A hasznos hülyék manipulálása

A hasznos hülyék manipulálása

Konok Péter fasisztázza Orbánt, mi ezt köszönjük szépen!

Hasznos hülye mintapéldánya

2019. március 14. - Hagony

Egyszerűen ezek hülyék, nem tudnak kivetkőzni a zsigeri tagadó reakciókból! Még ez a Konok sem, pedig okosnak tartom. Igen, néha nagyon szellemeseket mond, csak az a szerencse, hogy nem tudja megszólítani a mieinket. 

Viszont most pont az a gond, hogy az egyik legutóbbi szösszenete nem lett közismert. A főnök egy fiataloknak tartott előadására reagált. Viktor ugyanis ezt mondta egy előadáson: 

 „A mi fiataljaink a mi aranytartalékunk. Aki elereszti a fiataljait, az elveszíti a jövőjét. Márpedig Magyarország meg akarja nyerni a jövőt, ehhez pedig szükség lesz rátok.” 

Ez egy teljesen vállalható gondolat, pártsemleges igazság. Akármelyik politikus mondhatta volna a fiataloknak. Ha nem próbáljuk itthon tartani őket, akkor senkinek nem lesz jó ebben a huzatos Kárpát-medencében, elfogy a magyar. 

Na Konok Péter erre Bertold Brechtet idéz, egy olyan versét másolta be, amelyet a náci németek ifjúságpolitikájáról írt. 

Szóval diszkréten, vagy sem, de Konok egyértelműen arra utal, hogy Orbán fasiszta. Ez nagyon jó nekünk, hiszen ez a nácizás már rég kontraproduktív, különösen akkor, ha semmi alapja nincs. A mi szavazóink ugyanis erre ugranak. Nemhogy eltántorítanák őket, még inkább összezárnak, még inkább felhördülnkek, és a libsiket még inkább utálni fogják. A hülye Bayer is a panelprolizós beszólásával sok kárt okozott anno. A fasisztázós dumával az életben nem erodálják a mi táborunkat, csak megerősítik azt. Szóval köszi Konok! Hasznos hülye! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hagonyvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr114688250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása