A hasznos hülyék manipulálása

A hasznos hülyék manipulálása

Kövér bácsi perverziós beszédének igazi oka

A homofóbia a mi barátunk

2019. május 21. - Hagony

 

Megint sikerült elintéznünk, hogy pár napig irányítsuk a közbeszédet! Azt hiszi a sok ellenzéki, hogy a házelnök úr véletlenül, meggondolatlanul szidta a homoszexuálisokat. Hát egyáltalán nem! Előre megtervezett performansz volt, amit előadott. Habár nem írtuk meg előre a szöveget, csak a fő mondanivaló lett kijelölve. Jól tudtuk előre, hogy amit mond, az majd az ellenzéki oldalon, a mi táborunkon kívül állók között kiveri a biztosítékot. Úgy gondoltuk, hogy majd jó néhány napig hőzöngenek, és a homoszexuálisok védelmére kelnek, Kövért meg hevesen szidni fogják. Így is lett. Mi pedig elértük, hogy még ahhoz is eljusson a beszéd lényege, meg az arra adott ellenzéki reakció híre, akik különben nem értesültek volna róla. És mit gondoltak ezek közül sokan? Azt, hogy ha csúnya is a bajusza, és lopnak, legalább odamondanak azoknak. Igen, mert a magyar társadalom nagy része homofób, nem érdekli őket az emberi méltóság és az egyenlőség, ha ez a téma szóba kerül. És azt látták, hogy az ellenzék az bezzeg homárpárti.

Köszi libsik, hogy ismét úgy táncoltatok, ahogy mi fütyültünk! Köszi, hogy nem látjátok be, miként irányítunk titeket! Köszi, hogy ismét nem azokról a témákról szóltak a hírek, amelyek valóban fontosak lennének ezeknek a magyar embereknek, akik talán még élőben sohasem láttak homoszexuálist.

A bejegyzés trackback címe:

https://hagonyvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr6214843200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása