A hasznos hülyék manipulálása

A hasznos hülyék manipulálása

Miért is támadtuk a CEU-t?

Az egyetem elleni hisztériakeltés valódi okai

2019. március 29. - Hagony

Kis szünet után folytassuk az utóbbi idők egyik legfontosabb ügyével.
 A CEU ellen a közhangulatot sikeresen szítottuk fel hónapokig, hiszen alaposan felmértük a lehetséges hatásokat. Az ország nagyobb része soha nem járt egyetemre, és irigyek, az ott tanulókra. A művelt, okos emberek nem fizikai munkát végeznek, hanem irodában kényelmesen telnek a napjaik. Valami gender szak is van, vagyis a nők egyenrangúak akarnak lenni, meg talán még buzik is vannak a hallgatók között.

 És még több pénzt is keresnek azzal, hogy tanulnak, amihez nekik nem volt képességük, vagy szorgalmuk. Az egyetem Budapesten van, ahol sokkal több a szórakozási lehetőség, nem úgy, mint máshol az országban, egy vidéki városban, vagy falun. A CEU-n nem magyarul folyik a tanítás, vagyis a saját országunkban idegenek oktathatnak, akkor az biztos nem hazafias, sőt talán még valami hátsó szándékuk is van.

És persze ott volt a legfontosabb! Ezt az egyetemet a zsidó, tőzsdespekuláns Soros alapította, vagyis biztosan a nemzet egységének szétverése, migránsok betelepítése, a szent Magyarország elleni összeesküvés vezérelte.

Amikor elkezdtük a CEU elleni hisztériát, bejött, amire számítottunk. A magyar választópolgárok többsége elkezdte őket utálni, vagy egyszerűen csak vállat vont. Egy felsőoktatási intézmény bezárása egyáltalán nem érdekelte őket, nem befolyásolta az életüket. Nem lett nekik sem jobb, sem rosszabb, csak volt kit utálni.

Viszont az ellenzék hangoskodni kezdett, pár ezer ember kivonult az utcára, csak a velünk szemben állókból álló kisebbség hőzöngött. Ez viszont a feléjük irányuló utálatot a potenciális szavazóink között ismét csak erősítette. Újra előállt az akció- reakció helyzet, amit mindig beszopnak. És be is fognak, ha nem jön meg az eszük.

 Bezár az egyetem, vagy sem, elmennek, vagy sem, mi ismét nyertünk. Megint nem Tóni lakásairól, nem Lőrinc erőművéről, szállodáiról, és nem a ledes sötétítő lámpákról szólt a közbeszéd. A NER halad tovább!

       

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hagonyvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr9414726031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MTA rendes tagja 2019.03.30. 14:36:29

@Attilajukkaja:
ó, jaj, néhány MTA intézetet bezárnak majd, szörnyű! Nem tudják majd kutatni állami pénzen, hogy mennyi buzi volt a kommunista pártban, óriási veszteség!

MTA rendes tagja 2019.03.30. 14:38:08

@math0:
anyád picsáját ellopta valaki, azóta beragadt nálad a lemezjátszó és lopásozol

bölcsbagoly 2019.03.30. 14:39:57

@élhetetlen: anatómust oktatsz ki a kutacsokból s az elcsontosodásból? Már csak az a kérdés hogy a pofád a nagyobb-e vagy az egód?

Jakab.gipsz 2019.03.30. 14:45:42

@math0:

1, Nos a helyesírási protokoll miatt is kell az MTA gatyába rázni és kizavarni onnan a marxista csőcseléket, irány verseny szféra.
2, Orbán azzal üzletel akivel megéri, kivéve a sátánfajzat Soros csicskásait velük nincs alku.

3, Matyi szavaidat idézve, te magad vagy a "takonygerinc", ateista-náci.

4, A keresztény demokratákat pedig hagyd békén, azért mert, a keresztény demokrácia csak a "takonygerinc, ateista-náciknak nem tetszik.

feketeesfeher 2019.03.30. 14:46:37

@MTA rendes tagja: "ó, jaj, néhány MTA intézetet bezárnak majd, szörnyű!"

Az a szörnyű, hogy úgy csesztetik az MTA-t, hogy egyébként nincs semmi távlatos elképzelés arról, hogy akkor a továbbiakban hogyan lesz, és semmi elképzelés arról, hogy mitől lesz ez jó a magyar tudománynak, mitől lesz ez jó a magyar társadalomnak.
Mint ahogy a CEU esetében sem beszélt soha egyetlen kormányzati korifeus sem arról, hogy ez mennyivel vinné előre a magyar felsőoktatást.

Ezek a baszkurálások pusztán a hatalmi helyzetben elkövetett pitiáner személyes bosszúk. Mert úgy vélik, megtehetik, hogy a hatalmat erre használják.

bölcsbagoly 2019.03.30. 14:47:59

@math0: egy nagy pártban, amelynek 3 milliónyi szavazója +szimpatizánsa van, egyáltalán nem sok, ha összevetjük az ellenzéki pártokkal, amelyekben az mszmp-sek másod s harmad generációja a hangadó (ahogy a szadeszban is az volt).
Alapszervezeti KISZ titkárság felhozásával miért égeted magad, hiszen a KISZ-nek 1989-ben is majd 2 millió tagja volt, sok százezer alapszervezettel! Nálatok a 4 kormányotok ME-ke közül kettő mszmp korifeus, kettő meg KISZ KB-i tag volt! Az persze OK volt, nemde?

bölcsbagoly 2019.03.30. 14:51:44

@feketeesfeher: vanni van, de pont azt akarják megakadályozni a kedvenceitek!
Szerinted mennyit számikt a CEU-d a magyar felsőoktatásban? Egyrészt 90%-ban külföldieket képez, akiknek semmi közük az országhoz, másrészt a képzéseik vagy nem akkreditáltak, vagy nem hiánypótlók.
Ráadásul alapképzést sem végez.

felucca02 2019.03.30. 14:57:27

@bölcsbagoly: Figyu, anatómus, ha nem számít a ceu amúgysem, ráadásul pénzbe sem kerül, akkor miért nem lehet békénhagyni?

feketeesfeher 2019.03.30. 14:57:36

@bölcsbagoly: "vanni van"

Nincs. Vagy ügyesen titkolják, ámbátor Palkovics elszólta magát úgy kétszer, amiből teljesen világos, hogy nincs semmi elképzelés.

A CEU baszkurálásának sincs semmi értelme, vagy társadalmi haszna. Eddig azt érte el a kormány, hogy kivégeztek egy prosperáló matematikai kutatócsoportot. Amúgy más semmi. A CEU képzései akkreditáltak amúgy, különben nem képezhetnének. Ráadásul te sem mondtál semmit arra vonatkozólag, hogy a CEU baytatásának mégis milyen társadalmi haszna lenne, vagy mivel mozdítaná elő a magyar felsőoktatást.

2019.03.30. 14:59:46

@bölcsbagoly (lószart mama!)

A Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) tisztségviselői voltak:

Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
Varga Mihály – KISZ-titkár
Rogán Antal – KISZ-titkár
Deutsch Tamás – KISZ-titkár

Azaz 4:2 a fityisz javára gyíkarc.
Ezt megint beszoptad!!!!!!!!!!!!!!!!!

felucca02 2019.03.30. 15:00:45

@MTA rendes tagja: Az a pár fillér, amit az Mta-n megspórolnak, három széksor egy üres stadionban, ahol se foci nincsen, se nézők. Lehet tehát, hogy mégis jobb lenne otthagyni, hagy pazarolja el az mta, nem?
Nincsen ilyen érzésed?

Attilajukkaja 2019.03.30. 15:01:52

@MTA rendes tagja:
"ó, jaj, néhány MTA intézetet bezárnak majd, szörnyű! Nem tudják majd kutatni állami pénzen, hogy mennyi buzi volt a kommunista pártban, óriási veszteség!"
Na, az ilyen tudatlanok véleménye miatt szomorú ez az egész. Az értelem tényleg kiveszőben van ebben az országban.

Attilajukkaja 2019.03.30. 15:08:05

@felucca02:
"Lehet tehát, hogy mégis jobb lenne otthagyni, hagy pazarolja el az mta, nem?"
A tudás és/vagy a kultúra mióta pazarlás egy civilizált társadalomban?
Amúgy amit "megspórolnak" az MTA intézményein, azt a saját fidesznyik "kutatóintézeteibe" (mint a Veritas vagy Magyarságkutató Intézet) és a saját MMA-jukba nyomják, amelyeknek nemzetközileg se nevük, se hitelük, viszont ragyogóan tudnak politikai vezényszóra például történelmet hamisítani.

felucca02 2019.03.30. 15:11:55

@Attilajukkaja: Bocs, csak próbáltam fidesznyikül fogalmazni, hátha megértik...:)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 15:12:58

@bölcsbagoly: "Szerinted mennyit számikt a CEU-d a magyar felsőoktatásban? Egyrészt 90%-ban külföldieket képez, akiknek semmi közük az országhoz, másrészt a képzéseik vagy nem akkreditáltak, vagy nem hiánypótlók. "

ellentétben a Pázmánnyal, amely totál hülye szakokon képez totál felesleges embereket. de azt a mi pénzünkből. neked az nem fáj, ha a mi pénzünket lopják, neked csak az fáj, ha valaki más a saját pénzén csinál valamit, amihez igazából kurvára semmi közöd.

bölcsbagoly 2019.03.30. 15:13:06

@felucca02: mert nincs kivétel a hatályos törvények betartása alól! Mo-on nem lehet nem akkreditált képzéseket tartani s nem működhet olyan külföldi felsőoktatási intézmény, amelynek nincs a hazájában is campusa!
Amúgy, mi ez a visongás a NY-i CEU miatt, amely semmiféle képzést sehol nem végez, miközben a KEE (angolul CEU), senki által sem zavartatva működik?

Jakab.gipsz 2019.03.30. 15:13:53

@Látens Inszinuáció: Kösz a felsorolást. És ?

Csak az ökör marad ugyan abban a nyomvonalban.

Értelmetlen az észrevételed.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 15:14:45

@bölcsbagoly: a Fidesz-KDNP-ben sokkal több a kommunista, mint az MSZP-ben. hangadó kommunisták. kurva sok példát soroltak fel, téged csak a valóság nem zavar. ja, és nem az MSZP kommunistázik, hanem a Fidesz-KDNP.

ez megint az énpofánszarás esete

bölcsbagoly 2019.03.30. 15:15:05

@Attilajukkaja: ja helyére tenni azt a történelmet amit a bandátok meghamisított évtizedek óta! FÁJ? Akkor fájjon, nekünk is fájtak a hamisításaitok!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 15:15:40

@Jakab.gipsz: "
Csak az ökör marad ugyan abban a nyomvonalban. "

Orbán egy össze-vissza vizelő hatökör. nincs olyan ideológiai állítása, aminek az ellenkezőjét ne mondta volna máskor.

bölcsbagoly 2019.03.30. 15:16:31

@math0: Matyi, hagyj már békén az otromba hazudozásiddal,. túlzásaiddal! Gyógyíthatatlanul hülye bigott ballibsi vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 15:18:10

@Jakab.gipsz: Ja, értem, az a bajod az MTA-val, hogy nem tudsz helyesen írni, ezért az MTA legyen szíves alkalmazkodni hozzád. Nemcsak hülye vagy, hanem fasz is. És megsúgom, semmi ilyen eredménye nem lesz az MTA szétrombolásának. Ez csak a sokadik dolog, amit Orbánék szétbasznak az országban. Ettől rosszabb lesz az országnak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 15:18:44

@bölcsbagoly: mi hoztunk tényeket, te csak hasból hazudozol. Egy nevet se tudtál mondani.

bölcsbagoly 2019.03.30. 15:19:06

@math0: a Pázmány egyházi egyetem, nem állami. Mi a franc közöd van neked hozzájuk, én sem értékelem túl a tevékenységüket, de törvényesen működnek. A CEU-tól sem vár el senki semmi mást! Csak ez valamiért nem kóser számukra!

élhetetlen 2019.03.30. 15:20:44

@MTA rendes tagja: Igen. "- igen, számos CEU-n kiképzett janicsár dolgozik az NGO-kban, de a z EU-bürokratái közt is vagy ballibsi kormányokban. S mindenhol Nyílt Társdadalom Alapitvány eszméit és érdekeit képviselik, a saját kormányaikkal szemben is! Zsoldosok illegális amerikai diplomával! " Egy ilyen szövegre, amire semmi bizonyítékot nem hozott a bagoly, egy létező példával válaszolni, az tisztességtelen. A New York állam oktatási hivatala által elfogadott diplomáról kijelenteni, hogy illegális, az biztosan tisztességes, nem becstelen rágalmazás. Furcsán látod a dolgokat. És higgadj le, attól, hogy te azt írod, hogy becstelen vagyok, még nem vagyok az. A szöveged csak a te erkölcsi szintedet mutatja.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 15:21:15

@bölcsbagoly:

Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
Varga Mihály – KISZ-titkár
Rogán Antal – KISZ-titkár
Deutsch Tamás – KISZ-titkár
Kövér László – MSZMP tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke (a másik alelnök Gyurcsány Ferenc volt)
Járai Zsigmond – MSZMP-tag
Matolcsy György – MSZMP-tag
Martonyi János – MSZMP-tag
Pintér Sándor – MSZMP-titkár
Schmitt Pál – az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban
Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag
Mikola István – MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Stumpf István – MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Fónagy János – MSZMP-tag
Boros Imre – MSZMP-titkár
Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag
Harrach Péter – MSZMP-tag
Kerényi Imre – MSZMP alapszervezeti titkár
Pozsgay Imre – MSZMP PB-tag
Boross Péter – MSZMP-tag

ezzel szemben neked van nulla neved.

ennyit tud a Fidióta selejt

bölcsbagoly 2019.03.30. 15:22:27

@math0: TE beteg vagy? Aki korától fogva mszmp/KISZ vezető lehetett anno, az majd mind ott van az mszp/DK régi gárdájában! A többi ellenzéki párt vezetősége már túl fiatal hozzá (emlékeztetlek: a rendszerváltás 30 éves, aki akkor 16 éves volt legalább, az ma már 46! ).

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 15:23:41

@bölcsbagoly: a Pázmány Péter Egyetemet nagyrészt az állam finanszírozza. totál idióták totál hülyeségre való agymosását finanszírozza Orbán

24.hu/belfold/2017/04/06/75-milliard-forint-allami-tamogatast-kapott-a-pazmany-peter-katolikus-egyetem/

szemben a CEU-val.

de neked a CEU fáj, mert egy fidióta barom vagy.

feketeesfeher 2019.03.30. 15:25:02

@bölcsbagoly: "s nem működhet olyan külföldi felsőoktatási intézmény, amelynek nincs a hazájában is campusa! "

Nincs ilyen előírás a felsőoktatási törvényben.
Amúgy meg a CEU minden képzése akkreditált.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 15:25:32

@MTA rendes tagja: "MTA intézetet bezárnak majd, szörnyű! Nem tudják majd kutatni állami pénzen, hogy mennyi buzi volt a kommunista pártban, óriási veszteség! "

te sportot csinálsz abból, hogy hülyeségeket írsz, hazudozol?

A Pázmányon képeznek totál idióta teológusokat a mi pénzőnkből. az fájjon, te Fidióta barom!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 15:26:08

@FILTOL: na, amilyen Fidióta selejt vagy, amikor konkrét érvekkel találkozol, akkor megkukulsz, és csak böfögni tudsz. erre nem tudtál válaszolni. tény, hivatkozással, bizonyítással. Ezt addig nyomom neked, büdös kis Fidióta barom, amíg te itt böfögsz és fröcsögsz.

figyusz ide, te Fidióta elmebeteg, szerinted ezen képzések közül melyik önálló tudomány, te elmebeteg patkány?!

katekéta-lelkipásztori munkatárs
katolikus közösségszervező
szabad bölcsészet
nemzetközi gazdálkodás
óvodapedagógus- német nemzetiségi óvodapedagógus szakirány
óvodapedagógus- szlovák nemzetiségi óvodapedagógus szakirány
tanító- német nemzetiségi tanító szakirány
tanító- szlovák nemzetiségi tanító szakirány
kommunikáció- és médiatudomány
nemzetközi tanulmányok
igazságügyi igazgatási
munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatási
ppke.hu/oktatas/kepzesek/alapkepzesek-ba-bsc

és ezek közül van egy pár faszság, amit az adófizetők fizetnek. a CEU-t meg nem mi fizetjük.

de ti, Fidióta, selejtes barmok, ti amiatt nem ugráltok, hogy vallásos faszságokat oktatnak a pénzünkból, csak akkor, ha más pénzéből oktatnak olyan tudományt, ami zavarja a genderfób idióta "agyatokat".

bölcsbagoly 2019.03.30. 15:27:40

@Látens Inszinuáció: te marha, az iskolai/más intézményi alapszervezeti titkárok sem párt, sem ifjúsági vonalon nem voltak tisztségviselők! Nem, voltak ugyanis kiemelve a munkából, a szervezeti tevékenységükért nem kaptak juttatást .
Éltél te akkoriban egyáltalán?: Én végig éltem (s nem pelenkásan) 45-90 közt a rezsimet!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 15:28:17

@bölcsbagoly: persze-persze. a CEU még jó volt, amikor a Fideszes odajárt, Soros még jó volt, amikor Orbánéknak adott pénzt, Kazahsztán muszlim testvérnép, a kínaiak jó kommunisták, ha Orbán ott üzletel, a muszlim törökök is testvérnép, ha Orbán oda megy látogatni, Oroszország csak addig volt ellenség, amíg Orbán nem üzletelt velük, a csuhásoknak térdre imához volt Orbán jelszava, most a legnagyobb barátok. a Néppártba Orbán belépett, de ha kidobták ellenségek lettek. kettős mérce, takonygerinc, meg ilyenek.

van ám zavar rendesen az elmebeteg "agyatokban"!

te egy idióta, gondolkodni képtelen droid vagy.

ha holnap Orbán azt mondja, sajtból van a Hold, azt szajkózod, ha holnapután azt, hogy nem is igaz, mert aranyból van, akkor azt hajtogatod, egy bégető birka vagy, mindent beszopsz Orbántól, csak a tények nem érdekelnek.

felucca02 2019.03.30. 15:28:34

@bölcsbagoly: Ja értem!
Ugye ez az a törvény, amit azért alkottak, hogy a ceu-t ki lehessen nyírni? Egyről beszélünk?
Egyébként akkreditáltak a képzései, miről beszélsz?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 15:28:59

@bölcsbagoly: tehát te vagy az idióta, szenilis, Alzheimeres vén trotty.

bölcsbagoly 2019.03.30. 15:30:21

@feketeesfeher: de van, keresgélj! Akkor a többi 20 intézmény miért tartja be? A NY-i CEU miért hazudott egy Bard College-i faházat campusnak (mellesleg a BC vezetője Soros exfelesége!)?

felucca02 2019.03.30. 15:30:27

@bölcsbagoly: Konkrétan milyen történelemhamisításra gondolsz, ami "nektek" olyan nagyon fájt régóta? Egy példát mondasz?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 15:30:30

@bölcsbagoly: Aki korától fogva mszmp/KISZ vezető lehetett anno, az majd mind ott van a Fidesz-KDNP régi gárdájában!

Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
Varga Mihály – KISZ-titkár
Rogán Antal – KISZ-titkár
Deutsch Tamás – KISZ-titkár
Kövér László – MSZMP tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke (a másik alelnök Gyurcsány Ferenc volt)
Járai Zsigmond – MSZMP-tag
Matolcsy György – MSZMP-tag
Martonyi János – MSZMP-tag
Pintér Sándor – MSZMP-titkár
Schmitt Pál – az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban
Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag
Mikola István – MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Stumpf István – MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Fónagy János – MSZMP-tag
Boros Imre – MSZMP-titkár
Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag
Harrach Péter – MSZMP-tag
Kerényi Imre – MSZMP alapszervezeti titkár
Pozsgay Imre – MSZMP PB-tag
Boross Péter – MSZMP-tag

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 15:32:35

@MTA rendes tagja: Amikor a Fidióta még mindig beveszi, hogy az ország gázszerelője gázszerelésből lett a leggazdagabb magyar, és nem azzal, hogy ellopta az országot.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 15:33:17

@MTA rendes tagja: Amikor a Fidióta még mindig beveszi, hogy az ország gázszerelője gázszerelésből lett a leggazdagabb magyar, és nem azzal, hogy ellopta az országot.

bölcsbagoly 2019.03.30. 15:34:06

@math0: matyi, nem én írok marhaságokat tucatszámra, hanem te! Az Alzheimer nem kor függő, megjelenik a korodbelieknél is, s a 100 éves sem okvetlenül szenilis. Nem gondold, hogy sok százezernyi embert sértegetsz megint te szarházi?

feketeesfeher 2019.03.30. 15:35:23

@bölcsbagoly:

Nincs.
Annyi van benne, hogy képzést kell folytatnia.
Semmiféle campus követelmény nincs.

Amúgy pedig nincs semmiféle olyan hivatalos kormányzati állásfoglalás, hogy a CEU ne tartaná be a törvényeket.
Az Oktatási Hivatal másfél éve nem képes semmit sem mondani.

Ja, és nincs Ne Yorki CEU.

bölcsbagoly 2019.03.30. 15:35:42

@felucca02: minden amit a komcsi/libsi történészek írtak!

felucca02 2019.03.30. 15:36:18

@bölcsbagoly: Csak, hogy értsd, mert nem érted: ha a többi húsznak mindenféle színű épülete lett volna, de csak a ceu-é lett volna kék, akkor a törvény úgy szólt volna, hogy kék épületben egyetemet működtetni tilos.
Ugye nem komoly, hogy ezt nem érted?

bölcsbagoly 2019.03.30. 15:38:10

@feketeesfeher: te hülye, az egyetemi képzéshez nem kell campus? Azokat hol tartják, az utcán/parkban? Campus az = tantermeki/laborok/közösségi helységek/kollégiumok. A lágymányosi campus az szerinted miből áll?

felucca02 2019.03.30. 15:39:00

@bölcsbagoly: Ennél többet vártam. Mivel neked valami fájt, úgy gondoltam, hogy meg tudod nevezni, mi fájt. De, hát meg kell békélnem azzal, hogy csak úgy általában fájt valami, mert megnevezni nem tudsz semmit.

bölcsbagoly 2019.03.30. 15:41:27

@felucca02: ne inszinuálj te is marhaságokat, a többi teljesítette a 2017 törvény által előírt feltételeket ( 2016 őszén a 28-ból csak egy teljesített!), csak a NY-i CEU nem! Nem volt/most sincs sem campusa az USA-ban, képzést sem végzett/ez sehol.

bölcsbagoly 2019.03.30. 15:46:10

@felucca02: te ugye nagyon okosnak tartod most magad, hogy nem állok neked listát készíteni a ballibsi történelem értelmezésekről? TE maradj boldog Glatz elvtárs görbelábú, stb. honfoglalóinak tudatában, s sírj mert Szász elvtársad eltanácsolták a Hunyadi film forgatásától! Karsai elvtársad majd meséli neked az ő történelem felfogását pl. Trianon okairól, a Horthy korszakról, meg a Rákosi-Kádár rezsimről....

élhetetlen 2019.03.30. 15:52:35

@bölcsbagoly: „anatómust oktatsz ki a kutacsokból „ Így már egészen más. Egy anatómus, aki a kutaccsal kapcsolatban egy közmondásra hivatkozik, egyetemi tanár, aki nem képes elfogadni az egyetem fogalmát, aki leírja, hogy „le van szarva a QS, ami pont a nem egyetemek rangsorát késziti!”. Pedig de, azt is készíti. www.topuniversities.com/university-rankings/world-university-rankings/2019 . Emellett van még a Rankings by Subject. Látszik, hogy nagyon tájékozott vagy, és hiteles is. Mindegy. Ne zavarjon, hogy égsz, mint az olajos rongy, írhatsz még valótlanságot is, hülyeséget is, én itt befejeztem.

felucca02 2019.03.30. 15:53:16

@bölcsbagoly: Nem, sem okosnak, sem butának nem érzem magamat, de sajnálom, hogy egy példát sem tudsz mondani. Nem listát kértem.

A ballibsi történészt nem értem. Voltak kommunista történészek és nyilván liberálisok is, a kettő nyilván tűz és víz volt. Nem értem az összemosást.

Azt sem értem, hogy miért pont a kereszténynemzeti történészek bírnák kizárólsg az igazságot. Ők is emberek.

bölcsbagoly 2019.03.30. 16:05:08

@felucca02: sok mindent nem értesz, de ez legyen a te bajod. A balos illetve a libsi történész a saját eszmerendszere alapján véleményezi a számára hitelesebb források anyagait. S nyilván a a hasonló eszmerendszerű források a hitelesebbek számáéra. Ez a nemzeti keresztény konzervatív történészek esetében is így van, csak hát az ország, a nemzet hagyományai nem komcsik s nem libsik, hanem keresztények és konzervatívok s így egy nemzeti konzervatív történész tudja belülről jobban értelmezni őket! A Rákosi-Kádár korszakot is inkább egy balos, mint a többi. Egyik sem tökéletes, de a valósághoz mindenképpen közelebb álló. Elfogultságában is.

feketeesfeher 2019.03.30. 16:06:35

@bölcsbagoly:

Ne terelj.
A felsőoktatási törvényben nincs olyan elvárás, hogy legyen campusa, csak annyi, hogy folytasson felsőoktatási tevékenységet.
Az pedig már van.

bölcsbagoly 2019.03.30. 16:13:57

@élhetetlen: okoska ne okoskodj, mert nincs mivel!
- a közmondást majd mindenki ismeri, de az emberek 90+%- nem tudja, hogy ami az a kutacs, a csontok növekedéséről nem is beszélve;
- az egyetem fogalmát nem elfogadni kell, hanem a törvényt ismerni vele kapcsolatban, bemásoltam, látom most sem érted/fogadod el, a te bajod;
- a QS rangsor tényleg nem a valódi egyetemekről szól, az azokról szólón sehol sincs a CEU-d; képzésekről szól, azokat rangsorolja. De nem a NY-i CEU képzéseit (olyanok nem léteznek), hanem a KEE-ét!;
- helyes is okoska, mehetsz vissza az OPNI-d ba....de a kezelést ne mulaszd el....s tapogasd időnként a kutacsaidat....

bölcsbagoly 2019.03.30. 16:16:16

@feketeesfeher: hazudsz, nem nézted meg a külföldi intézményekről szóló részt! A KEE-r meg nem vonatkozik az.
Az a trükkötök, hogy hol a KEE-re, hol a NY-.i CEU-ra hivatkoztok! Ezt sokan be is veszik, de nem én! Sorry....

feketeesfeher 2019.03.30. 16:27:28

@bölcsbagoly:

Ismerem a törvényt. Nincs semmiféle campus követelmény.
Én sem és más sem hivatkozik semmiféle NY-i CEU-ra.
Leginkább azért, mert a CEU Budapesti székhelyű egyetem.

Attilajukkaja 2019.03.30. 16:32:51

@bölcsbagoly:
" ja helyére tenni azt a történelmet amit a bandátok meghamisított évtizedek óta! FÁJ? Akkor fájjon"
Bohócot csinálsz magadból. Már megint. :o))))))

"nekünk is fájtak a hamisításaitok!"
Kik azok a ti?

bölcsbagoly 2019.03.30. 16:38:58

@feketeesfeher: tudathasadásod van!
- a KEE tényleg magyar alapítványi egyetem s rá nem is vonatkozik semmiféle amerikai campus követelmény; nem is költözik Bécsbe; igaz nem egyetem, hanem továbbképző;
- a probléma a NY-i CEU-val van, amelyre - ha Mo-on képzést akar végezni/tetni, akkor már vonatkozik, de nem akarja teljesíteni; ezért is fenyegetőzik a Bécsbe költözéssel, s csinálja a cirkuszt.
Ti persze, kedvetek és érdekeitek szerint összemossátok a két jogi entitást, amihez vastag pofazománc és mások - így a magyar hatóságok - hülyének nézése kell.

bölcsbagoly 2019.03.30. 16:39:56

@Attilajukkaja: hülyékkel nem társalgok, pláne, ha még pofátlanok is! Hess....

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 16:43:27

@bölcsbagoly: Aki korától fogva mszmp/KISZ vezető lehetett anno, az majd mind ott van a Fidesz-KDNP régi gárdájában!

Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
Varga Mihály – KISZ-titkár
Rogán Antal – KISZ-titkár
Deutsch Tamás – KISZ-titkár
Kövér László – MSZMP tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke (a másik alelnök Gyurcsány Ferenc volt)
Járai Zsigmond – MSZMP-tag
Matolcsy György – MSZMP-tag
Martonyi János – MSZMP-tag
Pintér Sándor – MSZMP-titkár
Schmitt Pál – az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban
Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag
Mikola István – MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Stumpf István – MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Fónagy János – MSZMP-tag
Boros Imre – MSZMP-titkár
Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag
Harrach Péter – MSZMP-tag
Kerényi Imre – MSZMP alapszervezeti titkár
Pozsgay Imre – MSZMP PB-tag
Boross Péter – MSZMP-tag

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 16:45:13

@bölcsbagoly: na, amilyen Fidióta selejt vagy, amikor konkrét érvekkel találkozol, akkor megkukulsz, és csak böfögni tudsz. erre nem tudtál válaszolni. tény, hivatkozással, bizonyítással. Ezt addig nyomom neked, büdös kis Fidióta barom, amíg te itt böfögsz és fröcsögsz.

figyusz ide, te Fidióta elmebeteg, szerinted ezen képzések közül melyik önálló tudomány, te elmebeteg patkány?!

katekéta-lelkipásztori munkatárs
katolikus közösségszervező
szabad bölcsészet
nemzetközi gazdálkodás
óvodapedagógus- német nemzetiségi óvodapedagógus szakirány
óvodapedagógus- szlovák nemzetiségi óvodapedagógus szakirány
tanító- német nemzetiségi tanító szakirány
tanító- szlovák nemzetiségi tanító szakirány
kommunikáció- és médiatudomány
nemzetközi tanulmányok
igazságügyi igazgatási
munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatási
ppke.hu/oktatas/kepzesek/alapkepzesek-ba-bsc

és ezek közül van egy pár faszság, amit az adófizetők fizetnek. a CEU-t meg nem mi fizetjük.

de ti, Fidióta, selejtes barmok, ti amiatt nem ugráltok, hogy vallásos faszságokat oktatnak a pénzünkból, csak akkor, ha más pénzéből oktatnak olyan tudományt, ami zavarja a genderfób idióta "agyatokat".

Attilajukkaja 2019.03.30. 16:50:57

@bölcsbagoly:
"hülyékkel nem társalgok, pláne, ha még pofátlanok is! Hess..."
Akkor most elrepültél magadtól vagy csak az agyad szállt el? :o))))

enrikokaruszo 2019.03.30. 17:11:59

élvezitek egymást azóta?

feketeesfeher 2019.03.30. 17:23:54

@bölcsbagoly: "a probléma a NY-i CEU-val van"

Azzal nehezen lehet baj, mert nincs olyan.
Budapesti CEU van.

élhetetlen 2019.03.30. 17:47:49

@bölcsbagoly: Látom, nem tudsz leállni. Már kezdesz bosszantani. Jól van, okoskodj te, mert neked van mivel, mert neked a seggedben is fejed van (Weöres).
„a közmondást majd mindenki ismeri”, és szinte minden szülő tudja, hogy ennek semmi köze a valósághoz. Kb. abban az értelemben használják, hogy úgy semmit nem tud a világról, mint egy 3 hónapos csecsemő.
Az egyetem fogalmáról fogalmatlanokkal nem vitatkozom tovább.
„a QS rangsor tényleg nem a valódi egyetemekről szól”. Sajnálom, többet nem tehetek érted. Bevágtam a linket, elmagyaráztam, hogy külön rangsorolják az alapképzést is nyújtó egyetemeket, és a csak mester, vagy doktor képzést végzőket. Te ezt nem érted, mert nekem nincs elég eszem. Ugye? „nem a NY-i CEU képzéseit (olyanok nem léteznek),”. Olyanok léteztek hogy NY-i akkreditációval Magyarországon történő képzés. És? Most már létezik NY állam beli képzés is, miután a CEU betartja a magyar törvényeket. www.scribd.com/document/391584263/CEU-ugy-New-York-allam-2018-junius-20-i-levele-Kasler-Mikloseknak . Gondolom, ezt sem fogod megnézni, ahogy a QS-t sem nézted meg.
Ugyan másnak írtad, de „- a KEE tényleg magyar alapítványi egyetem”. Meg tudnád mondani, hogy melyik magyar alapítvány létesítette és tarja fenn? Mert a KKE honlapján ez van: Egyetemünk az Amerikai Egyesült Államokban és Magyarországon akkreditált budapesti székhelyű felsőoktatási intézmény.
„de nem akarja teljesíteni; ezért is fenyegetőzik a Bécsbe költözéssel, s csinálja a cirkuszt.”. Hülye vagy. A törvényes működésnek egyetlen akadálya van, hogy a kormány nem írta alá a már két éve letárgyalt megállapodást NY állammal, mert csak. Ez nem a CEU sara.
Értem én, hogy olyan acélpenge az agyad, hogy semmilyen gondolat, ismeret nem tud bejutni, nekem ez mindegy, ne nézz utána semminek, elég neked ami a zakkant agyadban van.

Le Orme 2 2019.03.30. 18:19:08

Ez az írás azt is jól bemutatja, hogy a CEU az egy kifizetőhely a soroshoz hű droidoknak.

Béláim! Rátoltuk! 2019.03.30. 18:40:01

Soros György hasonlóan nagyvonalú, kimagasló mai magyar államférfiúja Magyarországnak, mint annak idején Széchenyi volt. Ezt hasonlíthatóan nagy kaliberű cselekedetei, adományai bizonyítják. Tisztelet és megbecsülés számára is. Eljön az idő - ami számotokra, fideszes honfitársaim nagyon rossz hír: nem túl soká-, hogy intézményeket, utcákat és tereket fogunk majd elnevezni róla is. S akkor majd ti is elmúltok a magyar történelemből, mint Horthyék, Szálasiék, Rákosiék és Kádárék; magyarként szégyenlem magam miattuk, és miattatok is.

Béláim! Rátoltuk! 2019.03.30. 18:44:40

És ha már Weörest emlegetitek, rólatok (s benne most rólunk is szól), tessék:

Majomország
Hej de messze majomország,
ott terem majomkenyér,
majomablak majomrácsán
majomnótát ráz a szél.

Majomtéren, majomréten
majomhősök küzdenek,
majomszanatóriumban
sírnak majombetegek.

Majomtanártól majomlány
majomábécét tanul,
gaz majom a majombörtönt
rúgja irgalmatlanul.

Megépül a majommalom,
lesz sok majommajonéz,
győzve győz a győzhetetlen
győzedelmes majomész.

Majompóznán majomkirály
majomnyelven szónokol
egyiké majommennyország
másiké majompokol.

Makákó, gorilla, csimpánz,
pávián, orángután,
mind majomújságot olvas
majomvacsora után.

Majomvacsoraemléktől
zúg a majomreterát,
majombakák menetelnek,
jobbra át és balra át.

Rémületes majomarcot
vágnak majomkatonák,
majomkézben majomfegyver,
a majmoké a világ.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 19:03:31

@Le Orme 2: kifizetőhely? Te idióta! Kifizetőhelyről akkor beszélünk, ha a kormány akar valahogy pénzt lopni a kegyeltjeinek, és ha törvényesen nem megy, mert a naplopó kis szaralakok nem dolgoznak ténylegesen az államigazgatásban, akkor kitalálnak valami intézetet, amin keresztül kilopják a pénzt a kis droidoknak. Például a Századvég "kutatóintézet", vagy reklámügynökség, vagy újság, ahol állami hirdetéseket jelentetnek meg.

Sorosnak nem kell kifizetőhely, mert ő s saját pénzéből maga azt fizet és úgy, ahogy akar, nem az adófizetők pénzét lopja, mint Orbánék nektek.

Komolyan, bazdmeg, ennyire selejtesek a Fidióta droidok, mint te?!

vajdasagi 2019.03.30. 21:04:39

@Hajléktalanokat a CEUba!: Én megmondom neked: nemcsak a CEU fontos, hanem minden egyetem. Az bűn és hiba, amikor a fityiszes bűnözők egyetemeket zárnak be. Pláne olyat, amely nem is a mi adónkból működik. Ennek a hülyeségnek/bűnnek csak az lehet a magyarázata, hogy a NER hülyék nevelésében érdekelt. Azok ugyani észre sem veszik, ha a szemüket is kilopják a gázszerelők, a vejkók és egyéb gengszterek.

vajdasagi 2019.03.30. 21:08:13

@Hungarian Geographic: Tudod, az Oxford University is magánegyetem. És ettől még elg komoly képzés zajlik ott. Meg a Stanford is az, de persze te arról még csak nem is hallottál, úgyhogy ezt kár is volt mondanom neked. Miért van, hogy a NER-hivők nevében ilyen hülye minőségtelen hozzászólások vannak csupán?

vajdasagi 2019.03.30. 21:19:09

@Le Orme 2: @math0: @MAXVAL bircaman közíró: Aki a CEU ellen és a NER érdekében felszólalt, az jellemzően ostoba. Ez olvasható ki a fenti több mint 300 felszólalásból. A birka szokásához híven még az elején hozzászólt és tolta az orosz érdekeket, de jót még ő sem írhatott, hiszen ez egy nemzetellenes bűntény, amikor egy egyetemet bezárnak. De a Birka után következő többi seggnyaló már mind OSTOBA volt. Ez a helyzet.

Amúgy a blogbejegyzés ritka jó :-)

Jakab.gipsz 2019.03.30. 21:21:43

@math0: Már megint hazudsz Matyi ejnye bejnye!

Azt állítod Soros a saját pénzét, költi, valóban ?

Milyen érteket tett le Soros, a félvilágból azért van kitiltva mert ( mert manipulált,lopott és rabolt) egy hétköznapi szélhámos.

vajdasagi 2019.03.30. 21:22:12

@bölcsbagoly: Az irónia itt két helyet is megcsillant. 1. maga a bejegyzés igen jó ironikus írás 2. a te nickneved még ennél is irónikusabb. Egy ilyen ostoba barom, mint te hogyan nevezheti magát bölcsbagolynak? Ez tényleg egy vicc.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 21:45:55

@Jakab.gipsz: nem lopott, nincs kitiltva. saját pénzét költi. btw. ha lopott volna, akkor nem kitiltanák, hanem köröznék, te Fidióta selejt!

Jakab.gipsz 2019.03.30. 21:48:35

@vajdasagi:

Ezek a mai nagy nevű nyugati egyetemek, már nem azok a tudományos központok amelyek egykor tiszteletet érdemeltek, kilóra megvette őket a piac gazdaság,

Mondok neked egy példát és megérted azt, miért sátánfajzat a Soros és ez a neoliberális csőcselék, Brendel Matyival egyetemben.

Már a kilencvenes években megtörtént ez az eset, Wiiles a Nagy Fermat tétel megoldója a princetoni egyetem matematikus professzora, teljesen titokban kellett, hogy dolgozzon a demokrácia fellegvárában, egy matematikai problémán. Vajon miért?

Ez bizony különös, vagy ha valaki egy fizikus megmerészelte kérdőjeleni Einstein relativitás elméletét, abban a pillanatban páros lábbal rúgták ki minden honnan.

És úgy beszéltek róla, mint ahogyan te is beszélsz a NER-ről !

Azt javaslom fogd vissza magad !

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 21:50:46

@bölcsbagoly: Kovács 2002-ben végzett a CEU-n. Mindannyian tudjuk, hogy nem a CEU változott azóta, hanem a csuti geci változott, mert kitalálta, hogy ő akkor egy migránsgyűlölő, rasszista náci lesz.

Jakab.gipsz 2019.03.30. 21:59:04

@math0: Nagy Britanniában és Malajziában is elfogató parancs van kiadva, Soros György ellen. Több országról is hallottam, ahová nem teheti be a lábát de nem jegyeztem meg a nevüket.

Az angolok a font elleni manipulációját még nem felejtették el.

Soros a politikai filozófia és az állam elméletek B. Madoffj-a egy szélhámos.

Jakab.gipsz 2019.03.30. 22:01:55

@Béláim! Rátoltuk!: @Attilajukkaja:

Az lehetséges, hogy van olyan bolygó amelyik a csupasz majmok országainak a bolygója, Magyarország az a kivétel amelyik erősíti a szabályt.

vajdasagi 2019.03.30. 22:11:21

@Jakab.gipsz: Mivel ostobának érzem az érveidet, miért fognám vissza magamat? Netán fenyegetőzöl? Ezt a hangvételt alkalmazta a te fajtád akkor is, amikor a Rákosi vagy a Kádár nevében "javasolt" valamit a polgároknak.

Más téren pedig: a Stanfordot nem kellett megvennie a "piacgazdaságnak", mert azt pont a piacgazdaság hozta létre. És az Oxford is eléggé jól prosperál üzletileg is meg tudományosan is. Ha valamelyik másik egyetem megelőzi esetleg, az Oxfordot, az szintén piaci alapokon működik, és semmiképpen sem olyan állami, mint a Pázmány, vagy ez az új janicsárképző "egyetem", az ún. közszolgálati.

De hát mondom: ebben a témában az ostobákat küldte hadba a habony-művek. Vajon miért?

És végül: piaci alapokon készül pl. az okostelefon, és láss csodát: műkszik. Viszont a NER-kedvenc Széles Gábor örökmozgója, amelytől majd a NER gazdasága fog fölragyogni, az csak nem akar elkészülni. Hát ki érti ezt?

Jakab.gipsz 2019.03.30. 22:55:20

@vajdasagi:

Elsiklottál a konkrét példáim lényege felett, hol ott tényeket közöltem veled, a tények egy ostoba tekintély elvre mutatnak, ezért fogd vissza magad.

Igen tekintsd fenyegetésnek.

Azért mert a "piac gazdaság" mítosz, pontosabb kifejezés a kufár gazdaság, és ez a szemlélt mód teszi tönkre a bolygónkat.

Le Orme 2 2019.03.30. 23:01:30

@Jakab.gipsz:
Ajánlott olvasmány a fizikán belüli szellemi terrorról:
Leo Smolin: The trouble with physics (2006)
Mondjuk pont a CEU-s ideológiaképzőt és soroszsoldos-kifizetőhelyet védők úgyse értik meg.

Le Orme 2 2019.03.30. 23:37:19

@BiG74 Bodri: igen, Lee
Közben most látom, hogy a könyv magyarul is megjelent, Mi a gubanc a fizikával címmel.

vajdasagi 2019.03.31. 04:59:43

@Jakab.gipsz: @Le Orme 2: És gondolom, a Föld is sík, nem igaz? Amúgy gyűljetek össze bármely magyar egyetemen: csak NER-kompatibilis államiak vannak és száműzzétek Einsteint, majd Newtont, meg Darwint. Már a Finneket úgyis száműztétek. Mert nekünk jobbak az azeri baltások. És persze máglyára az MTA-val is. Eljött a ti időtök: hívjátok a Széles Gábort is.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.31. 07:30:13

@Jakab.gipsz: a faszt, hazudozol orrba-szájba. Pont ez is baj veletek, idióta selejtekkel, hogy hallotok valamit innen-onnan, és beszopjátok. Úgy vezetnek titeket birkákat pórázon, ahogy csak akarnak. Agyatlan droidok vagytok. Ezek vagytok ti, Fideszes szavazók: Magyarország selejtje. A legalja nép.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.31. 07:32:37

@Jakab.gipsz: "hol ott"

Ez is a "reform-nyelvtudományod" része, és le az MTA-val, mert szerintük ezt egybe kell írni, ugye?!

Idióta paraszt vagy. Totál selejtes hulladék. Akárcsak a többi náci, homofób, genderfób Fideszes barom.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.31. 07:37:49

@Jakab.gipsz:

"hol ott"
"tekintély elvre"

Ezeket is úgy halottad a jobboldali pöcegödörben, hogy külön kell írni?

Ugyanolyan genetikai selejt vagy, mint a többi Fideszes.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.31. 09:51:58

@bölcsbagoly:

"Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét - jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő. A társadalom elöregedésétől egész Európában tartanak.

Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést tud biztosítani - mondta tegnap a magyar kormányfő az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) üzleti ebédjén. "

www.origo.hu/itthon/20010608orban.html

szar dolog mi? de hát akkor még a CEU is kiváló egyetem volt, és Soros is kiváló, önzetlen adakozó. azóta kiderült, hogy sajtból van a hold, ti meg beszopjátok, mert hát a Führer sosem hazudik.

Béláim! Rátoltuk! 2019.03.31. 10:40:26

To Whom It May Concern! (This phrase is old-fashioned and stuffy!?)

Azt gondolom, majd' mindannyian, akik itt és így 'vitakozunk' és basztatjuk a másikat, ilyenek és így vagyunk. Nem meggyőződéseket kell itt megváltoztatni (pláne nem ilyen stílusban), hanem egy rendszert, amit O1G és néhány társa ügyesen kitalált, és ami sok év óta (s előtte/közben a maszop-szadesz kurzusok gyakorlata szerint is hasonszőr) csakis Magyarország új módon, egyénileg történő kifosztását tűzte céljául. E célokat immár teljesítettük.

Alapvetés: nem az a baj, hogy nyakig ülünk benne, hanem ha lötykölik!

E 'lötykölés' ma a demokrácia teljes megfojtása, az egészségügy kicsontozása, az oktatás - kutatás kiüresítése; összegezve: a jövőnk/szabadságunk/lehetőségeink el-lehetetlenítése.

Hogyan lehet ma ezen változtatni? Csakis Európán belül, módszerét tekintve pedig engesztelhetetlen polgári és eszmei erővel az elnyomással szemben. Ennek nem része a trollok, primitívek, fizetett fölforgatók és hazugok meggyőzése.

Le Orme 2 2019.03.31. 10:51:15

@math0: soha nem mondott olyat Orbán, régesrég megállapították, hogy álhír, cáfolva van milliószor

Le Orme 2 2019.03.31. 10:57:23

@vajdasagi:
a föld nem sík
nincs száműzve Einstein stb.
az illető könyv többek között arról szól, hogy a kreativitást gátoló kutatóegyetemi légkörben, a hatalmi viszonyok miatt sokkal könnyebb karriert befutni a fizikában egy középszerű valakinek, aki csak elfogadja az aktuális főáramot; nem arról, hogy lapos a föld, te szerencsétlen

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.31. 11:33:53

@Le Orme 2: " a kreativitást gátoló kutatóegyetemi légkörben, a hatalmi viszonyok miatt sokkal könnyebb karriert befutni a fizikában egy középszerű valakinek, aki csak elfogadja az aktuális főáramot;"

ha felszámolják, vagy csak korlátozzák a CEU-t, az ezen mi a jó édes kurva anyádat segít?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.31. 11:36:01

@Le Orme 2: "a kreativitást gátoló kutatóegyetemi légkörben, a hatalmi viszonyok miatt sokkal könnyebb karriert befutni a fizikában egy középszerű valakinek, aki csak elfogadja az aktuális főáramot;""

egész konkrétan, amikor Orbán, aki ugye a sajnos kurvára hatalmi viszony, nekimegy a CEU-nak, akkor pontosan ezt teszi: a hatalom erejével próbálja elnyomni a másként gondolkodókat.

vajdasagi 2019.03.31. 11:52:51

@Le Orme 2: És a kreativitás gátlása ellen azt tesszük, hogy kitiltjuk a CEU-t? Trükkös. Annyira jó, hogy nekem sose jutott volna eszembe.

vajdasagi 2019.03.31. 11:55:20

@Béláim! Rátoltuk!: Hét legalábbis számomra hasznos volt a hozzászólásod. Ide is másolom a következtetését:

"Hogyan lehet ma ezen változtatni? Csakis Európán belül, módszerét tekintve pedig engesztelhetetlen polgári és eszmei erővel az elnyomással szemben. Ennek nem része a trollok, primitívek, fizetett fölforgatók és hazugok meggyőzése. "

Megyek is dolgozni. A trollokat meg megvetem, de tényleg nem éri meg itt ezzel a szeméttel vitázni és elvesztegetni az energiákat. Köszi még egyszer.

BiG74 Bodri 2019.03.31. 12:20:27

@Béláim! Rátoltuk!: @vajdasagi:
Csatlakozom, mert abszolút egyetértek!

@Le Orme 2:
Érdemes egy-két Smolinnal készült riportot is elolvasni, bár ha könyvét is ilyen kontextusból kiragadva, a szerző nélkül, fiatalkori elhamarkodott hozzáállással olvastad akkor könnyű eltévedni.
"Ha végigtekintünk a fizika történetén, egy dolog világosan kitűnik: amikor valaki végre a helyes elmélettel áll elő, az gyors győzelmet arat."

Jakab.gipsz 2019.04.13. 23:20:43

@math0:

Teljesen feleslegesen hörögsz és átkozódol mint modern liberális demokrata, az pedig súlyosbító körülmény, hogy "harcos-arcos ateista" vagy, Te definiáltad önmagadat, nem én !

Ezt jegyezd meg !

És most egyszerűen mondom, hogy megértsd, aki önmaga létezését önmaga létezésével magyarázza, az egy idióta. Márpedig a Te tagadásod, tök mind egy mit tagadsz, paradoxonokhoz vezet, és az is amit hiszel. Ez itt a probléma, a sátánfajzat Soros által üzemeltetett CEU pedig csak lebutítja az ott tanulókat, az által, hogy hamis tudással, kecsegtet. Semmi köze sincs pl. a gender elméletnek a fizikai biológiai valósághoz, Liszenkói agyrém.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.14. 08:55:02

@Jakab.gipsz: "tök mind egy mit tagadsz" Tök mindegy, mit kommentelsz, mindenki tudja, hogy egy idióta elmebeteg vagy, aki még a magyar helyesírás alapjait sem tudta megtanulni.

Olyan vagy, mint egy sakkozó, aki hőzöng, hogy mindenkit megver, de még a kezdőállást sem tudod felrakni.

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.
süti beállítások módosítása