A hasznos hülyék manipulálása

A hasznos hülyék manipulálása

A nagy rezsicsökkentés

Az ellenzék tette a dolgát, és a mi malmunkra hajtották a vizet

2019. március 07. - Hagony

Nézzük, mi volt az egyik legnagyobb dobásunk! Igen, a rezsicsökkentés! Sok magyar volt nehéz anyagi helyzetben akkoriban, alig jöttek ki a fizetésből, nyugdíjból. Na jó ez még mindig így van, de ez most mindegy. Pár ezer forint is nagy segítség lehetett nekik. Kézenfekvő volt a rezsidíjak államilag elrendelt csökkentése. Jól átgondoltuk az egészet, hogyan fog az ellenzék reagálni. És pont az történt, amit elvártunk.

Egymást túllicitálva kritizálták, mert majd tönkremegy a multicég, kivonulnak, spórolni fognak a fejlesztéseken, elbocsájtják a dolgozóikat. Még azt is felhozták, hogy a gazdagabbaknak ez nagyobb segítség, mint a szegényebbeknek.

Ezek nagyon jó észérvek voltak, de az embereket ez nem érdekli! Mi érdekli őket? Az hogy pár ezer forinttal segíti őket a kormány, a profitéhes vállalatokat pedig megregulázta az állam. Igen, megvédte őket végre valaki a mocskos kapitalistákkal szemben.

És mit láttak még ezen kívül? Hogy az ellenzéki pártok minden fórumon kikeltek ez ellen. Na ki volt akkor a népnyúzók ellen, és ki mellettük? A multikat védték azok a kis okoskák! Abszolút nyerő helyzetbe kerültünk, a másik oldal pedig védte a nép szemében védhetetlent.
A matek bejött, ezzel szavazatokat vesztettek, mi pedig duplán élveztük ennek előnyét. Behúztuk a csőbe őket, nem vették észre, hogy nekünk dolgoztak.  

A bejegyzés trackback címe:

https://hagonyvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr2314675682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása