A hasznos hülyék manipulálása

A hasznos hülyék manipulálása

Az új-zélandi terrortámadást tegyük be azonnal a hírek elejére!

Riogassunk még, még!

2019. március 15. - Hagony

Most jelentették, hogy valami nagy lövöldözés volt egy mecsetnél, Új-Zélandon. Sok a halott, ezek megint állat módjára viselkedtek! Gyorsan szítsuk fel a migránsoktól rettegő hangulatot, mert már kezdenek az emberek megnyugodni idehaza. Lássa, érezze mindenki, hogy ez a legfontosabb téma hazánk léte szempontjából. Nem szabad mással foglalkozni, de majd mi megvédünk mindenkit, bezzeg Brüsszel be akarja telepíteni a Kárpát-medencét a muszlimokkal. Valami Soros szál is kellene.

Micsoda? Hogy Muszlimokat lőttek halomra? Na akkor ezt most át kell gondolnom még egyszer. Várjunk még a hírekkel egy kicsit. Újracsomagoljuk. Még senki se adjon róla hírt. Hallgassunk róla! Ha valaki reklamál, fogjátok a nemzeti ünnepre. Talán majd később. Migránsozzatok tovább, valamit pont megszavazott az EU. Na , menjetek dolgozni! 

A bejegyzés trackback címe:

https://hagonyvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr9214689468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása