A hasznos hülyék manipulálása

A hasznos hülyék manipulálása

Miért is támadtuk a CEU-t?

Az egyetem elleni hisztériakeltés valódi okai

2019. március 29. - Hagony

Kis szünet után folytassuk az utóbbi idők egyik legfontosabb ügyével.
 A CEU ellen a közhangulatot sikeresen szítottuk fel hónapokig, hiszen alaposan felmértük a lehetséges hatásokat. Az ország nagyobb része soha nem járt egyetemre, és irigyek, az ott tanulókra. A művelt, okos emberek nem fizikai munkát végeznek, hanem irodában kényelmesen telnek a napjaik. Valami gender szak is van, vagyis a nők egyenrangúak akarnak lenni, meg talán még buzik is vannak a hallgatók között.

 És még több pénzt is keresnek azzal, hogy tanulnak, amihez nekik nem volt képességük, vagy szorgalmuk. Az egyetem Budapesten van, ahol sokkal több a szórakozási lehetőség, nem úgy, mint máshol az országban, egy vidéki városban, vagy falun. A CEU-n nem magyarul folyik a tanítás, vagyis a saját országunkban idegenek oktathatnak, akkor az biztos nem hazafias, sőt talán még valami hátsó szándékuk is van.

És persze ott volt a legfontosabb! Ezt az egyetemet a zsidó, tőzsdespekuláns Soros alapította, vagyis biztosan a nemzet egységének szétverése, migránsok betelepítése, a szent Magyarország elleni összeesküvés vezérelte.

Amikor elkezdtük a CEU elleni hisztériát, bejött, amire számítottunk. A magyar választópolgárok többsége elkezdte őket utálni, vagy egyszerűen csak vállat vont. Egy felsőoktatási intézmény bezárása egyáltalán nem érdekelte őket, nem befolyásolta az életüket. Nem lett nekik sem jobb, sem rosszabb, csak volt kit utálni.

Viszont az ellenzék hangoskodni kezdett, pár ezer ember kivonult az utcára, csak a velünk szemben állókból álló kisebbség hőzöngött. Ez viszont a feléjük irányuló utálatot a potenciális szavazóink között ismét csak erősítette. Újra előállt az akció- reakció helyzet, amit mindig beszopnak. És be is fognak, ha nem jön meg az eszük.

 Bezár az egyetem, vagy sem, elmennek, vagy sem, mi ismét nyertünk. Megint nem Tóni lakásairól, nem Lőrinc erőművéről, szállodáiról, és nem a ledes sötétítő lámpákról szólt a közbeszéd. A NER halad tovább!

       

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hagonyvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr5514726031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.03.29. 17:29:42

Ez most valami poen vagy ironia? Mert akkor nem jott at. Ha komoly, akkor viszont elkepesztoen szar.

Pipas 2019.03.29. 17:30:16

Strawman fallacy az egész cikk.

2019.03.29. 17:35:24

Azé, mer a csüngő hasú dakotát nem fogadta a sárga sérós idióta. Emez meg utálja a zsidókat meg mindenkit, aki másképpen gondolkodik. Rákosi-féle kommunista ivadék, horthysta beütéssel. Elmebeteg barom, agymosott csürhe szavazókkal, kádárista proli fanatikus követőkkel.

gigabursch 2019.03.29. 17:38:25

B.meg.

Komoly egyetem lehet az, ahol első szempont az, hogy mennyi és milyen a szórakozási lehetőség.
Normális egyetemnek meg van diákélete és azt megoldja saját berkein belül.

A CEU az úgy egyetem, ahogy egy szarkos tyúkketrec emeletes ház.

2019.03.29. 17:38:29

@Pipas: @Eugene Horse: Fanti, már két hülye nem érti, amit olvas. Nyilván fideszes észlények, szaros nyelvű Orbán propagandisták.

2019.03.29. 17:39:56

@gigabursch: Mondja ezt egy nyolc osztályt végzett fideszes lumpen proli.

Pipas 2019.03.29. 17:54:39

@kutyás majmok: "Fanti, már két hülye nem érti, amit olvas. Nyilván fideszes észlények, szaros nyelvű Orbán propagandisták."

Argumentum ad hominem fallacy.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.03.29. 18:17:03

bécsben nem lehet szórakozni? rinyaljatok mert bezart/nem zart be a keltető...abbyira unalmas h ... de tenyleg. becs a felvilagosul nyugat csodas varosa, kozmopolita neomarxista sotetzöld eszmek mekkaja...leendo kalifatus.
menjetek oda es elvezzetek a genderfaszsagok es muszlim imadat perverzioit. hajrá . vagy mi a baj? egyáltalán?

eloi 2019.03.29. 18:19:49

Ritka ostoba cikk. Elvett két percet az életemből, amiben értelmes dolgot is olvashattam volna. :-(
De biztosan van diplomája a szerzőnek. Talán a CEU-ról!?

bölcsbagoly 2019.03.29. 18:30:40

A KEE/CEU-nak nincs alapképzése, ergo nem egyetem, hanem továbbképző!
Ami a többi marhaságot illeti:
- egy régi érettségi általános műveltségben többet adott mint ma egy egyetemi diploma;
- a KEE/CEU-n alig pár olyan szak van ami komolyabb és nehezebben elsajátítható ismereteket ad, a többi (a többség) csak büfé/ruhatáros szak;
- az oktatók többségének is egyetlen értékelhető tulajdonsága van: jól tudnak angolul! Egy Bokros, TGM s más hasonló kaliberek, nem igazán mérvadók....
- ki mondja, hogy a KEE be lenne zárva? Még a kérdéses és vitatott (itt nálunk nem akkreditált képzések már felvett hallgatói is itt végeznek s utána mennek valahova a fityfenébe!
Na elmész a fészkes fenébe idióta posztoló!

enrikokaruszo 2019.03.29. 18:46:39

értem én, hogy így egyszerűen lefuttatható
a valóságtól viszont egyre messzebb kerültök
részemről egyébként rendben:)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.29. 19:04:37

@Pipas: ja persze, mert nem gendereztek a homofób barmok orrba-szájba a CEU kapcsán?! hazudni azt tudtok, ti gecik!

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.03.29. 19:04:41

Minden tisztességes ember támadja ezt arákos képződményt az ország szívében.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.29. 19:05:30

@gigabursch: nem sikerült felfognod, hogy mi van a postban. nem az egyetem szempontja a szórakozási lehetőség, hanem az irigy, idióta Fideszes csürhe szempontja.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.29. 19:06:24

@Pipas: nem. az, hogy a Fidióták hülyék nem argumentum ad hominem, hanem nagyon is releváns tényező.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.29. 19:07:27

@FILTOL: na, az idióta genderezéssel máris demonstráltad, hogy a post igaz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.29. 19:08:09

@eloi: a pocséklás az, hogy ebben a 2 perceb egy büdös érvet se sikerült kitalálnod, te Fidióta selejt!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.29. 19:15:19

@bölcsbagoly:

"A KEE/CEU-nak nincs alapképzése, ergo nem egyetem, hanem továbbképző!"

hol van ilyen előírva?

"- egy régi érettségi általános műveltségben többet adott mint ma egy egyetemi diploma;"

valószínűleg egy mai is, de ez hol volt kérdés?

"- a KEE/CEU-n alig pár olyan szak van ami komolyabb és nehezebben elsajátítható ismereteket ad, a többi (a többség) csak büfé/ruhatáros szak;"

szerintem ez a Pázmányra igaz.

"- az oktatók többségének is egyetlen értékelhető tulajdonsága van: jól tudnak angolul! Egy Bokros, TGM s más hasonló kaliberek, nem igazán mérvadók...."

ezt semmivel nem tudod igazolni. ugye a CEU eddig a magyar egyetemek között az, amelyik a legjobb helyezést tudta elérni nemzetközi listán. ezzel szemben áll a te fröcsögésed. igazán nem gondolod, hogy ez érv?!

"- ki mondja, hogy a KEE be lenne zárva? Még a kérdéses és vitatott (itt nálunk nem akkreditált képzések már felvett hallgatói is itt végeznek s utána mennek valahova a fityfenébe!"

a post a CEU-ról szól.

Na elmész a fészkes fenébe Fidióta kommenter!

Jakab.gipsz 2019.03.29. 19:24:16

@bölcsbagoly: Kösz, objektív a tájékoztatód, csakhogy a helyzet sokkal de sokkal súlyosabb, ugyanis, ezeket a büfé és ruhatáros szakos diplomával elvégzett emberkék, amerikai diplomásnak és komoly politikusnak számítanak, és előbb utóbb úgy mint a nyolc osztályos Schulz-ból komoly döntéshozókat csinálnak.,

bölcsbagoly 2019.03.29. 19:36:45

@math0:
- mi hol van előírva? te hol tanultál matematikát, alapképzésen vagy továbbképzésen? valszeg sehol, amilyen hülye vagy s fideszfóbiás idióta!
- a diploma hiányát a posztoló hozta elő, lehűlyézve/irigyezve mindenkit akinek nincs!
- mivel nem egyetem, ergo semmiféle helyezést sem érne el az egyetemek közt. A QS rangsorban szerepel, a többi hasonló továbbképző közt. Csak hát ti mindenkit szerettek hülyének nézni!
- jelenleg csak KEE létezik (amelynek az angol neve CEU!), ugyanis más CEU nincs! A NY-i CEU egy alapítvány, aminek nincs képzése sehol a világon, a képzéseket amire diplomát ad, a KEE végzi!
- igen, számos CEU-n kiképzett janicsár dolgozik az NGO-kban, de a z EU-bürokratái közt is vagy ballibsi kormányokban. S mindenhol Nyílt Társdadalom Alapitvány eszméit és érdekeit képviselik, a saját kormányaikkal szemben is! Zsoldosok illegális amerikai diplomával!

kutyás majmok (törölt) 2019.03.29. 19:52:38

@eloi: "Ritka ostoba cikk. Elvett két percet az életemből, amiben értelmes dolgot is olvashattam volna."

Eegen... Az ostoba te vagy, mert elolvastad, nem a cikk az. Egyébként megint hazudtál egy ordasat, mert ha valóban elvenne két percet az életedből minden Index cikk olvasása, akkor már nem élnél, hasonlóképpen a többi fideszkommunista tolvajbérenc sem, aki itt trollkodik. Amúgy, retardált vagy: ha értelmes dolgot akarsz olvasni, mi a ráknak tolod ide a rusnya fideszes képedet? Nincs fideszes tolvajblog? Nem tudtok írni? Miért nem olvasol Bájer Zsolt elvtárstól, te ökörpalánta?

kutyás majmok (törölt) 2019.03.29. 19:55:43

@MAXVAL bircaman közíró: Büdös a lábad, de az is lehet, hogy a szád. Ma lenyaltad Orbán seggéről a szart?

kutyás majmok (törölt) 2019.03.29. 20:00:05

@bölcsbagoly: "Zsoldosok illegális amerikai diplomával!"

Ja, te meg a fideszes tolvajok zsoldosa vagy, egyben a Putyiné is, ugyanakkor diplomád sincs. És még te pofázol? Még mindig bölcsnek érzed magad, amikor tükörbe nézel?

bölcsbagoly 2019.03.29. 20:08:15

@kutyás majmok: te majmos kutya (bár a kutyákra nézve sértés őket veled összemosni!).
- mivel van bajod, a zsoldossal vagy az illegális diplomával?
- miért nem zsoldos/janicsár az aki beáll pénzért/zsíros állásért egy társadalomellenes eszme szolgálatába, akár saját országa ellenében is?
- miért nem illegális egy a képzés helyén nem akkreditált képzésért kapott diploma?
Pofázni ti szoktatok , hozzád képest nem hogy én, de egy meztelen csiga is bölcsnek tekinthető!
Te mit látsz a tükörben?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.29. 20:22:38

@bölcsbagoly:

"- mi hol van előírva?"

te hol tanultál olvasni? bizonyára kisegítőiskolában, mert nem sikerült megtanulnod.

" te hol tanultál matematikát, alapképzésen vagy továbbképzésen?"

doktori képzésben is.

"- a diploma hiányát a posztoló hozta elő, lehűlyézve/irigyezve mindenkit akinek nincs!"

a diploma és IQ között elég erős korreláció van.

en.wikipedia.org/wiki/Intelligence_quotient#Other_accomplishments

"- mivel nem egyetem, ergo semmiféle helyezést sem érne el az egyetemek közt."

továbbra is csak a te rögeszméd, hogy nem egyetem. de tudom, mindenki szembe megy veled az autópályán.

"- igen, számos CEU-n kiképzett janicsár dolgozik az NGO-kban, de a z EU-bürokratái közt is vagy ballibsi kormányokban. S mindenhol Nyílt Társdadalom Alapitvány eszméit és érdekeit képviselik, a saját kormányaikkal szemben is! Zsoldosok illegális amerikai diplomával! "

mint például Kovács Zoltán, Fideszes szóvivő.

444.hu/2017/07/27/ujabb-adalek-a-kormanyszovivo-ceu-s-multjahoz-kovacs-zoltan-onmagat-masolva-szerzett-doktorit

ha a CEU olyan rossz, olyan szar a képzés, akkor Kovács Zoltán nyilván csak egy idióta lehet. és ő a Fidesz szóvivője.

mindig pofán fossátok magatokat. ennyit tudtok, Fidióta barmok!

bölcsbagoly 2019.03.29. 20:38:50

@math0:
- ne szellemeskedj, mert biztosan nem kriptalakó vagy (még)!
- elég gyenge lehet ott a választék ahol téged megdobtak egy PhD-val (de lehet, hogy csak egyetemi doktorival),
- az IQ tesztmegoldó képesség, semmi köze a diplomához; a wiki nem mérvadó mindenben;
- egyetemnek csak az a felsőoktatási intézmény tekinthető, ahol megvan az alapképzés +az MSc;
- Kovács a KEE-men kapott PhD diplomát, de volt neki korábbról már Debrecenből is; feltehetően az angol nyelvtudás miatt ment a KEE-re, mert a két PhD-ja témája tkp. ugyanaz!.
Továbbra is nagy a pofád gabika! Mi újság Birmingham-ben?

Hajléktalanokat a CEUba! 2019.03.29. 20:40:05

Most ez egy vicc? Néhány címmel efölött láttam ezt: index.hu/techtud/2019/03/29/norvegiaban_all_a_bal_az_asztrologiai_kepzes_miatt/ Norvégiában! A világ legklasszabb demokráciájában megkérdőjelezték a hülyeség oktatását! Az már külön szépsége az ügynek, hogy a liberáns hatalom azért nem mer állást foglalni, mert akkor megsértheti a vallásokat is. A világ készen áll a bedarálásra.

Valaki megmondaná, hogy ez a CEU miért ilyen kurva fontos pár embernek?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.29. 20:46:47

@bölcsbagoly:

"- elég gyenge lehet ott a választék ahol téged megdobtak egy PhD-val (de lehet, hogy csak egyetemi doktorival),"

BME. azért a te kisegítőiskoládhoz képest pár univerzummel feljebb van.

"- az IQ tesztmegoldó képesség, semmi köze a diplomához; a wiki nem mérvadó mindenben;"

persze, csak az a mérvadó, amit te hasból hazudsz, ugye?

"- egyetemnek csak az a felsőoktatási intézmény tekinthető, ahol megvan az alapképzés +az MSc;"

továbbra sem tudtad ezt sem igazolni.

"- Kovács a KEE-men kapott PhD diplomát, de volt neki korábbról már Debrecenből is; feltehetően az angol nyelvtudás miatt ment a KEE-re, mert a két PhD-ja témája tkp. ugyanaz!."

továbbra is az van, hogy ha szerinted a CEU-n selejteket meg ügynököket képeznek, akkor Kovács Zoltán egy selejtes ügynök. a Fidesz szóvivője egy selejtes ügynök.

ami mondjuk illik a selejt párthoz.

összességében sehol semmiféle ténnyel, igazolással nem tudtál előjönni, csak hazugságokkal.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.29. 20:47:22

@Hajléktalanokat a CEUba!: nehéz egy büdös Fidiótának elmagyarázni, miért fontos egy egyetem. nem is megyek bele.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.29. 20:49:59

@bölcsbagoly: ja, és nem vagyok Gabika, Birminghamhez sincs közöm. valószínűleg a Habony Művekben szerzett Alzheimered lehet a kérdésed oka.

élhetetlen 2019.03.29. 20:51:34

@bölcsbagoly: „ergo nem egyetem”. Talán nézz utána az egyetem meghatározásának, mert ez nem a te saját véleményeden alapul. „Még a kérdéses és vitatott (itt nálunk nem akkreditált képzések már felvett hallgatói is itt végeznek s utána mennek valahova a fityfenébe!” De jó, ugye, hogy az idén már nem vehettek fel diákokat ide, és az a QS rangsor beli első százban négy helyezés, ezentúl nem magyar, hanem osztrák lesz. Te erre leszel büszke, ugye?

bölcsbagoly 2019.03.29. 20:56:28

@élhetetlen: le van szarva a QS, ami pont a nem egyetemek rangsorát késziti! Ti teljesen hülyék vagytok?

bölcsbagoly 2019.03.29. 20:57:39

@math0: hiszi a piszi, amúgy pont olyan hülye vagy mint az akire gondoltam!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.29. 20:58:43

@bölcsbagoly: eddig egyetlen konkrét tény merült fel a CEU képzés minőségével kapcsolatban: Kovács Zoltán ott végzett. két lehetőséged van:

1) vagy azt mondod, hogy a Fidesz szóvivője idióta, selejtes, alulképzett Soros-ügynök

2) vagy elismered, hogy az egyetlen felmerült példa nem igazolja azt, hogy a CEU-n selejtes Soros-ügynököket képeznének

más, tényen alapuló igazolásod nincs.

ennyit tudsz, ennyit tudnak a selejtes Fidióták.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.29. 20:59:32

@bölcsbagoly: az én állításom ellenőrizhető. te semmiféle igazolást nem hoztál az állításaidra. nincs érved.

élhetetlen 2019.03.29. 21:00:42

@gigabursch: Igazad van. Az az igazi (magyar) egyetem, ahol a saját berkeiken belül megoldják, hogy megerőszakolják a gólyatáboros lányokat. Ezek a hülye amerikaiak meg csak nyilvános közösségi programokat szerveznek. A CEU-val ne foglalkozz, maradj a tyúkketrecnél, arról lehet, hogy tudsz valamit.

bölcsbagoly 2019.03.29. 21:01:50

@math0:
- kötve hiszem;
- miért, az lenne, amit te hazudsz hasból?
- a BME nem lehet büszke egykori udvari karbantartójára...
- ha annak a pártnak a képviselője a selejt , amely háromszor egymásután 2/3-dal verte a bandátokat, akkor ti mik vagytok nyomorult idiótái?

Jakab.gipsz 2019.03.29. 21:05:02

@math0: Matyi, Matyi, miféle érvelés ez ?

És honnan, miből tudjuk megállapítani azt, hogy a sátánfajzat Soros, Nyitott társadalma, nem rögeszme ?

Ki mikor hol auditálta, K. Popper munkáját a Nyitott társadalom és ellenségeit ?

Ó Matyi Te a ugyan a bigott ateisták gyöngy szeme vagy, de ennyire nem lehetsz hülye ?

Olyan hiszékeny vagy mint egy dedós!

A tudomány filozófia nem újságírás, tetszik tudni !

szepipiktor 2019.03.29. 21:05:55

BORZALMAS!
Akár vicc, akár komoly, ez BORZALMAS!
A CEU soha nem volt az "utóbbi idők egyik legfontosabb ügye", csupán az érintetteknek és a politikia aktivistáknak.
A szerzőnek, akár poénkodott, akát komolyan gondolja, a következő 20 évben az összes olyan társadalmi problémát kívánom, ami ma a társadalom többségét éri!
Ami végképp megdöbbentő, hogy a szerző bináris, kapcsolóüzemú aggyal írja a véleményét, szerinte vannak a CEU-s mindenhatók, és van mindenki, silány más.
Miközben VALÓDI egyetemeken HASZNOS képzés zajlik, azok is meleg irodákban fognak dolgozni, csak értelmes feladatokat fognak végezni.
Például mérnökök...
Nem a CEU-val van baj, hanem a témára retelepülő selejtes bölcsésztudatú aktivistákkal, az ellenék legsilányabb támogatóival, akik bármit felhasználnak a társadalom rombolására, mert nekik ez is megéri az orbánfóbiákuk miatt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.29. 21:07:20

@bölcsbagoly:

"- miért, az lenne, amit te hazudsz hasból?"

most is hazudsz. én másokra hivatkoztam.

"- ha annak a pártnak a képviselője a selejt , amely háromszor egymásután 2/3-dal verte a bandátokat, akkor ti mik vagytok nyomorult idiótái? "

tehát azt mondod, hogy a CEU képzéséből kiderültek közül eddig egyetlen konkrét példát vettünk, és ő nem selejt?! és nem ügynők?

ez cáfol téged.

pofán szartad magad, te Fidióta barom! ennyit tud a selejtes Fideszes fajtátok!

élhetetlen 2019.03.29. 21:17:42

@bölcsbagoly: Persze, persze, mi mind hülyék vagyunk, sőt az egész világ az, mert csak te tudod, hogy mi az az egyetem. Nem néznél mégis utána? Mert most ott tartunk, hogy (te) így lett a nagyerdő legostobább baglya a Huhogányos Akadémia tagja.

bölcsbagoly 2019.03.29. 21:17:47

@math0: nem félsz, hogy a dühöngésed s toporzékolásod előbb -utóbb tényleg szellemessé s kriptalakóvá tesz? Pedig mekkora kár egy ilyen kiváló matekosért, aki még a legkisebb primszámot is ismeri s megsúgja Fletónak! A kígyózó kígyókkal hogy állsz? Hát a lengő ajtókkal?
S ne feledd, hogy 2022 után is lesz élet, igaz továbbra is 2/3-os Fidesz kormányzással...

bölcsbagoly 2019.03.29. 21:22:43

@élhetetlen: én nem is vitatom, hogy ti mind hülyék vagytok, a világ hülyéivel együtt!
De egyetem továbbra sem létezik alapképzés nélkül, capisci?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.29. 21:23:24

@bölcsbagoly:

nem tudsz válaszolni az érvekre. bizonyítékaid nincsenek, hasból hazudsz.

"- miért, az lenne, amit te hazudsz hasból?"

most is hazudsz. én másokra hivatkoztam.

"- ha annak a pártnak a képviselője a selejt , amely háromszor egymásután 2/3-dal verte a bandátokat, akkor ti mik vagytok nyomorult idiótái? "

tehát azt mondod, hogy a CEU képzéséből kiderültek közül eddig egyetlen konkrét példát vettünk, és ő nem selejt?! és nem ügynők?

ez cáfol téged.

pofán szartad magad, te Fidióta barom! ennyit tud a selejtes Fideszes fajtáto

Jakab.gipsz 2019.03.29. 21:23:35

@szepipiktor: Sajnos a kialakult helyzet ettől a meglátásodtól, sokkal de sokkal komolyabb !

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.29. 21:25:07

@Jakab.gipsz: "a tudomány filozófia"

Honnan tudnád te, hogy mi az, amikor még helyesen leírni sem tudod?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.29. 21:26:35

@szepipiktor: "Miközben VALÓDI egyetemeken HASZNOS képzés zajlik,"

A CEU-n sokkal hasznosabb képzés folyik, mint például a Pázmányon, ahol ingyenélő idiótákat képeznek baromságokra.

bölcsbagoly 2019.03.29. 21:26:53

@math0: nem érzel nyomást a halántékod tájékán? Veszélyes a te korodban ilyen nagyon felhergelned magad a szar CEU-dért!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.29. 21:30:02

@szepipiktor: "selejtes bölcsésztudatú aktivistákkal,"

neked is mondom, hogy Kovács Zoltán, a Fidesz szóvivője ilyen bölcsésztudatú CEU aktivista. illik egy selejtes párthoz. egyébként Orbán is jogásztudatú, selejtes aktivista.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.29. 21:30:33

@bölcsbagoly: nem tudsz válaszolni az érvekre. bizonyítékaid nincsenek, hasból hazudsz.

"- miért, az lenne, amit te hazudsz hasból?"

most is hazudsz. én másokra hivatkoztam.

"- ha annak a pártnak a képviselője a selejt , amely háromszor egymásután 2/3-dal verte a bandátokat, akkor ti mik vagytok nyomorult idiótái? "

tehát azt mondod, hogy a CEU képzéséből kiderültek közül eddig egyetlen konkrét példát vettünk, és ő nem selejt?! és nem ügynők?

ez cáfol téged.

pofán szartad magad, te Fidióta barom! ennyit tud a selejtes Fideszes fajtátok

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.29. 21:31:12

@bölcsbagoly: engem nem idegesít az, hogy bemutatod, hogy milyen a Fidióta selejt. hogy semmi érved nincs. mindenről csak hazudsz, semmit nem tudsz igazolni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.29. 21:32:08

@bölcsbagoly: 'egyetem továbbra sem létezik alapképzés nélkül, '

ezt továbbra sem tudtad semmivel igazolni

enrikokaruszo 2019.03.29. 21:33:10

@bölcsbagoly: dicsőségre hajt
"itt nyugszik math, értünk halt hősi halált...a költségeket elárverezett ingóságai árából levontuk"

Hungarian Geographic · https://www.facebook.com/hungarian.geographic 2019.03.29. 21:33:25

A CEU egy magánvállalkozás, nem egyetem. Könyörgöm! Fogjátok már fel

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.29. 21:36:43

@enrikokaruszo: láthatóan te halottak ingóságaira hajtasz. nagy "karrier", mit ne mondjak!

bölcsbagoly 2019.03.29. 21:37:22

@math0: sajnos orvosi konzílium hiányában azt sem tudom igazolni, hogy egy infantilis vén hülye vagy! Pedig le sem tagadható tény! Nézz már utána a wikiden, hogy mit tekintünk egyetemnek!

enrikokaruszo 2019.03.29. 21:39:40

@math0: csak találkoztam már a keselyűk közül valókkal, felismerem őket a járásukról is

élhetetlen 2019.03.29. 21:45:39

@bölcsbagoly: „igen, számos CEU-n kiképzett janicsár dolgozik az NGO-kban, de a z EU-bürokratái közt is vagy ballibsi kormányokban. S mindenhol Nyílt Társdadalom Alapitvány eszméit és érdekeit képviselik, a saját kormányaikkal szemben is! Zsoldosok illegális amerikai diplomával!”. „A Külgazdasági és Külügyminisztérium helyettes államtitkára, Berzétei Ákos kormányzati munkája mellett egyetemi tanulmányokat folytat: a kormány által megtámadott Közép-európai Egyetem (CEU) hallgatója. Képzését a tárca fizeti.”. Ő meg biztosan belűről bomlasztja a NER-t.

MTA rendes tagja 2019.03.29. 21:47:38

@bölcsbagoly:
"a többi (a többség) csak büfé/ruhatáros szak"

Tévedés, ideológiai képzést, agymosást folytató szakok, marxista esti egyetem. Aki elvégezte, az párttitkár lehetett, aki a CEU-t elvégzi, főállású civil társadalomromboló aktivista lehet. (erre majd jön egy agyhalott, hogy ott végzett a volt kormányszóvivő)

MTA rendes tagja 2019.03.29. 21:48:47

@élhetetlen: na már itt is egy agyhalott, aki talált egy CEU-n tanuló kormányzati szereplőt, gratulálok

bölcsbagoly 2019.03.29. 21:51:01

@élhetetlen: okoska, hogy tudsz úgy védekezni a janicsárok ellene, ha nem ismered meg a felkészitésüket, a módszereiket? Kovács még akkor doktorált, amikor nem volt kiélezett helyzet, nem voltak olyan problémák, amelyek a "Lex " CEU" Magyar Bálinti törvénye tett lehetővé! Berzétei meg nyilván a minisztere tudtával és engedélyével van ott ahol, pláne ha ők is fizetik! A többit próbáld meg elképzelni....

bölcsbagoly 2019.03.29. 21:52:25

@MTA rendes tagja: az értékelésük az büfé szaknak felel meg, a cél stimmel!

élhetetlen 2019.03.29. 21:53:00

@bölcsbagoly: Sokadszorra kérem, hogy nézz már utána az egyetem meghatározásának. De, ha ragaszkodsz hozzá, hogy az egész világ hülye, csak te tudod a tutit, akkor nincs más megoldás, rád kell hagyni. Aztán vagy kezelnek, vagy így maradsz.

Jakab.gipsz 2019.03.29. 21:56:41

@math0: Jobban tudom mint Te, mi a tudomány filozófia.

A tudományról helyesen gondolkodni, annyit jelent, hogy minden ismeretünket, meg kell kérdőjelezni , a kétely a szkepszis a gondolkodás motorja.

Már egy párszor elmondtam neked, a tudás a valamit tudni, soha sem okoz haragot és gyűlöletet, belőled, Brendel Matyi, viszont csak a harag és a gyűlölet beszél, következtetés képen, minden tudásod hamis, tök mind 1 mennyit fizetnek neked. Egy nagy "0" vagy.

élhetetlen 2019.03.29. 21:59:21

@bölcsbagoly: „A többit próbáld meg elképzelni....”. Hú, megpróbálom, bár nem egészen úgy működik az agyam, mint a tiéd. Gondolom, azt akarod sugallni, hogy a kormány csak kémet küldött a teljesen nyilvános programmal rendelkező CEU-ra. Alufólia sisakod van már?

Visceroid 2019.03.29. 21:59:39

Ez a CEU a baloldal Smittpál doktorija. Palibácsit a Fidesz védte olyan dumával, hogy "mindenki csalt már az isiben röpdogán", ti meg ezt a gendertákolmány "egyetemet" véditek mint "komoly felsőoktatási intézményt". Mindkettő a nép totális hülyének nézése, illetve arra apellál, hogy az átlagparaszt csak kívülről látott egyetemet, úgyhogy mondhatunk amit akarunk. Ugyanolyan idióták vagytok mint a fideszesek!

bölcsbagoly 2019.03.29. 22:00:17

@élhetetlen: okoska, egyetemet végeztem, egyetemen oktattam évtizedekig, gondolod, hogy nem tudom hogy mi az s mi nem az? A KEE/CEU az egyetemek alapképzésének (BSc) a végzettjeit képezi tovább mester és doktor fokozaton (MSc, PhD).
"Törvény (A 2017-es XXV. tv-el módosított, 2011. évi CCIV. törvény a felsőoktatásról)

9. § (3) szerint

a) legalább nyolc alapképzési (BSc.) és hat mesterképzési (MSc.) szakon jogosult képzésre, valamint doktori képzésre és doktori fokozat odaítélésére,"
Hol a KEE/CEU-n a 8 alapképzés?

élhetetlen 2019.03.29. 22:02:13

@bölcsbagoly: Ja, és nézz utána a janicsár képzésnek is. 3-5 éves gyerekeket még lehet bármilyen irányba nevelni, de 30-as diplomásokat azért már nem.

bölcsbagoly 2019.03.29. 22:03:04

@Jakab.gipsz: ja ez a Matyi! Azt hittem, hogy már alulról szagolja az ibolyát valahol a csigaevőknél....látom pont olyan hülye mint rég volt! Hiába na, kutyából nem lesz szalonna!

horvathviteztamas 2019.03.29. 22:04:41

Ezért pénzt kaptál? Add vissza...

bölcsbagoly 2019.03.29. 22:06:19

@élhetetlen: a 3-5 éves pont olyan infantilis mint a 30 vagy 80 éves, ha nem nőtt be a feje lágya! A 3-5 évesnek viszont minden esélye meg van rá, a 30 évesnek meg idősebbnek, sajna már nincs!

tonypek 2019.03.29. 22:09:51

"Miért is támadtuk a CEU-t?"
Soros, Soros,Soros,
Soros, Soros,Soros
Soros, Soros,Soros,
Soros, Soros,Soros
"Ezt az egyetemet a ... Soros alapította"
Soros, Soros,Soros,
Soros, Soros,Soros
Soros, Soros,Soros,
Soros, Soros,Soros

élhetetlen 2019.03.29. 22:14:34

@szepipiktor: „Miközben VALÓDI egyetemeken HASZNOS képzés zajlik”. Már kezdek kíváncsi lenni, hogy mi is az egy személyes vállalkozásod. Csak azért, mert ezek szerint nem tudod, hogy pl. egy CEU-n doktoráló már szerzett egy valódi egyetemen egy diplomát. Mondjuk, egy orvos, aki eljutott odáig, hogy igazgató főorvos lesz, az lenyom egy gazdasági menedzser kurzust, hogy értse a pénzügyeket is.

élhetetlen 2019.03.29. 22:33:01

@bölcsbagoly: „a) legalább nyolc alapképzési (BSc.) és hat mesterképzési (MSc.) szakon jogosult képzésre, valamint doktori képzésre és doktori fokozat odaítélésére,"”. Értem, értem. Nagyon nagy tudású vagy. Azt is tudod, hogy mi a különbség a jogosult vagy a kötelezett között? Tudod, jogosult a nyolc alapképzésre is, de nem kötelezett rá. Ennyi.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.29. 22:43:49

@enrikokaruszo: magadat felismered?

azt azért vegyük észre, hogy még egy idióta, akinek nincs érve egy szál se, csak fröcsögni jött ide.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.29. 22:44:40

@bölcsbagoly: az infantilis, vén hülye te vagy, mert azt hiszed, hogy majd én fogok neked keresni érveket, mivel te ehhez hülye vagy.

élhetetlen 2019.03.29. 22:44:46

@bölcsbagoly: „a 3-5 éves pont olyan infantilis mint a 30 vagy 80 éves, ha nem nőtt be a feje lágya!” A tiéd bezzeg benőtt, sőt, már be is gyöpösödött, azért idézel olyan paragrafust, amit nem értettél meg.
Ez egy kicsit zaza. A 3-5 évesnek még benőhet a feje lágya, a 30-80 évesnek már nem nőhet be, mert már benőtt? Vagy mit akartál mondani? Esetleg, hogy az agyad már lágyul és nem fog új életre kelni? Na, erről ennyit.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.29. 22:45:23

@MTA rendes tagja: az ideológia agymosást a Pázmányon végzik. azt kellene bezárni!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.29. 22:47:11

@MTA rendes tagja: na, még egy Fideszes, akit csak az nem zavar, hogy van minimum egy tény, ami cáfolja, és egy tényt sem hozott eddig, ami igazolná. de a Fidióta elmebeteg azt hiszi, hogy ilyenkor ő vezet a vitában. miközben 1:0 ide.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.29. 22:48:23

@Jakab.gipsz: "a tudomány filozófia"

Honnan tudnád te, hogy mi az, amikor még helyesen leírni sem tudod!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.29. 22:50:48

@Jakab.gipsz: belőled csak a harag és a gyűlölet beszél, következésképpen (ezt így írják), minden tudásod hamis, tök mindegy mennyit fizetnek neked. Egy nagy "0" vagy. És még helyesen írni sem tudtál megtanulni, olyan elmebeteg vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.29. 22:51:32

@Jakab.gipsz: figyusz, te idióta, te, a "helyesírásoddal" még általános iskolában is megbuknál!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.29. 22:53:21

@bölcsbagoly: persze-persze. Kovács Zoltán belülről bomlasztotta a Soros-rendszert. Vagy a NER-t. Ki tudja, melyiket, hiszen egy széllelbélelt, köpönyegforgató, takonygerincű faszfej, akárcsak Orbángeci.

élhetetlen 2019.03.29. 22:54:47

@MTA rendes tagja: Miért is vagyok agyhalott, csak azért mert hoztam egy példát bölcs bagolynak válaszolva? Te mitől is érzed magad lángelmének? Na, nem komolyan érdekel, sőt, egyáltalán nem érdekelsz, maradhatsz magadnak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.29. 23:06:58

@bölcsbagoly: itt van kettő, lehet, hogy van több is.

Mindenesetre Orbánék nem az egyetemi mivoltát kérdőjelezik meg a CEU-nak.

www.ceubusiness.com/undergraduate-degree-programs/

élhetetlen 2019.03.29. 23:17:30

@Hungarian Geographic: Könyörgöm, fogd már fel, hogy egy egyetem nem attól egyetem, hogy állami tulajdonban van-e, vagy magánkézben. Ha a Corvinust egy alapítvány működteti, ahogy bejelentették, akkor már nem lesz egyetem?

szamaritánus 2019.03.29. 23:18:02

@math0: olvasd el a felsooktatasi torvenyt, te agyhalott idiota!

MTA rendes tagja 2019.03.30. 00:59:33

@élhetetlen: azért vagy agyhalott, mert alapösszefüggésekkel nem vagy tisztában
nem tudod, hogyan lehet tisztességesen érvelni; a mazsolázgatás (Berzétei Ákosra hivatkozásod) pl. nem tisztességes, hanem becstelen; becstelen vagy

Bkkzol 2019.03.30. 06:20:40

Szerintem először kicsit meglepődött a CEU, hogy évtizedes privilégiumaitól megfosztották, de utána rájöttek, hogy ebből hatalmas politikai reklámot tudnak kihozni. Egyébként meg hosszú évek kormányellenes tevékenységük után mire számítottak? Érdemrendet vártak Gyuri bácsinak?

apro_marosan_petergabor 2019.03.30. 06:36:15

A szokásosnál is primitívebb és rosszindulatúbb libero cikk.
Egy kicsit zsidózik, vidéki bunkózik urbánus-népi módra., na persze az urbánusok elitségét aláhúzva.
Nos, ez az "elit" megbukott,mint Rottenbiller, 89 -2010 között komoly károkat okozva az országnak (Pártja eltünt, feszívódott bár utódpártjai fel-fel törnek, mint a gaz), ócskán lebonyolítva a privatizációt, szétverve az ipart, mind a fúvárosban, mind vidéken. Ez az "elit" a foxi-maxin nőtt fel, s a piacgazdasági szagértő lett belőle, amennyiben annyi tellett tőle, a rabló privatizáción túl, hogy az majd mindent megold...
A történelmet széthazudta, Lukács Gy.-ből (a 19-es gyilkosból) nagy filozófust csinált, jelenlegi "komoly" képviselője Heller folytatva a hagyományokat külföldön lehazudta a 2006-os tömegbe lövetést, jelenleg a Jobbikkal koketálást szupportálja...
Már valaki elemezte, hogy mennyit ér a CEU, jól tudnak angolul az oktatók, kb. ennyi.
Támadták? - na azt nem, mindössze annyit vártak el, tartsa be a szabályokat, amit atöbbi egyetem is, amibe az is benne van, hogy egy Hudson folyóparti 1,5m2-es bodega nem feltétlenül fogadható el amerikai egyetemi képrzésnek...
Gender szak? No igen, Magyarországon nincsen szükség a társadalom atomizálására (annak egy újabb eszközére) - nem akarunk WC-ket építeni 37,5 nemnek. S inkább tartunk anyák napját, mint egyeske vagy ketteske napot... Igaz ez más országokra is, de mi még tudunk ellene védekezni.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.03.30. 06:59:03

@math0: valóban? kapaszkodj meg...megismetlem.
szerintrm a genter studies nem eri el a tudomanyossag minimalis szintjét, es a mai napig nem tudom - barki aki vedi a ceu.t mondja meg akkor - mikor lett a gender studies , ami a kulturalis antropologia (ami tudomany) egyik marginalis radikalis kutatoi vonalabol, al kérdéséből , kulon, önálló tudomany?
ti pofaztok propagandarol?az egesz genderfaszsag csak politikai aktivizmus es propaganda. tudomany? roh9gnom kell bmeg.a kulturalis antropologia, az tudomany haver. modzserie vannak, kutatai modszertana stb...
emez csak duma.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 07:04:29

@apro_marosan_petergabor: tökéletesen demonstrálod, hogy a cikk igaz.

1) hiszen náci szinten zsidózol.
2) a 89-2010 közötti időszak elitjét elég kevés ténnyel ekézed, amiket felsorolsz, nem objektív
3)amilyen idióta vagy, a 89-2010 közötti időszak elitjébe beletartozik egy Antal kormány és egy Orbán kormány is. ha ez az elit megbukott, akkor a jobboldal is megbukott, akkor Orbán maga is megbukott, hiszen kormányzott 4 évig ebben az időszakban
4) "mennyit ér a CEU, jól tudnak angolul az oktatók, kb. ennyi." ez megint olyan, hogy jól ideszartál, semmi nem támasztja alá
5) a gender szakról infantilis, idióta tévképzeteid vannak. amilyen idióta vagy, elfelejted, hogy a magyar ellenőrző könyvekben is az szerepel, hogy "szülő aláírása", és nem az, hogy "anya aláírása". aztán meg a CEU-n a gender szak csak egy volt az igen sok szak közül. Kovács Zoltán Fidezses szóvivő sem gender szakon végzett ott, felteszem, nem akarod azt mondani, hogy valami selejtképzőben végzett, bár sajnos selejtnek selejtesre sikerült, és selejt pártba ment el szóvivúnek

egy tudatlan, végletekig idióta fasz vagy

pontosan ezért vagy genderfüb, náci, szélsőjobboldali fasz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 07:05:58

@apro_marosan_petergabor: a gender szak, a társadalom kutatása nem jelenti a társadalom atomizálását, hanem éppen az ellenkezőjét. például a nemek egyenlőségét segíti elő. a férfisoviniszta faszság, ami a Fideszre jellemző, az vezet a társadalom atomizálásához, te faszfej, mert a nők részben kimaradnak belőle.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 07:12:04

@FILTOL: "szerintrm a genter studies nem eri el a tudomanyossag minimalis szintjét"

Fingod nincs róla, és a te egyéni véleményed ebben a kérdésben szart se számít.

Btw. a Pázmányon szinte csak olyan hülyeséget oktatnak, ami kurvára antitudományos.

Ha valamit, akkor a PÁZMÁNYT KÉNE BEZÁRNI, ti Fidióta barmok!

"a mai napig nem tudom - barki aki vedi a ceu.t mondja meg akkor - mikor lett a gender studies , ami a kulturalis antropologia (ami tudomany) egyik marginalis radikalis kutatoi vonalabol, al kérdéséből , kulon, önálló tudomany?"

Az, hogy valami külön, önálló tudomány, vagy nem, az nem egy objektív kérdés, és nincs is ilyen objektív állítás.

Itt van például a BME alapképzésén pár szak:

www.bme.hu/alapszakok

Egy csomó ezekből kurvára nem önálló, külön tudomány, mégis önálló szakképzés, mert lehet önálló szakma.

Felfogod, te idióta fasz?! Nem, mert idióta vagy.

"ti pofaztok propagandarol?az egesz genderfaszsag csak politikai aktivizmus es propaganda. tudomany? roh9gnom kell bmeg.a kulturalis antropologia, az tudomany haver. modzserie vannak, kutatai modszertana stb...
emez csak duma. "

Ez az egész bekezdésed csak propaganda, egy kurva büdös tényen alapiló érved nincs, csak böfögsz, fingasz, fröcsögsz.

Ráadásul, amilyen idióta, igénytelen, hazaáruló köcsög vagy, még rendesen, magyarul, helyesen írni sem tudtál megtanulni, te Fidióta, selejtes véglény!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 07:21:17

@FILTOL: Te, aki a kisegítőiskolában is megbukott, és magyarul sem tudtál megtanulni, te nem beszélsz hülyeségeket arról, hogy mi tudományos, hanem elmész a jó édes kurva anyádba! Csak azt demonstrálod, hogy a Fideszesek mennyire selejtesek. Ti vagytok a magyar társadalom legalja, a műveletlen, idióta paraszt réteg.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 07:22:22

@Bkkzol: Olyat csak diktatúrákban csinálnak, hogy ha egy egyetemről olyan emberek kerülnek ki, akiknek a nézetei túl sokszor nem tetszik nekik, akkor az egyetemet bezáratják.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 07:25:29

@FILTOL: Szerinted például a "Ipari termék- és formatervező mérnök" egy önálló tudomány? Nem. Mégis van ilyen képzés. Az a rögeszméd, hogy egy szaknak önálló tudománynak kell lennie, eleve a szokásos Fiditóta szokásos baromsága.

www.bme.hu/alapszakok

Ti Fidióták vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.03.30. 07:25:51

@math0: a kerdesemre nem válaszoltál majom.
de ne faraszd magad mert nyilvanvalo. amikor a valodi tudomany - antropologia - berkeiben vedhetetlenne valt a tarsadalmi mernokoskodes, ami nem kutat hanem at akar alakitani, akkor kiváltak. es neheny barom anyagi tamogatasaval letrehoztak egy szakot.ami szallitja az altudomanyos maszlagot a tarsadalom eroszakos atalakitasahoz.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.03.30. 07:28:03

@math0: hat igen. egy igazi belpesti ertelmisegi megnyilvanulas. es nem ertitek miert vagytok megvetve es lenézve?parasztozol faszfilé?

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.03.30. 07:30:14

@math0: tenyleg?es olyan hol tortenik meg h a meghivott eloadot lemondják mert a hiszti beindul?
mandiner.hu/cikk/20190329_gaspar_szilagyi_szilard_hopelyhek_biztonsagos_terek_es_jordan_peterson
ne beszelj te nekem tudomanyrol te fasz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 07:30:16

@apro_marosan_petergabor: A gender szakon például ilyen dolgokat tanulmányoznak:

"Ennyit a családok védelméről, „ismétlődő szülés veszélye” miatt nem hosszabbítottak meg egy kismama szerződését egy állami szervnél"

168ora.hu/itthon/ennyit-a-csaladok-vedelmerol-ismetlodo-szules-veszelye-miatt-nem-hosszabbitottak-meg-egy-kismama-szerzodeset-egy-allami-szervnel-165629?fbclid=IwAR30ST4Ud21JgBAx2T0JqZyuvhNli5FILAnl_eH2OvrdIlL4LKQzMV-asyM

Amikor a férfisoviniszta Fidesz állami szerveinél vastagon megy a nők elnyomása, és mindez a családvédelem jegyében. Ilyen idióta faszságok azok, amiket például a gender szakon tanulmányoznak, és nem testszik a férfisoviniszta Fidesznek. A férfisoviniszta Fidesz az, ami a társadalom további atomizálódását segíti elő. Konkrétan például a "családsegítő" programja is inkább megosztó, minthogy a demográfiai problémában tényleg megoldást tudna nyújtani.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.03.30. 07:31:45

@math0: teeenyleg?jobb helyeken ezt antropologusok kutatjak, 1000x osszetettebb es valoban tudomanyos modszertannal.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 07:34:13

@FILTOL: Az nem diktatúra, amikor egy egyetem lemond egy előadást. Miért ne volna egy egyetemnek ehhez joga? Olyan még soha nem volt, hogy egyetem csinált volna diktatúrát. A diktatúrát kormányok és azok vezetői tudnak csinálni. De látom, a kisegítőiskolában ennyit se tanítottak meg neked. A diktatúra az volna, ha az állam ráerőszakolna egy egyetemre egy előadást.

Teneked súlyos fogalomzavarod, elmebajod van, ezért vagy Fideszes. Ti vagytok a magyar társadalom selejtje. A kórképedet a súlyos helyesírási deficited is mutatja.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 07:35:27

@FILTOL: A gender studies az antropológia résztudománya (is). Mi a bajod, faszfejkém?! A semmin rugózol, mert idióta vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 07:37:04

@FILTOL: Budai vagyok, akárcsak Orbán Viktor. Viszont veled, zsákfalusi elmebeteggel szemben például kezdjük azzal, hogy tudok magyarul, helyesen írni. Te nem. Ennyit nem tudtál megtanulni a kisegítőiskolában.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 07:38:09

@FILTOL: Kérdésedre válaszoltam, faszfej. Egy egyetem simán indíthat szakot egy résztudományban, vagy akár egy rész-rész-résztudományban is. A semmin rugózol, faszfejkém!

invalid user name 2019.03.30. 07:46:56

itt azért többről van szó mint figyelemelterelés, elég pontosan követi putyin receptjét.

invalid user name 2019.03.30. 07:48:31

oh itt meg két vérbő troll kardozik a fütyijével.

fremdscham.

na léptem.

conchita wurst 2019.03.30. 07:51:26

Nem erdekel senkit a CEU.

Ki kell rugni, es a KEE-t is, es a Sorosalapitvanyokat is. Az tema lezarva, sivalkodhatnak ahol akarnak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 07:54:13

@FILTOL:

figyusz ide, te Fidióta elmebeteg, szerinted ezen képzések közül melyik önálló tudomány, te elmebeteg patkány?!

katekéta-lelkipásztori munkatárs
katolikus közösségszervező
szabad bölcsészet
nemzetközi gazdálkodás
óvodapedagógus- német nemzetiségi óvodapedagógus szakirány
óvodapedagógus- szlovák nemzetiségi óvodapedagógus szakirány
tanító- német nemzetiségi tanító szakirány
tanító- szlovák nemzetiségi tanító szakirány
kommunikáció- és médiatudomány
nemzetközi tanulmányok
igazságügyi igazgatási
munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatási
ppke.hu/oktatas/kepzesek/alapkepzesek-ba-bsc

és ezek közül van egy pár faszság, amit az adófizetők fizetnek. a CEU-t meg nem mi fizetjük.

de ti, Fidióta, selejtes barmok, ti amiatt nem ugráltok, hogy vallásos faszságokat oktatnak a pénzünkból, csak akkor, ha más pénzéből oktatnak olyan tudományt, ami zavarja a genderfób idióta "agyatokat".

Mert akkora sötét, selejtes barmok vagytok, ti Fidióták!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 07:54:59

@conchita wurst: ennyit tud a Genderfób Fidióta. érve nincs, csak szar, fröcsög, böfög.

serantnemo 2019.03.30. 07:55:18

Kúlturális, filozófiai, tudományos kérdésekről, véleményekről vitatkoztok kultúráltan. Gratulálok!

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.03.30. 07:55:33

@math0: Az nem diktatúra, amikor egy egyetem lemond egy előadást."
igez. nem diktatura hanem véleménydiktatura.
es az elozmenyt elhagytad lazan. sivalkodo eroszakos ballibak hisztije MIATT mondja le...
mindegy a cikk kiváló. nyilvan ezert terelsz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 07:57:03

@FILTOL: az nem véleménydiktatúra, amikor egy egyetem a saját véleménye szerint azt csinál, ami annak megfelel. A véleménydiktatúra az, amikor te akarod megmondani az egyetemnek, hogy mit csináljon.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.03.30. 07:59:00

@math0: hiaba nyomod a krehacsot.mindenki tudja/erzi h a ceu kb. a tudomanyos szocializmus szintjet eri el.politikai termék.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 08:00:30

@FILTOL: Tudsz nekem mondani egy pár antropológiai cikket a férfi és női nemeken kívüli nemekről, a nemváltásról? Tudsz mondani hasonló cikkeket a homoszexualitás okairól, a homoszexuálisok társadalmi helyzetéről? Tudsz antropológiai cikkeket mondani a nők egyenlőségéről? Tudsz mondani tudományos cikkeket a bevándorlók helyzetéről, az esélyegyenlőségről? Konkrétan például a cigányok, és iszlám vallású bevándorlók helyzetéről Európában?

Szerinted vannak ilyen nagyon tudományos cikkek. Fel tudnál sorolni egy csokorral ezekből a témákból?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 08:02:20

@FILTOL:

na, amilyen Fidióta selejt vagy, amikor konkrét érvekkel találkozol, akkor megkukulsz, és csak böfögni tudsz. erre nem tudtál válaszolni. tény, hivatkozással, bizonyítással. Ezt addig nyomom neked, büdös kis Fidióta barom, amíg te itt böfögsz és fröcsögsz.

figyusz ide, te Fidióta elmebeteg, szerinted ezen képzések közül melyik önálló tudomány, te elmebeteg patkány?!

katekéta-lelkipásztori munkatárs
katolikus közösségszervező
szabad bölcsészet
nemzetközi gazdálkodás
óvodapedagógus- német nemzetiségi óvodapedagógus szakirány
óvodapedagógus- szlovák nemzetiségi óvodapedagógus szakirány
tanító- német nemzetiségi tanító szakirány
tanító- szlovák nemzetiségi tanító szakirány
kommunikáció- és médiatudomány
nemzetközi tanulmányok
igazságügyi igazgatási
munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatási
ppke.hu/oktatas/kepzesek/alapkepzesek-ba-bsc

és ezek közül van egy pár faszság, amit az adófizetők fizetnek. a CEU-t meg nem mi fizetjük.

de ti, Fidióta, selejtes barmok, ti amiatt nem ugráltok, hogy vallásos faszságokat oktatnak a pénzünkból, csak akkor, ha más pénzéből oktatnak olyan tudományt, ami zavarja a genderfób idióta "agyatokat".

Mert akkora sötét, selejtes barmok vagytok, ti Fidióták!

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.03.30. 08:02:46

@math0: aha.akkor eles elmeddel ramutattal arra amit allitok.ha en nem szolhatok bele mit tegyen az egyetem, mert az velemenydiktatura...akkor a sivalkodo ballibak eroszakos fellepese es a az egyetem kenyszeritese h lemondja a meghivast az mi?demokratikus?
meg lehet magyarazni mindent.csak atlaszo a magyarazat.

conchita wurst 2019.03.30. 08:06:22

@math0: Minek kene erv Soros kirugasara?

Kirugtak Pragabol, Pozsonybol, es a kutyat nem erdekli. Ne vegezzunk felmunkat.

conchita wurst 2019.03.30. 08:11:01

A titokzatos, rejtelmes és ördögien okos földalatti politika, a pénz és a rágalomhadjárat, a párnázott ajtók mögötti összeesküvés és az érthetetlenül megbámult sajtórohamok titka pillanatok alatt megoldódott, amikor a zsidó térfoglalás vezérkarának óriás seregét, sárgacsillagosan leplezte le a budapesti utca. Milyen könnyű volt azelőtt kigúnyolni és rémlátóknak, naiv embereknek beállítani a zsidókérdés megoldását sürgető harcosokat! Milyen egyszerű volt sunyi ravaszsággal kérdezgetni, hogy hol van hát az a sok zsidó? Micsoda beszéd! — üvöltöttek Izrael népének fajvédői. Egyforma emberek vagyunk s demokratikus felfogásunkat „a józan magyar nép”, „a munkások, parasztok és értelmiségek“ támogatják, fajra és vallásra való tekintet nélkül. A zsidó összetartás mese és az antiszemiták kitalálása... Így harsogtak a szemfényvesztő propagandisták s a jószándékú magyar jámboran körülnézett, s azt mondta, hogy tényleg nem lát semmi különöset... Az utcákon csak a kaftános és pajeszes galíciai tűnt fel zsidónak, mert a borotvált izraeliták hada beleveszett a néptengerbe. Sehol sem álcázta magát a zsidó olyan művészettel, mint Magyarországon!...
Forrás: kuruc.info/r/61/196522/

Ha ha ha

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 08:13:11

@FILTOL: ki, mikor, hol "sivalkodtak", és mit kényszerítettek? hol a bizonyíték?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 08:14:41

@FILTOL: meg mi köze ennek a CEU-hoz, te Fidióta selejt? Ahelyett, hogy elismernéd, bebuktad a vitát, terelsz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 08:15:45

@conchita wurst: minek érv arra, hogy téged felakasszunk?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 08:16:50

@conchita wurst: elmebeteg szöveg szennyoldalról, tények és bizonyítékok nélkül. konkrétumok nélküli általános náci fröcsögés. ennyit tudtok, ti Fidióta selejtesek!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 08:17:27

@FILTOL:

na, amilyen Fidióta selejt vagy, amikor konkrét érvekkel találkozol, akkor megkukulsz, és csak böfögni tudsz. erre nem tudtál válaszolni. tény, hivatkozással, bizonyítással. Ezt addig nyomom neked, büdös kis Fidióta barom, amíg te itt böfögsz és fröcsögsz.

figyusz ide, te Fidióta elmebeteg, szerinted ezen képzések közül melyik önálló tudomány, te elmebeteg patkány?!

katekéta-lelkipásztori munkatárs
katolikus közösségszervező
szabad bölcsészet
nemzetközi gazdálkodás
óvodapedagógus- német nemzetiségi óvodapedagógus szakirány
óvodapedagógus- szlovák nemzetiségi óvodapedagógus szakirány
tanító- német nemzetiségi tanító szakirány
tanító- szlovák nemzetiségi tanító szakirány
kommunikáció- és médiatudomány
nemzetközi tanulmányok
igazságügyi igazgatási
munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatási

ppke.hu/oktatas/kepzesek/alapkepzesek-ba-bsc

és ezek közül van egy pár faszság, amit az adófizetők fizetnek. a CEU-t meg nem mi fizetjük.

de ti, Fidióta, selejtes barmok, ti amiatt nem ugráltok, hogy vallásos faszságokat oktatnak a pénzünkból, csak akkor, ha más pénzéből oktatnak olyan tudományt, ami zavarja a genderfób idióta "agyatokat".

Mert akkora sötét, selejtes barmok vagytok, ti Fidióták!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 08:18:34

@FILTOL: Tudsz nekem mondani egy pár antropológiai cikket a férfi és női nemeken kívüli nemekről, a nemváltásról? Tudsz mondani hasonló cikkeket a homoszexualitás okairól, a homoszexuálisok társadalmi helyzetéről? Tudsz antropológiai cikkeket mondani a nők egyenlőségéről? Tudsz mondani tudományos cikkeket a bevándorlók helyzetéről, az esélyegyenlőségről? Konkrétan például a cigányok, és iszlám vallású bevándorlók helyzetéről Európában?

Szerinted vannak ilyen nagyon tudományos antropológiai cikkek. Fel tudnál sorolni egy csokorral ezekből a témákból?!

conchita wurst 2019.03.30. 08:19:35

@math0: Senki sem vedi meg a CEU-t, tehat itt a remek alkalom az eltakaritasara.

Addig is csillagot kell varrni minden CEUs foximaxira.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 08:23:52

@FILTOL: "jobb helyeken ezt antropologusok kutatjak, 1000x osszetettebb es valoban tudomanyos modszertannal. "

Na, akkor neked döntő érv kell, hogy legyen, hogy a Magyar Kulturális Antropológiai Társaság a CEU mellett van. 1000x tudományosabb alapon, mint te és Orbánék ellene.

"A Magyar Kulturális Antropológiai Társaság szolidaritási nyilatkozata a CEU – Közép-Európai Egyetem ügyében

A kulturális antropológia legfőbb vállalása az emberi kultúra megismerhetősége és a megértés gyakorlása. Ezeknek nemcsak feltétele, de értelme is a kutatások, az oktatás, az egyetemi-főiskolai hallgatók tanszabadságának és gondolkodási sokféleségének megléte. Ennek képviselete nevében, és a Közép-Európai Egyetem (CEU) szakmaiságának, kutató kollégáink elismerésének, e kutatóhely és oktatási miliő értékeinek nyomatékos hangsúlyozása mellett szakmai társaságként kívánunk szolidaritási nyilatkozatot tenni. A MAKAT Választmánya számos pályatárs, elismert kutató és oktató, gondolkodó és kérdező személyiség egzisztenciális elbizonytalanításával, a tanszabadság korlátozásával és a CEU mint intézmény bizonytalan helyzetbe hozásával eredendően nem ért egyet. Emiatt nemcsak támogatásunkról biztosítjuk a CEU oktatóit és diákjait, hanem ellenezzük a tudás és megértés, megismerés és elfogadás mindennemű korlátozását. "

sites.google.com/site/makatinfo/hirek/szolidaritasi-nyilatkozat

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 08:25:08

@conchita wurst: 70 ezer ember állt ki a CEU mellett. A Néppárt védi a CEU-t, az ellenzéki pártok védik a CEU-t, a többi európai pártok többsége kiáll a CEU mellett. A senkik, azok azok, akik támadják a CEU-t.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 08:26:09

@conchita wurst: te ugye arra maszturbálsz, hogy minél nagyobb, embertelenebb, idiótább faszságot írjál be ide?!

conchita wurst 2019.03.30. 08:26:50

@math0: A Neppart a kutyat nem erdekli, meg 70ezer ember sem.

Az ellenzeki partok meg aztan foleg nem, az europai partok...ha ha ha.

Ennel jobb alkalom nem lesz. Az EP valasztasi hajraban kellene felgyujjtani a koszos lipsifeszket.

Jakab.gipsz 2019.03.30. 08:27:09

@math0: Helyesen gondolkodni, és helyesen leírni a gondolatokat ez két különböző dolog.

Te viszont helytelenül gondolkodsz, miközben kifogástalan helyesírással, trágárkodsz, csak a saját ostobaságodat tanúsítod.

Közöttünk ez a szignifikáns különbözőség.

És most ismét nézzük meg a vélemény blogg szándékát, és a cikk témáját: Hasznos idiótákat csak akkor lehet sikeresen manipulálni, ha békén hagyjuk a CEU-t.

Már pedig a Soros azért sátánfajzat, mert a sunyin és lopakodó módon a "Nyitott társadalmat" propagálja, ezt a célt, pedig csak egy végletesen lebutított neoliberális agitátorok, tömkelegével érheti el.

Ugyanis a Nyitott társadalom agendáját, releváns voltát bebizonyítani, lehetetlen, csak elhinni lehet, ezért hivatkozott K. Popper önmagára és a saját "a tudományos kutatás logikájára", a nyugat pedig benyalta elhitte, ezt az ateista-zsidó maszlagot.

conchita wurst 2019.03.30. 08:31:49

@Jakab.gipsz: Az első csatát a névmagyarosítás gyeplőtlen megengedésével veszítettük el: — az egy koronáért vásárolt név volt az első álarc, amely mögé kulturális életünk megrontói s az urasra gömbölyödött gazdasági piócák meghúzódtak, immár „hazafias“ mineműségükben. Címekből, rangokból szőtték a zsidók a második álarcot s a múlt nyomainak gondos elföldelésével, már amúgy törzsökösen billegtek a magyar társadalomban. S az álcázó divat terjedt lefelé. A harmadik álarc hatalmas tömegek idegességét próbálta feledtetni: lelógó bajuszú dzsentrinek, szolid kispolgárnak, hanyag úrifiúnak, sofőrnek, átmeneti kisgazdának s bánatos anarchista munkásnak maszkírozott zsidók szaladgáltak a pesti aszfalton, de kifeléváló tarkaságuk közös lelkiséget s rokonszakmai foglalkozást rejtegetett... A sárga csillag első napjaiban a régi álcázás és az új jelvény rikító ellentéte felejthetetlenül rajzolódott a pesti utca arculatára... Kár, hogy nem láthatta sok millió magyar ezt a váratlan bemutatkozást. Mert később máskép lesz. Lehullanak az álarcok s a sárga csillaghoz hozzáigazodik Júda népe —
Forrás: kuruc.info/r/61/196522/

Ha ha ha

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 08:44:37

@conchita wurst: azért ez egy elég erős, túlnyomó többség, amikor legutoljára ilyeneket álmodtatok, akkor így végeztétek

iconicphotos.wordpress.com/2009/07/30/executions-at-nuremberg/

felső határ nincs 2019.03.30. 08:45:06

A magyar tarsadalom nem nyitott, es nem is akar azza valni. Azaz, Soros vigye a CEUjat Izraelbe, tegye azt nyitotta a palesztinoknak. Whatever.

muhaha

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 08:48:23

@Jakab.gipsz: "Helyesen gondolkodni, és helyesen leírni a gondolatokat ez két különböző dolog."

Nem. A katasztrofális helyesírásod súlyos elmebajt jelez. Ha te tényleg foglalkoztál volna tudományfilozófiával, tényleg olvastál volna könyveket, és cikkeket, akkor a "tudományfilozófia" szót láttad volna pár ezerszer leírva. Ha ezek után te nem tudod megjegyezni, hogy egybeírják, akkor neked súlyos elmebajod van. Mellesleg, ha az ezerszer leírt "tudományfilozófia" szót nem tudod megjegezni, akkor hogy a faszban tudnád te megjegyezni, mi van ezekben a könyvekben írva?! Tök nyilvánvalóan fingod nem lehet arról, mit írt Popper, mert még ha olvastad is volna, súlyos memóriabajod van, tehát elfelejtetted.

vergyula 2019.03.30. 08:48:54

@conchita wurst: miért baj az, ha emberek egy csoportja összetart? Nem pont ezt próbáljátok elérni ti is? Persze piros-fehér-zöld zászlóval ez nehezebben megy, mint Dávid-csillag alatt. Mi magyarok inkább széthúzni szeretünk.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 08:50:13

@conchita wurst: A néppártnak túlnyomó többsége van.

Látom, te is olyan Fidióta selejtes vagy, aki még magyarul sem tudott megtanulni, annyira sötét. Ti, Fidióták, ti mindannyian selejtesek vagytok. Egyikőtök se tud még magyarul sem.

conchita wurst 2019.03.30. 08:50:14

@vergyula: Tartsanak ossze izraelben, semmi dolguk itt.

conchita wurst 2019.03.30. 08:50:55

@math0: Magyarorszagon nincs semmilyen Neppart, es semmi beleszolasa a magyar oktatasba.

vergyula 2019.03.30. 08:56:32

Mi a baj a CEU-val? Gender studies? Először is nem a frankót mondják meg, hanem kutatnak. Felmérések, statisztikák, mittomén. Homoszexuálisok helyzete a társadalomban, létező probléma? Igen. Nők helyzete a családban, vagy a munkaerőpiacon, létező probléma? Igen.
Mi a baj bármelyik egyetemmel? Vannak igazán ökörségeket tanító helyek is, lásd az említett norvég asztrológia szakot, vagy szinte bármelyik teológiai képzést. Meglehet az ember véleménye róluk, de hogy átlagos polgárként fröcsögjek a betiltásukról!? Ez igazán diktatórikus viselkedés lenne.

conchita wurst 2019.03.30. 08:58:40

A napokban jelent meg egy finn szakértőgárda által összeállított elemzés arról, hogy mennyibe kerül ellátni, segélyezni, "integrálni" (ami ugye lehetetlen - a szerk.) egy-egy bevándorlót. A statisztikai adatokból kiderült, hogy egy iraki migráns ellátása körülbelül 215 millió forintba kerül (gyermek nélkül), míg egy szomáliai migráns ellátása közel 300 millió forintba kerül élete során.
Forrás: kuruc.info/r/4/196533/

Ha ha ha

Es ezekbol a kerek osszegekbol szaros gyurinak is csordogal bosegesen. Ha ha ha

conchita wurst 2019.03.30. 09:01:51

@vergyula: A CEU azert kuzd, hogy fogadj be egy szomaliai migranst, tartsd el elete vegeig 300 millioert, amit az adofizetoktol lopnak el es szaros gyuri szervezetei osztjak. Ha az allam megszorul, majd adnak kkolcson szaros gyuri szervezetei.

Ilyet tartson az, akinek erre van szuksege, nem kotelezo beszopni.

vergyula 2019.03.30. 09:08:18

@conchita wurst: Sajnos úgy látom, te beszoptad.

conchita wurst 2019.03.30. 09:13:41

Nyilvanvalo, hogy a zsenge tinikent naci kollaborans szaros gyorgyben, akiben meg a fajtarsai sem biznak meg, mi europaiak vakon megbizhatunk. Elso valasztott hazajat, Britanniat megkiserelte penzugyileg elpusztitani, jelenleg az USAt is le akarja rombolni altudomanyos tevekenysegevel.

Teljesen nyilvanvalo, hogy o ma az europai BALoldal hose...:)

Ha ha ha

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 09:28:15

@vergyula: így van, ha valamit, akkor a teológia szakokat kellene bezárni, és az egyházi egyetemeket.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 09:28:53

@vergyula: ráadásul az idióta teológiáét a mi pénzünkből nyomják a hülyék fejébe.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 09:29:46

@conchita wurst: Orbán egyelőre másként gondolja, mert behúzott farokkal visszakozott.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 09:31:40

@conchita wurst: Kurucinfó?! ja bazdmeg. a Hírcsárdára nem akarsz hivatkozni? kb hasonlóan "igaz" forrás.

egy gyerek sokkal többe kerül, mint egy bevándorló. a bevándorlóknak pár évig kell segély, a gyereket 20 évig kell etetni, ruházni, oktatni, stb.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 09:33:38

@conchita wurst: a másik, hogy Orbán akármennyit maszturbál, nincs több gyerek.

www.egeszsegkalauz.hu/eletmod/baba-mama/kevesebben-szulettek-es-tobben-haltak-meg-iden-mint-tavaly-ugyanekkor/kfgqjwf

azaz nem pénzkérdés a bevándorlók befogadása, hanem muszáj.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 09:35:12

@conchita wurst: Magyarországon eddig bevándorlókat:

1) Nagyrészt Orván csempészett illegálisan (a horvát határtól az osztrákig)
2) csak Orbán Viktor fogadott be. nem is keveset.

vergyula 2019.03.30. 09:35:56

@math0: Én nem mondom, hogy zárjuk be. Ha egy egyetem teológiát akar tanítani, a diákok meg tanulni, hát tegyék. Az állami támogatás viszont komolyabb kérdés. Gyakran hivatkoznak arra, hogy a CEU a kivételezett helyzetében nem tartott be bizonyos felsőoktatási szabályokat. Talán pl. a PPTE-vel kellene kezdeni az állami támogatás jelentette kivételezés megszűntetését az egyetemi mesemondó-szakok között.

apro_marosan_petergabor 2019.03.30. 09:41:00

@math0:
"1) hiszen náci szinten zsidózol."
Hol is?

"2) a 89-2010 közötti időszak elitjét elég kevés ténnyel ekézed, amiket felsorolsz, nem objektív
Ez itt nem esszé, de a lényeget leírtam, hasznot a szadesz nem hajtott még, a maximális teljesítmény amit feltudtak mutatni az a 4 napos autópálya matrica... ez azért egy kicsit kevés 3 ciklusra...:)"

Az "elit" csak magát nevezte annak (SZDSZ), én nem tartom őket elitnek...

"3)....a 89-2010 közötti időszak elitjébe beletartozik egy Antal kormány és egy Orbán kormány is. ha ez az elit megbukott, akkor a jobboldal is megbukott, akkor Orbán maga is megbukott, hiszen kormányzott 4 évig ebben az időszakban"

Lásd 2., még egyszer: Antallék és OV-ék sosem nevezték magukat elitnek - tehát én a bolsi-libero csapatról beszéltem, ettől függetlenül Antall - szdsz-es súgásra sok baromságot eltűrt, csinált privatizáció címen.
OV jól működött 94-98 között(is).

"4) "mennyit ér a CEU, jól tudnak angolul az oktatók, kb. ennyi." ez megint olyan, hogy jól ideszartál, semmi nem támasztja alá."
De, sokak, nagyon sokak véleménye ez, s beszélgettem a CEU-ról kikerültekkel, az angolt leszámítva közepes szintü a képzés.

"5) a gender szakról infantilis, idióta tévképzeteid vannak. amilyen idióta vagy, elfelejted, hogy a magyar ellenőrző könyvekben is az szerepel, hogy "szülő aláírása", és nem az, hogy "anya aláírása".

Úgy látom szöveg értelmezési és logikai gondjaid vannak, én másról írtam... Nem baj, olvasgasd, gyakorolj, tájékozódj - előbb-utóbb menni fog....
(Apropo, te egyes meg kettes szülőnek szólítottad őseid?)

Belzebubo 2019.03.30. 09:44:28

@conchita wurst: a ceu egy egyetem, kutat és oktat-ami neked láthatóan kimaradt az életedbôl- nem küzd semmiért. A szinvonalad kb. azoké, akik szerint a szociológia, vagy a genetika a pusztuló nyugat áltudománya. A nyilt társadalom alternativája pedig a zárt társadalom pl. É-Korea. Ha neked az tetszik... Mondjuk az ifjú Kim, meg Viktorod eléggé hasonlitanak is egymásra - kivéve, hogy a Kimmel legalább szóba áll Trump

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.03.30. 10:03:21

@Belzebubo: es az nem lehetne. hogy se nem eszak korea se nem nyitott tarsadalom?
200 eve szenvedi az emberiseg a tarsadalmi kísérleteiteket...
jakobinusok, szabadkomuvesek, kommunistak, nacik, liberalizmus, szocializmus, genderfasizmus...felsorolni sem lehet hany vilagmegvalto ötlet volt...mindig akadtak hozza ilyen math fele agyatlan barmok akik szolgálták ezeket az eszmeket es ra akartak kenyszeriteni a tobbsegre beteg kenyszerkepzeteiket.
eleg. eleg ebbol.ennyi.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.03.30. 10:06:25

@math0: o bazd meg...ha egy magyar kapna 300 milliot itt toporzekolnal....

Dikusz 2019.03.30. 10:15:10

@math0: A "gyöngy szeme" sem egy matyóhímzés...

Jakab.gipsz 2019.03.30. 10:19:13

@math0: Csak ennyi ? Csak ennyi bajod van velem ? A tudomány filozófia szerintem két szó azért mert, vagy tudományosan gondolkodunk, ekkor egy rendszerről is kell gondolkodnunk, vagy filozófusként gondolkodunk, de ekkor az univerzális, törvényszerűségekről kell gondolkodnunk. és ez két tevékenység. Ezért két szóval írom a tudomány filozófiát.

MTA rendes tagja 2019.03.30. 10:19:29

@math0:
Nagyon aktív lett a főnáci provokatőr math0

Jakab.gipsz 2019.03.30. 10:23:50

@conchita wurst: Nem szoktam a kuruc infót olvasgatni, unalmas csak a zsidókat szidni, ugyanis a zsidó gyűjtő szó, sokféle zsidó pap rabbi van, ők is utálják egymást . Csak a külvilág felé gondosan leplezik.

bölcsbagoly 2019.03.30. 10:40:13

@élhetetlen: ja, de ha nem csinálja, akkor bizony nem egyetem! Az idióta érvelésed alapján, ha sem alapképzést, sem MSc-t, s doktorit sem csinál, akkor mitől egyetem?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 10:42:17

@vergyula: ha valaki hülyeséget akar tanítani, azt saját pénzből tegye! és ne ismerjük már ezt el akkreditált egyetemnek!

Belzebubo 2019.03.30. 10:42:20

@FILTOL: hiányosak a történelmi ismeteteid... az emberiség kb. 5000 éve kisérletezik mindenféle társadalmi formálkal és ahogy Churchill mondta, a demokrácia nem a legjobb, de jobbat még nem találtak ki. Ô pedig az angol liberális demokráciára gondolt, nagyjából ez lett mostanára a jellemzô a Földön. Amikor már jelzôket tesznek a dekokrácia elé akkor már nem is az: lásd népi demokrácia, vagy illiberális demokrácia...

bölcsbagoly 2019.03.30. 10:43:09

@élhetetlen: újabb infantilis érvelés! Attól infantilis valaki, mert nem nőtt be a feje lágya és gyerekesen gondolkodik! A fiatalé még benőhet, a felnőtté már nem, azért marad vén korára is infantilis! Capisci?

bölcsbagoly 2019.03.30. 10:46:22

@math0: KZ akkor végzett doktorit a KEE-n amikor még nem volt velük akkora probléma, mikor még nem tagadták meg nyilvánosan a magyar törtvények betartását, s utána meg rájuk szabták a törvényt is! Magyar Bálinték!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 10:49:06

@apro_marosan_petergabor:

"Hol is?'

jajj nácikám, ne értetlenkedjél a Rottenbillerezéseddel!

"Ez itt nem esszé, de a lényeget leírtam, hasznot a szadesz nem hajtott még, a maximális teljesítmény amit feltudtak mutatni az a 4 napos autópálya matrica... ez azért egy kicsit kevés 3 ciklusra...:)"

a magánegészségügyi-biztosítások ellenőrzése például egy elég jelentős intézkedés volt a sok közül. ezzel szemben Orbán azóta se csinált semmit.

"Lásd 2., még egyszer: Antallék és OV-ék sosem nevezték magukat elitnek"

ki nevezte magát elitnek, hol van rá a bizonyíték?!

"De, sokak, nagyon sokak véleménye ez, s beszélgettem a CEU-ról kikerültekkel, az angolt leszámítva közepes szintü a képzés."

ezek nem tények, ez a te kis mesedélutánod. ez nem érv.

ó"(Apropo, te egyes meg kettes szülőnek szólítottad őseid?) "

nem, de mint ismétlem, az ellenőrző könyvben szülő aláírása szerepelt nekem is, és nem az, hogy "az anya aláírása". ebből mit nem sikerült felfognod, te debil, náci Down-kóros selejt?!

csak azt demonstrálod te is, hogy ti nácik vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt, a legidiótább réteg, ezért vagytok nácik.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 10:50:34

@apro_marosan_petergabor:

"De, sokak, nagyon sokak véleménye ez, s beszélgettem a CEU-ról kikerültekkel, az angolt leszámítva közepes szintü a képzés."

tehát azt mondod, hogy a Fidesz szóvivője egy közepes szintű kis seggdugasz (ami egyébként igaz). Kovács Zoltán ugyanis ott végzett. mellesleg "Sorosbérenc" is, hiszen támogatást kapott Sorostól.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 10:52:57

@FILTOL: Manapság vannak egyik oldalon nyugati, demokratikus, fejlett, nagyjából a nyitott társadalom elvén működő országok. Vannak diktatórikus országok, mint Észak-Korea, vannak olyanok akik egyikből a másikba mennek, Kína és Kuba például kicsit lazul, Orbanisztán megy a diktatúrába.

más nincs.

az az ország,a melyik elkezdi elnyomni a kisebbségeit, bezáratni aaz egyetemeket szakokat, hatalmi erővel, az diktatúrába megy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 10:55:59

@FILTOL: a migránsok nem kapnak ennyit.
a magyarok kapnak annyit, mint a migránsok, nem toporzékolok
a Fideszes tolvajok pedig sok nagyságrendekkel többet lopnak. na emiatt toporzékolok.

téged az zavar, ha egy migráns kap 300 milliót, ami nem is igaz, sokkal kevesebbet kap, de az nem, hogy Pénztáros Lőrinc 300 milliárdot lop tőlünk.

mert egy idióta elmebeteg vagy, mint minden Fidezses. ti vagytok a selejt, a társadalom legalja.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 10:58:07

@Jakab.gipsz: "Helyesen gondolkodni, és helyesen leírni a gondolatokat ez két különböző dolog."

Nem. A katasztrofális helyesírásod súlyos elmebajt jelez. Ha te tényleg foglalkoztál volna tudományfilozófiával, tényleg olvastál volna könyveket, és cikkeket, akkor a "tudományfilozófia" szót láttad volna pár ezerszer leírva. Ha ezek után te nem tudod megjegyezni, hogy egybeírják, akkor neked súlyos elmebajod van. Mellesleg, ha az ezerszer leírt "tudományfilozófia" szót nem tudod megjegezni, akkor hogy a faszban tudnád te megjegyezni, mi van ezekben a könyvekben írva?! Tök nyilvánvalóan fingod nem lehet arról, mit írt Popper, mert még ha olvastad is volna, súlyos memóriabajod van, tehát elfelejtetted.

A "tudományfilozófia" és más szavak helyesírását nem te határozod meg, nem vélemény kérdése, hanem konszenzus. Attól nem leszel okos, hogy nem tudsz helyesen írni, mert hülye vagy hozzá, és erre azt mondod, hogy akkor alkalmazkodjon a helyesírás tehozzád. Ettől csak egy öntelt, faszfej hülye leszel.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 11:00:15

@Jakab.gipsz: " filozófusként gondolkodunk, de ekkor az univerzális, törvényszerűségekről kell gondolkodnunk. és ez két tevékenység. "

Akkor írd külön a filozófust is, te vadbarom, hiszen a filozófus nemcsak gondolkodik, de ír is, és olvas is! Minimum három külön szóba írd, te baromállat: "fi ló zófus".

Komolyan, röhej, hogy mennyire selejtes elmebetegek vannak a Fidesznél.

felucca02 2019.03.30. 11:02:30

@FILTOL: Aha, mert Orbán semmiféle beteg kényszerképzetet nem akar ráerőltetni a társadalomra. Nincsen olyan kényszerképzete, ugye, hogy jönnek a migránsok és megerőszakolják a fehér, árja, öntyömpöntyöm asszonykáinkat? Olyan sincsen, hogy teljes foglalkoztatásnak kell lennie, mint a legsötétebb kommunizmusban? Olyan kényszerképzete sincsen, hogy a nyugat haldoklik, miközben minket irigyel?

Uh, öregem, ti tényleg olyan szélsőség vagytok, hogy a vitákban használatos kommunikációs elemek már tényleg nem használhatók nálatok, saját, újbeszél nyelvetek van, ahol a piros a zöldet jelenti, a sok meg a keveset.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 11:03:33

@MTA rendes tagja: Nagyon aktívak lettek a Fidesz fizetett fő náci provokátorai.

A "provokátor" szót magyarul így írjuk helyesen, te hazaáruló elmebeteg!

A "provocateur" szót idegen nyelven meg így írjuk helyesen.

enrikokaruszo 2019.03.30. 11:05:09

@felucca02: és akkor még ott vagy te, a fenti kényszerképzeteiddel

felucca02 2019.03.30. 11:08:44

@apro_marosan_petergabor: Ne haragudj, lófaszt beszélgettél CEU-ról kikerültekkel, azt el tudom képzelni, hogy ismersz olyat, aki látott már egy embert, aki halott arról, hogy egy ismerőse a CEU-ról került ki.

Már miért beszélhetnél velük? Érdekel a véleményük? Nem. Hát akkor? Te azért vagy itt, hogy nyomasd a pártközpont baromságait. Ha találkoztál volna már CEU-ról kikerültekkel és beszélgettél volna velük, akkor nem lennél itt és nem írkálnál baromságokat.

Én a Magyar Iparművészeti Főiskoláról kerültem ki, mint építész és elmondhatom, hogy nem volt különösebben magas színvonalú a képzés, még az idegennyelv sem. Úgy kellett magamanke megtanulnom. Szerintem ezt is be kellene zárni.

Csak, hogy elmondhasd, hogy beszélgettél már felsőoktatásból kikerülttel, te agyhalott!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 11:09:33

@FILTOL: na, amilyen Fidióta selejt vagy, amikor konkrét érvekkel találkozol, akkor megkukulsz, és csak böfögni tudsz. erre nem tudtál válaszolni. tény, hivatkozással, bizonyítással. Ezt addig nyomom neked, büdös kis Fidióta barom, amíg te itt böfögsz és fröcsögsz.

figyusz ide, te Fidióta elmebeteg, szerinted ezen képzések közül melyik önálló tudomány, te elmebeteg patkány?!

katekéta-lelkipásztori munkatárs
katolikus közösségszervező
szabad bölcsészet
nemzetközi gazdálkodás
óvodapedagógus- német nemzetiségi óvodapedagógus szakirány
óvodapedagógus- szlovák nemzetiségi óvodapedagógus szakirány
tanító- német nemzetiségi tanító szakirány
tanító- szlovák nemzetiségi tanító szakirány
kommunikáció- és médiatudomány
nemzetközi tanulmányok
igazságügyi igazgatási
munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatási
ppke.hu/oktatas/kepzesek/alapkepzesek-ba-bsc

és ezek közül van egy pár faszság, amit az adófizetők fizetnek. a CEU-t meg nem mi fizetjük.

de ti, Fidióta, selejtes barmok, ti amiatt nem ugráltok, hogy vallásos faszságokat oktatnak a pénzünkból, csak akkor, ha más pénzéből oktatnak olyan tudományt, ami zavarja a genderfób idióta "agyatokat".

Mert akkora sötét, selejtes barmok vagytok, ti Fidióták!

felucca02 2019.03.30. 11:09:51

@enrikokaruszo: Ezeket Szent Viktor, vagy valamelyik spamja maga mondta, nem kell erőlködnöd.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 11:10:35

@FILTOL: Tudsz nekem mondani egy pár antropológiai cikket a férfi és női nemeken kívüli nemekről, a nemváltásról? Tudsz mondani hasonló cikkeket a homoszexualitás okairól, a homoszexuálisok társadalmi helyzetéről? Tudsz antropológiai cikkeket mondani a nők egyenlőségéről? Tudsz mondani tudományos cikkeket a bevándorlók helyzetéről, az esélyegyenlőségről? Konkrétan például a cigányok, és iszlám vallású bevándorlók helyzetéről Európában?

Szerinted vannak ilyen nagyon tudományos cikkek. Fel tudnál sorolni egy csokorral ezekből a témákból?!

felucca02 2019.03.30. 11:10:51

@math0: Ezzel alapvetően egyet tudok érteni, végszó!:)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 11:13:42

@FILTOL: te azt egyébként komolyan gondolod, hogy ha egy arab vagy fekete mebreben egy pár bőrszínt, hajszínt és hasonlókat kódoló gén máshogy van, akkor ugyanezekben a génekben a terrorizmus, vagy a nők erőszakolása is kódolva van?

te tényleg ekkora elmebeteg vagy?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 11:14:40

@felucca02: sajnos már sokadszorra ismétlem meg, és bár egyik oldalon végszó, mert a Fidióták nem tudnak ellene mit felhozni, másrészt viszont vannak olyan kis görények, hogy ezt nem ismerik el.

felucca02 2019.03.30. 11:15:04

Egyébként Viktort miért nem az érdekli, hogy a fehér árja családokban hogyan erőszakolják meg a tisztes keresztyény férjek a pirulós keresztyény asszonykáikat, a tisztes polgárházak zárt ajtajai mögött? Lehet, hogy egy migráncsos esetre jut húsz, amire az egyház szemet húny?

felucca02 2019.03.30. 11:15:51

@math0: Hát, aki erre az impossible missionra vállakozik, az ne sírjon!:)

felucca02 2019.03.30. 11:18:04

@math0: Nem kell számonkérned a gondolkodást, a fidiotizmus lényege éppen a gondolkodás kiiktatása. Csak úgy csípőből, sejtésből, sztereotípiák alapján cselekedni. Erre az istenadta magyar nép fidióta részében igancsak megvan a hajlandóság, ők nem fognak azon görcsölni, hogy hát jaj, talán előítéletes vagyok?

MTA rendes tagja 2019.03.30. 11:23:48

@math0:
a főnáci math0 egyben nyelvtanfőnáci is
ha lenne rá módod, elégetnéd az összes magyart

MTA rendes tagja 2019.03.30. 11:24:53

@felucca02:
nálatok a családnál a fajtalankodás a norma, értem, nem kell tovább részletezned

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.03.30. 11:25:23

@math0: nem emlekszem h genetikaztam volna. de a terrorizmus es az eroszak az iszlamban van kódolva. es nem genetikailag, hanem kulturálisan.

felucca02 2019.03.30. 11:43:09

@FILTOL: Mondjuk, fogadjuk el, hogy igazad van. De mi közünk van az iszlámhoz, nem értem.

felucca02 2019.03.30. 11:44:07

@MTA rendes tagja: Jaj, de jó riposzt, mindig van mit tanulni! Most megszégyenítettél!
(De mégis, írtam én ilyet?)

gigabursch 2019.03.30. 11:46:51

@kutyás majmok:
Mindenki magából indul ki

@math0:
Akkor nem tudtad elolvasni a cikket és értelmezni azt, amit a blogger irt. Mondjuk Matyika többet tőled nem is várok.
De most legalább nem volt mocskos a szád (akarom mondani a kezed)

@élhetetlen:
Pont az általad felhozott példa egyetem az, amelyik nem rendelkezik saját diákhagyományokkal diákélettel.

2019.03.30. 12:05:22

@FILTOL:
@bölcsbagoly: (hehe, ezen beszartam!)
@Jakab.gipsz: (a gipsz is nagybetű analfusz!)

Szánalmasan vergődtök a hülyeségetek mocsarában.
Összevissza fröcsögtök, közben meg fingotok sincs semmiről.
Ha szembesítenek benneteket az idióta baromságaitokkal kapcsolatban, akkor csak a mellébeszélés és a maszatolás marad.

Szólok már a Kubatovnak, hogy cseréljen le titeket, mert csak égetitek a csúti takony által összegründolt pártot. Méghogy Fidesz.

Oszt hány fiatal van benne gyíkarcúak? Mert én csak 50-es és 60-as faszkalapokat látok közöttük.
No meg jó néhány volt MszMP-s patkányt. Ez mondjuk nem csípi a nagy "nemzethy" szemeteket?

A témához szólva:

Ha egy intézmény TELJESEN önellátó módon, az államnak közvetve/közvetlenül fizetve a képzésekért működik nálunk, akkor hol a hiba? Vajh' miért támadjátok oly vehemensen azt, amiről elképzelésetek sincs? Ha nem jártatok a CEU-ra, akkor hogyan alkottok róla véleményt?
Hja, ha a csúti takony utálja, akkor nektek is kell? Önálló gondolat, az van?

Én kétlem...

Jakab.gipsz 2019.03.30. 12:30:15

@Látens Inszinuáció: Így kaptam véletlenül a nevemet, hi-hi akkor még nem gondolta azt, hogy ennyit kell dumálni.

A CEU működési szisztémáját már sokan elmagyarázták, ha nem tudsz olvasni vagy szövegértelmezési gondjaid vannak, ne a Fideszt hibáztasd.

bölcsbagoly 2019.03.30. 12:31:05

@Látens Inszinuáció: ide érzik a büdössége! Miért teszed a kirakatba a hülyeséged? Az utolsó két szó mellől lefelejtetted a folytatást: hogy normális vagyok! Te nem inszinuálod, hanem tényleg idióta ballibsi vagy!

alfacharlybravo 2019.03.30. 12:31:48

A bolygók keletkezését megfejtette egy német tudományos intézet a tudomány függetlensége keretében euró millióból építettek kísérleti berendezést.
Azután kiderült, hogy azonos a porcicák keletkezésével. elég lett volna a porcicákat összegyűjteni berakni egy egy légüres kamrába megpörgetni és elektromos kisülésekkel kezelni és a szálló porból apró kőzetek alakultak volna ki.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 12:32:34

@felucca02: mert ezzel nem lehet elterelni a hülye Fidióták figyelmét a lopásról, mert akkor azt mondanák, miért nem tesz Orbán valamit ellene, és Orbán hülye és lusta ahhoz, hogy tegyen ellene. ellenben ha Düsseldorfban egy néger átment a piros lámpán, az eltereli a figyelmet, az ellen nem várnak Orbántól megoldást, és kés, el vannak kábítva a Fidióták, lehet lopni

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 12:33:23

@FILTOL: tehát te nem ismered az antopológiát és a gendertudományokat. de okoskodsz, jó Fidióta módjára.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 12:34:23

@felucca02: a kommentjeim nem a Fidiótáknak szólnak, hanem az értelmeseknek mutatják, hogy milyen elmebetegek a Fidióták

bölcsbagoly 2019.03.30. 12:34:36

@Látens Inszinuáció: te hülye, még vak is vagy? Gulyás, Hollik, Szijjártó s a többi harmincas is 50-es-60-es szerinted? Pintéren kívül ki volt még mszmp tag a mostani Fidesz vezetőségben? Hazudni, hazudni, hazudni.....edz a jelszavatok ma is!

felucca02 2019.03.30. 12:35:17

@Jakab.gipsz: Elmagyarázták? Komolyan? De hát a CEU meg elmagyarázta, hogy az egész nettó hülyeség. Akkor most kinek higgyek, jaj?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 12:35:18

@MTA rendes tagja: én nem, ti égetnétek el embereket, nem én. ti uszítotok folyton bevándorlók ellen, nem én. én csak megmutatom, hogy a magyarok nem jobbak más népeknél

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 12:36:11

@FILTOL: a terrorizmus minden vallásban kódolva van. az iszlám nem rosszabb, mint a kereszténység. ugyanaz az idiótaság.

Jakab.gipsz 2019.03.30. 12:36:52

@math0: Matyi a tudomány és a filozófia az két külön álló fogalom tehát két szó. Ugyan vannak önjelölt tudományfilozófusok de ezek csak jósok, esetleg újságírók. A tudomány, és a filozófia, nem újságírás, és nem olyan műfaj amit az olvasónak el kellene hinnie.

felucca02 2019.03.30. 12:36:58

@bölcsbagoly: Na, látod, ez egy nagy rejtély nekem. Fiatal, nyilván van még esze, csinálhatna valami klasszat, erre beáll szopni az orbán faszát. Ezt nem értem. Csalódtam a fiatalokban.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 12:37:06

@FILTOL: egyébként akkor ugye a keresztény bevándorlókat be kéne fogadnotok, de ti válogatás nélkül uszítotok minden fekete ellen.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 12:38:01

@gigabursch: te nem tudtad értelmezni a postot. de hát a Fidiótáktól mit is várjunk?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 12:39:06

@Jakab.gipsz: fingotok nincs a CEU-ról, egyetlen tényt nem hoztatok fel.

egy tényt mi felhoztunk, a Fidesz szóvivője CEU-n végzett "Sorosbérenc"

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 12:41:05

@Jakab.gipsz: "a tudomány és a filozófia az két külön álló fogalom tehát két szó."

az a baj, hogy a magyar nyelv helyesírásának nem ez a szabálya. állandósult szókapcsolatokat egybeírunk. a tudományfilozófia ilyen szó. fingod nincs a helyesírásról SEM.

élhetetlen 2019.03.30. 12:50:51

@gigabursch: „nem rendelkezik saját diákhagyományokkal diákélettel. „ Talán azért, mert ide nem 18 évesen iratkoznak be, és a harmincas, negyvenes emberek már szívesebben töltik a szabadidejüket a családjukkal, barátaikkal, nem az egyetemen akarnak társasági életet élni. Ha nem ott buliznak, akkor már nem is érvényes a diplomájuk?

MTA rendes tagja 2019.03.30. 13:03:11

@math0: "elterelni a hülye Fidióták figyelmét a lopásról"

anyád picsájával hazudozz

bölcsbagoly 2019.03.30. 13:04:40

@felucca02: miért, az ellenzékét kellene szerinted? Én viszont nem csalódtam a magadfajtákban!

MTA rendes tagja 2019.03.30. 13:05:18

@math0: "ti uszítotok folyton bevándorlók ellen, nem én"

anyád picsája az uszító

felucca02 2019.03.30. 13:09:45

@MTA rendes tagja: Hoppáhoppá, itt valami betalált!:)

felucca02 2019.03.30. 13:10:28

@bölcsbagoly: Ez a kettő van csak? Saját józan eszét eleve kizárjuk? Feltételezem, van neki...

2019.03.30. 13:26:56

@bölcsbagoly:

Csak erre futja fityiszdroid?
Én ballibsi? Meg vagy Te húzatva gyökér. Nézz már utána, hogy ki a ballibsi.
Azért, mert rühellem az agyatlan pofátokat a csúti takonnyal egyetemeben, attól még lehetek jobboldali, sőt!

Faszkalap.

bölcsbagoly 2019.03.30. 13:30:40

@Látens Inszinuáció: a dzsobbik már a ballibsi tömb tagja, ergo veled együtt, csak nem veszed észre te idióta! Ébresztő!
Az aláirásod találó, miért nem azt használod állandóan?

2019.03.30. 13:32:15

@bölcsbagoly:

" ...Pintéren kívül ki volt még mszmp tag a mostani Fidesz vezetőségben? Hazudni, hazudni, hazudni.....edz a jelszavatok ma is!..."

Akkor sorolom:

Kövér László – MSZMP tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke (a másik alelnök Gyurcsány Ferenc volt)
Járai Zsigmond – MSZMP-tag
Matolcsy György – MSZMP-tag
Martonyi János – MSZMP-tag
Pintér Sándor – MSZMP-titkár
Schmitt Pál – az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban
Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag
Mikola István – MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Stumpf István – MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Fónagy János – MSZMP-tag
Vonza András – MSZMP-tag
Ligetvári Ferenc – MSZMP-tag
Chikán Attila – MSZMP-tag
Boros Imre – MSZMP-titkár
Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag
Harrach Péter – MSZMP-tag
Kerényi Imre – MSZMP alapszervezeti titkár
Pozsgay Imre – MSZMP PB-tag
Szűrös Mátyás – MSZMP KB-titkár
Boross Péter – MSZMP-tag
Balogh Gyula – MSZMP-tag

Én itt nem az a lényeg, hogy ki van a mostani kormányban - megint csak maszatolni próbáltál -, hanem a FIDESZBEN kik azok, akik MSZMP tagok voltak.

Na erre varrj gombot "bölcsbagoly".

felucca02 2019.03.30. 13:36:36

@bölcsbagoly: Egyébként miért fáj neked, ha a jobbik akárminek is a tagja? Miért foglalkozol vele annyira?
Csuhások, térdre! Rémlik ez neked? Nahátakkor!

2019.03.30. 13:40:09

@bölcsbagoly:

" te hülye, még vak is vagy? Gulyás, Hollik, Szijjártó s a többi harmincas is 50-es-60-es szerinted?"

Éééééés, ezt megint beszoptad!

valasz.hu/itthon/a-fidesz-lett-a-legidosebb-part-jeloltjeinek-atlageletkora-526-ev-128007

Menjél inkább homokozni, ne itt égesd a gazdádat!

MTA rendes tagja 2019.03.30. 13:43:11

@Látens Inszinuáció:
végtelenül unalmas
ráadásul halottak is vannak a listán

BiG74 Bodri 2019.03.30. 13:47:26

@felucca02:
Azért fáj neki, mert ha az ellenzék annyira összeáll, hogy a fityiszt kiüsse, akkor veszélyessé válik. Ilyenkor tehát elő kell hozni az ideológiai különbségeket az ellenzéki pártok között. Függetlenül attól, hogy a fityisznek ilyen nincs is, és attól, hogy nem csak az ideológia hozhatja össze az embereket, de a cél is (pont a fityisz ilyen opportunista).

bölcsbagoly 2019.03.30. 13:54:04

@Látens Inszinuáció: a fele sem igaz, Kövér pláne nem! A felsoroltak közül Harrachon, Pintéren, Kövéren és Matolcsyn, Stumpfon kívül ki is tölt be valamilyen tisztséget? Kerényi halott, Chikán már hozzátok tartozik, Pozsgay meg Szűrös mikor volt Fidesz tag? A többiek már vagy inaktívak, vagy egyszerű képviselők. A 133 közül páran.
Ez a fajta általánosítás a barom ballibsikre s dzsobikosokra jellemző álságos vádaskodás, miközben 1989-ben az mszmp-nek még 800.000 tagja volt s már nem a negyvenes- ötvenes évek 4-6 osztályos bunkói vagy értelmiségi karrieristái, hanem javarészben már válogatott társaság, akik túlnyomó részben ma is az mszp/DK sorait s szavazóit képezik! Pont ilyen anakronisztikus, amikor hülyítési szándékból összemossátok a fizetett pártfunkcionárusokat az alapszervezeti tagokkal és titkárokkal, vagy a túlnyomórészt megzsarolt III/III-sokat a tartó tisztjeikkel! DE a KISZ 89-as vezetői (Fletó, Bajnai, Kiss s társaik), makulátlanok a szemetekben!
Álszent, büdös prolik vagytok!

Attilajukkaja 2019.03.30. 14:24:25

"A magyar választópolgárok többsége elkezdte őket utálni, vagy egyszerűen csak vállat vont. Egy felsőoktatási intézmény bezárása egyáltalán nem érdekelte őket, nem befolyásolta az életüket."
Ugyanez történik most az MTA-val. Borzasztó!!!!!!!!!!!!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 14:28:37

@bölcsbagoly: persze-persze. a CEU még jó volt, amikor a Fideszes odajárt, Soros még jó volt, amikor Orbánéknak adott pénzt, Kazahsztán muszlim testvérnép, a kínaiak jó kommunisták, ha Orbán ott üzletel, a muszlim törökök is testvérnép, ha Orbán oda megy látogatni, Oroszország csak addig volt ellenség, amíg Orbán nem üzletelt velük, meg ilyenek. kettős mérce, takonygerinc, meg ilyenek.

van ám zavar rendesen az elmebeteg "agyatokban"!

BiG74 Bodri 2019.03.30. 14:29:44

@Attilajukkaja:
Az a borzasztó, hogy több millió embernek jelenleg nincs képviselete az ország házában!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 14:32:33

@bölcsbagoly: "Harrachon, Pintéren, Kövéren és Matolcsyn, Stumpfon kívül ki is tölt be valamilyen tisztséget? "

miért, ennyi kommunista nem elég égő a Fidesz-Kdnp-ben, amelyik vastagon kommunistázik?! de Orbán is volt KISZ titkár, és Kövér sem a putriban házmester, hanem bárkit megbüntet, aki nem tetszik neki, és senkit sem, aki tényleg csal.

feketeesfeher 2019.03.30. 14:32:36

A CEU-val való kormányzati baszkurálásnak nincs semmi logikus, elfogadható alapja, nincs semmi értelmezhető társadalmi haszna.
Csak a baszkurálás önmagáért, meg a sima személyes bosszú.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 14:34:34

@MTA rendes tagja: tehát akkor szoktál tüntetni az ellen, hogy Pénztáros Lőrinc ellopja az országot?!

élhetetlen 2019.03.30. 14:35:25

@bölcsbagoly: Nézd, ha kínodban már eljutottál oda, hogy elképzelsz egy oktatási intézményt, ami fenntart egy épületet, fizet egy oktatói gárdát, és semmit nem oktat, de megkapta a működési engedélyt, erre már nem lehet mit mondani. Megfogtál. És, persze ez az érvelésed egy cseppet sem idióta. És a „feje lágyáról” is egy humoros közmondás alapján magyarázol komolyan. „a 3-5 éves pont olyan infantilis mint a 30 vagy 80 éves, ha nem nőtt be a feje lágya! A 3-5 évesnek viszont minden esélye meg van rá, a 30 évesnek meg idősebbnek, sajna már nincs!”. A kutacs leggyakrabban másfél éves korban záródik. Így az első mondatod igaz, a 3 évesnek is, a 80 évesnek is benőtt már a feje lágya, a második mondatod meg egyszerűen baromság.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 14:35:50

@FILTOL: na, amilyen Fidióta selejt vagy, amikor konkrét érvekkel találkozol, akkor megkukulsz, és csak böfögni tudsz. erre nem tudtál válaszolni. tény, hivatkozással, bizonyítással. Ezt addig nyomom neked, büdös kis Fidióta barom, amíg te itt böfögsz és fröcsögsz.

figyusz ide, te Fidióta elmebeteg, szerinted ezen képzések közül melyik önálló tudomány, te elmebeteg patkány?!

katekéta-lelkipásztori munkatárs
katolikus közösségszervező
szabad bölcsészet
nemzetközi gazdálkodás
óvodapedagógus- német nemzetiségi óvodapedagógus szakirány
óvodapedagógus- szlovák nemzetiségi óvodapedagógus szakirány
tanító- német nemzetiségi tanító szakirány
tanító- szlovák nemzetiségi tanító szakirány
kommunikáció- és médiatudomány
nemzetközi tanulmányok
igazságügyi igazgatási
munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatási
ppke.hu/oktatas/kepzesek/alapkepzesek-ba-bsc

és ezek közül van egy pár faszság, amit az adófizetők fizetnek. a CEU-t meg nem mi fizetjük.

de ti, Fidióta, selejtes barmok, ti amiatt nem ugráltok, hogy vallásos faszságokat oktatnak a pénzünkból, csak akkor, ha más pénzéből oktatnak olyan tudományt, ami zavarja a genderfób idióta "agyatokat".

felucca02 2019.03.30. 14:36:20

@BiG74 Bodri: Köszönöm, tudom én ezt, de azt szerettem volna, hogy ő mondja...:)
Egyébként én is pont leszarom az ideológiát, az a fontos, hogy a csúti gecit végre eltávolítsuk, akár ideológiailag zavaros módon is:)
Majd utána leboltolja a jobbik a momentummal a magáét, az már nem érdekel.

MTA rendes tagja 2019.03.30. 14:36:29

@Attilajukkaja:
ó, jaj, néhány MTA intézetet bezárnak majd, szörnyű! Nem tudják majd kutatni állami pénzen, hogy mennyi buzi volt a kommunista pártban, óriási veszteség!

MTA rendes tagja 2019.03.30. 14:38:08

@math0:
anyád picsáját ellopta valaki, azóta beragadt nálad a lemezjátszó és lopásozol

bölcsbagoly 2019.03.30. 14:39:57

@élhetetlen: anatómust oktatsz ki a kutacsokból s az elcsontosodásból? Már csak az a kérdés hogy a pofád a nagyobb-e vagy az egód?

Jakab.gipsz 2019.03.30. 14:45:42

@math0:

1, Nos a helyesírási protokoll miatt is kell az MTA gatyába rázni és kizavarni onnan a marxista csőcseléket, irány verseny szféra.
2, Orbán azzal üzletel akivel megéri, kivéve a sátánfajzat Soros csicskásait velük nincs alku.

3, Matyi szavaidat idézve, te magad vagy a "takonygerinc", ateista-náci.

4, A keresztény demokratákat pedig hagyd békén, azért mert, a keresztény demokrácia csak a "takonygerinc, ateista-náciknak nem tetszik.

feketeesfeher 2019.03.30. 14:46:37

@MTA rendes tagja: "ó, jaj, néhány MTA intézetet bezárnak majd, szörnyű!"

Az a szörnyű, hogy úgy csesztetik az MTA-t, hogy egyébként nincs semmi távlatos elképzelés arról, hogy akkor a továbbiakban hogyan lesz, és semmi elképzelés arról, hogy mitől lesz ez jó a magyar tudománynak, mitől lesz ez jó a magyar társadalomnak.
Mint ahogy a CEU esetében sem beszélt soha egyetlen kormányzati korifeus sem arról, hogy ez mennyivel vinné előre a magyar felsőoktatást.

Ezek a baszkurálások pusztán a hatalmi helyzetben elkövetett pitiáner személyes bosszúk. Mert úgy vélik, megtehetik, hogy a hatalmat erre használják.

bölcsbagoly 2019.03.30. 14:47:59

@math0: egy nagy pártban, amelynek 3 milliónyi szavazója +szimpatizánsa van, egyáltalán nem sok, ha összevetjük az ellenzéki pártokkal, amelyekben az mszmp-sek másod s harmad generációja a hangadó (ahogy a szadeszban is az volt).
Alapszervezeti KISZ titkárság felhozásával miért égeted magad, hiszen a KISZ-nek 1989-ben is majd 2 millió tagja volt, sok százezer alapszervezettel! Nálatok a 4 kormányotok ME-ke közül kettő mszmp korifeus, kettő meg KISZ KB-i tag volt! Az persze OK volt, nemde?

bölcsbagoly 2019.03.30. 14:51:44

@feketeesfeher: vanni van, de pont azt akarják megakadályozni a kedvenceitek!
Szerinted mennyit számikt a CEU-d a magyar felsőoktatásban? Egyrészt 90%-ban külföldieket képez, akiknek semmi közük az országhoz, másrészt a képzéseik vagy nem akkreditáltak, vagy nem hiánypótlók.
Ráadásul alapképzést sem végez.

felucca02 2019.03.30. 14:57:27

@bölcsbagoly: Figyu, anatómus, ha nem számít a ceu amúgysem, ráadásul pénzbe sem kerül, akkor miért nem lehet békénhagyni?

feketeesfeher 2019.03.30. 14:57:36

@bölcsbagoly: "vanni van"

Nincs. Vagy ügyesen titkolják, ámbátor Palkovics elszólta magát úgy kétszer, amiből teljesen világos, hogy nincs semmi elképzelés.

A CEU baszkurálásának sincs semmi értelme, vagy társadalmi haszna. Eddig azt érte el a kormány, hogy kivégeztek egy prosperáló matematikai kutatócsoportot. Amúgy más semmi. A CEU képzései akkreditáltak amúgy, különben nem képezhetnének. Ráadásul te sem mondtál semmit arra vonatkozólag, hogy a CEU baytatásának mégis milyen társadalmi haszna lenne, vagy mivel mozdítaná elő a magyar felsőoktatást.

2019.03.30. 14:59:46

@bölcsbagoly (lószart mama!)

A Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) tisztségviselői voltak:

Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
Varga Mihály – KISZ-titkár
Rogán Antal – KISZ-titkár
Deutsch Tamás – KISZ-titkár

Azaz 4:2 a fityisz javára gyíkarc.
Ezt megint beszoptad!!!!!!!!!!!!!!!!!

felucca02 2019.03.30. 15:00:45

@MTA rendes tagja: Az a pár fillér, amit az Mta-n megspórolnak, három széksor egy üres stadionban, ahol se foci nincsen, se nézők. Lehet tehát, hogy mégis jobb lenne otthagyni, hagy pazarolja el az mta, nem?
Nincsen ilyen érzésed?

Attilajukkaja 2019.03.30. 15:01:52

@MTA rendes tagja:
"ó, jaj, néhány MTA intézetet bezárnak majd, szörnyű! Nem tudják majd kutatni állami pénzen, hogy mennyi buzi volt a kommunista pártban, óriási veszteség!"
Na, az ilyen tudatlanok véleménye miatt szomorú ez az egész. Az értelem tényleg kiveszőben van ebben az országban.

Attilajukkaja 2019.03.30. 15:08:05

@felucca02:
"Lehet tehát, hogy mégis jobb lenne otthagyni, hagy pazarolja el az mta, nem?"
A tudás és/vagy a kultúra mióta pazarlás egy civilizált társadalomban?
Amúgy amit "megspórolnak" az MTA intézményein, azt a saját fidesznyik "kutatóintézeteibe" (mint a Veritas vagy Magyarságkutató Intézet) és a saját MMA-jukba nyomják, amelyeknek nemzetközileg se nevük, se hitelük, viszont ragyogóan tudnak politikai vezényszóra például történelmet hamisítani.

felucca02 2019.03.30. 15:11:55

@Attilajukkaja: Bocs, csak próbáltam fidesznyikül fogalmazni, hátha megértik...:)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 15:12:58

@bölcsbagoly: "Szerinted mennyit számikt a CEU-d a magyar felsőoktatásban? Egyrészt 90%-ban külföldieket képez, akiknek semmi közük az országhoz, másrészt a képzéseik vagy nem akkreditáltak, vagy nem hiánypótlók. "

ellentétben a Pázmánnyal, amely totál hülye szakokon képez totál felesleges embereket. de azt a mi pénzünkből. neked az nem fáj, ha a mi pénzünket lopják, neked csak az fáj, ha valaki más a saját pénzén csinál valamit, amihez igazából kurvára semmi közöd.

bölcsbagoly 2019.03.30. 15:13:06

@felucca02: mert nincs kivétel a hatályos törvények betartása alól! Mo-on nem lehet nem akkreditált képzéseket tartani s nem működhet olyan külföldi felsőoktatási intézmény, amelynek nincs a hazájában is campusa!
Amúgy, mi ez a visongás a NY-i CEU miatt, amely semmiféle képzést sehol nem végez, miközben a KEE (angolul CEU), senki által sem zavartatva működik?

Jakab.gipsz 2019.03.30. 15:13:53

@Látens Inszinuáció: Kösz a felsorolást. És ?

Csak az ökör marad ugyan abban a nyomvonalban.

Értelmetlen az észrevételed.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 15:14:45

@bölcsbagoly: a Fidesz-KDNP-ben sokkal több a kommunista, mint az MSZP-ben. hangadó kommunisták. kurva sok példát soroltak fel, téged csak a valóság nem zavar. ja, és nem az MSZP kommunistázik, hanem a Fidesz-KDNP.

ez megint az énpofánszarás esete

bölcsbagoly 2019.03.30. 15:15:05

@Attilajukkaja: ja helyére tenni azt a történelmet amit a bandátok meghamisított évtizedek óta! FÁJ? Akkor fájjon, nekünk is fájtak a hamisításaitok!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 15:15:40

@Jakab.gipsz: "
Csak az ökör marad ugyan abban a nyomvonalban. "

Orbán egy össze-vissza vizelő hatökör. nincs olyan ideológiai állítása, aminek az ellenkezőjét ne mondta volna máskor.

bölcsbagoly 2019.03.30. 15:16:31

@math0: Matyi, hagyj már békén az otromba hazudozásiddal,. túlzásaiddal! Gyógyíthatatlanul hülye bigott ballibsi vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 15:18:10

@Jakab.gipsz: Ja, értem, az a bajod az MTA-val, hogy nem tudsz helyesen írni, ezért az MTA legyen szíves alkalmazkodni hozzád. Nemcsak hülye vagy, hanem fasz is. És megsúgom, semmi ilyen eredménye nem lesz az MTA szétrombolásának. Ez csak a sokadik dolog, amit Orbánék szétbasznak az országban. Ettől rosszabb lesz az országnak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 15:18:44

@bölcsbagoly: mi hoztunk tényeket, te csak hasból hazudozol. Egy nevet se tudtál mondani.

bölcsbagoly 2019.03.30. 15:19:06

@math0: a Pázmány egyházi egyetem, nem állami. Mi a franc közöd van neked hozzájuk, én sem értékelem túl a tevékenységüket, de törvényesen működnek. A CEU-tól sem vár el senki semmi mást! Csak ez valamiért nem kóser számukra!

élhetetlen 2019.03.30. 15:20:44

@MTA rendes tagja: Igen. "- igen, számos CEU-n kiképzett janicsár dolgozik az NGO-kban, de a z EU-bürokratái közt is vagy ballibsi kormányokban. S mindenhol Nyílt Társdadalom Alapitvány eszméit és érdekeit képviselik, a saját kormányaikkal szemben is! Zsoldosok illegális amerikai diplomával! " Egy ilyen szövegre, amire semmi bizonyítékot nem hozott a bagoly, egy létező példával válaszolni, az tisztességtelen. A New York állam oktatási hivatala által elfogadott diplomáról kijelenteni, hogy illegális, az biztosan tisztességes, nem becstelen rágalmazás. Furcsán látod a dolgokat. És higgadj le, attól, hogy te azt írod, hogy becstelen vagyok, még nem vagyok az. A szöveged csak a te erkölcsi szintedet mutatja.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 15:21:15

@bölcsbagoly:

Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
Varga Mihály – KISZ-titkár
Rogán Antal – KISZ-titkár
Deutsch Tamás – KISZ-titkár
Kövér László – MSZMP tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke (a másik alelnök Gyurcsány Ferenc volt)
Járai Zsigmond – MSZMP-tag
Matolcsy György – MSZMP-tag
Martonyi János – MSZMP-tag
Pintér Sándor – MSZMP-titkár
Schmitt Pál – az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban
Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag
Mikola István – MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Stumpf István – MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Fónagy János – MSZMP-tag
Boros Imre – MSZMP-titkár
Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag
Harrach Péter – MSZMP-tag
Kerényi Imre – MSZMP alapszervezeti titkár
Pozsgay Imre – MSZMP PB-tag
Boross Péter – MSZMP-tag

ezzel szemben neked van nulla neved.

ennyit tud a Fidióta selejt

bölcsbagoly 2019.03.30. 15:22:27

@math0: TE beteg vagy? Aki korától fogva mszmp/KISZ vezető lehetett anno, az majd mind ott van az mszp/DK régi gárdájában! A többi ellenzéki párt vezetősége már túl fiatal hozzá (emlékeztetlek: a rendszerváltás 30 éves, aki akkor 16 éves volt legalább, az ma már 46! ).

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 15:23:41

@bölcsbagoly: a Pázmány Péter Egyetemet nagyrészt az állam finanszírozza. totál idióták totál hülyeségre való agymosását finanszírozza Orbán

24.hu/belfold/2017/04/06/75-milliard-forint-allami-tamogatast-kapott-a-pazmany-peter-katolikus-egyetem/

szemben a CEU-val.

de neked a CEU fáj, mert egy fidióta barom vagy.

feketeesfeher 2019.03.30. 15:25:02

@bölcsbagoly: "s nem működhet olyan külföldi felsőoktatási intézmény, amelynek nincs a hazájában is campusa! "

Nincs ilyen előírás a felsőoktatási törvényben.
Amúgy meg a CEU minden képzése akkreditált.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 15:25:32

@MTA rendes tagja: "MTA intézetet bezárnak majd, szörnyű! Nem tudják majd kutatni állami pénzen, hogy mennyi buzi volt a kommunista pártban, óriási veszteség! "

te sportot csinálsz abból, hogy hülyeségeket írsz, hazudozol?

A Pázmányon képeznek totál idióta teológusokat a mi pénzőnkből. az fájjon, te Fidióta barom!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 15:26:08

@FILTOL: na, amilyen Fidióta selejt vagy, amikor konkrét érvekkel találkozol, akkor megkukulsz, és csak böfögni tudsz. erre nem tudtál válaszolni. tény, hivatkozással, bizonyítással. Ezt addig nyomom neked, büdös kis Fidióta barom, amíg te itt böfögsz és fröcsögsz.

figyusz ide, te Fidióta elmebeteg, szerinted ezen képzések közül melyik önálló tudomány, te elmebeteg patkány?!

katekéta-lelkipásztori munkatárs
katolikus közösségszervező
szabad bölcsészet
nemzetközi gazdálkodás
óvodapedagógus- német nemzetiségi óvodapedagógus szakirány
óvodapedagógus- szlovák nemzetiségi óvodapedagógus szakirány
tanító- német nemzetiségi tanító szakirány
tanító- szlovák nemzetiségi tanító szakirány
kommunikáció- és médiatudomány
nemzetközi tanulmányok
igazságügyi igazgatási
munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatási
ppke.hu/oktatas/kepzesek/alapkepzesek-ba-bsc

és ezek közül van egy pár faszság, amit az adófizetők fizetnek. a CEU-t meg nem mi fizetjük.

de ti, Fidióta, selejtes barmok, ti amiatt nem ugráltok, hogy vallásos faszságokat oktatnak a pénzünkból, csak akkor, ha más pénzéből oktatnak olyan tudományt, ami zavarja a genderfób idióta "agyatokat".

bölcsbagoly 2019.03.30. 15:27:40

@Látens Inszinuáció: te marha, az iskolai/más intézményi alapszervezeti titkárok sem párt, sem ifjúsági vonalon nem voltak tisztségviselők! Nem, voltak ugyanis kiemelve a munkából, a szervezeti tevékenységükért nem kaptak juttatást .
Éltél te akkoriban egyáltalán?: Én végig éltem (s nem pelenkásan) 45-90 közt a rezsimet!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 15:28:17

@bölcsbagoly: persze-persze. a CEU még jó volt, amikor a Fideszes odajárt, Soros még jó volt, amikor Orbánéknak adott pénzt, Kazahsztán muszlim testvérnép, a kínaiak jó kommunisták, ha Orbán ott üzletel, a muszlim törökök is testvérnép, ha Orbán oda megy látogatni, Oroszország csak addig volt ellenség, amíg Orbán nem üzletelt velük, a csuhásoknak térdre imához volt Orbán jelszava, most a legnagyobb barátok. a Néppártba Orbán belépett, de ha kidobták ellenségek lettek. kettős mérce, takonygerinc, meg ilyenek.

van ám zavar rendesen az elmebeteg "agyatokban"!

te egy idióta, gondolkodni képtelen droid vagy.

ha holnap Orbán azt mondja, sajtból van a Hold, azt szajkózod, ha holnapután azt, hogy nem is igaz, mert aranyból van, akkor azt hajtogatod, egy bégető birka vagy, mindent beszopsz Orbántól, csak a tények nem érdekelnek.

felucca02 2019.03.30. 15:28:34

@bölcsbagoly: Ja értem!
Ugye ez az a törvény, amit azért alkottak, hogy a ceu-t ki lehessen nyírni? Egyről beszélünk?
Egyébként akkreditáltak a képzései, miről beszélsz?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 15:28:59

@bölcsbagoly: tehát te vagy az idióta, szenilis, Alzheimeres vén trotty.

bölcsbagoly 2019.03.30. 15:30:21

@feketeesfeher: de van, keresgélj! Akkor a többi 20 intézmény miért tartja be? A NY-i CEU miért hazudott egy Bard College-i faházat campusnak (mellesleg a BC vezetője Soros exfelesége!)?

felucca02 2019.03.30. 15:30:27

@bölcsbagoly: Konkrétan milyen történelemhamisításra gondolsz, ami "nektek" olyan nagyon fájt régóta? Egy példát mondasz?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 15:30:30

@bölcsbagoly: Aki korától fogva mszmp/KISZ vezető lehetett anno, az majd mind ott van a Fidesz-KDNP régi gárdájában!

Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
Varga Mihály – KISZ-titkár
Rogán Antal – KISZ-titkár
Deutsch Tamás – KISZ-titkár
Kövér László – MSZMP tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke (a másik alelnök Gyurcsány Ferenc volt)
Járai Zsigmond – MSZMP-tag
Matolcsy György – MSZMP-tag
Martonyi János – MSZMP-tag
Pintér Sándor – MSZMP-titkár
Schmitt Pál – az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban
Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag
Mikola István – MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Stumpf István – MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Fónagy János – MSZMP-tag
Boros Imre – MSZMP-titkár
Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag
Harrach Péter – MSZMP-tag
Kerényi Imre – MSZMP alapszervezeti titkár
Pozsgay Imre – MSZMP PB-tag
Boross Péter – MSZMP-tag

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 15:32:35

@MTA rendes tagja: Amikor a Fidióta még mindig beveszi, hogy az ország gázszerelője gázszerelésből lett a leggazdagabb magyar, és nem azzal, hogy ellopta az országot.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 15:33:17

@MTA rendes tagja: Amikor a Fidióta még mindig beveszi, hogy az ország gázszerelője gázszerelésből lett a leggazdagabb magyar, és nem azzal, hogy ellopta az országot.

bölcsbagoly 2019.03.30. 15:34:06

@math0: matyi, nem én írok marhaságokat tucatszámra, hanem te! Az Alzheimer nem kor függő, megjelenik a korodbelieknél is, s a 100 éves sem okvetlenül szenilis. Nem gondold, hogy sok százezernyi embert sértegetsz megint te szarházi?

feketeesfeher 2019.03.30. 15:35:23

@bölcsbagoly:

Nincs.
Annyi van benne, hogy képzést kell folytatnia.
Semmiféle campus követelmény nincs.

Amúgy pedig nincs semmiféle olyan hivatalos kormányzati állásfoglalás, hogy a CEU ne tartaná be a törvényeket.
Az Oktatási Hivatal másfél éve nem képes semmit sem mondani.

Ja, és nincs Ne Yorki CEU.

bölcsbagoly 2019.03.30. 15:35:42

@felucca02: minden amit a komcsi/libsi történészek írtak!

felucca02 2019.03.30. 15:36:18

@bölcsbagoly: Csak, hogy értsd, mert nem érted: ha a többi húsznak mindenféle színű épülete lett volna, de csak a ceu-é lett volna kék, akkor a törvény úgy szólt volna, hogy kék épületben egyetemet működtetni tilos.
Ugye nem komoly, hogy ezt nem érted?

bölcsbagoly 2019.03.30. 15:38:10

@feketeesfeher: te hülye, az egyetemi képzéshez nem kell campus? Azokat hol tartják, az utcán/parkban? Campus az = tantermeki/laborok/közösségi helységek/kollégiumok. A lágymányosi campus az szerinted miből áll?

felucca02 2019.03.30. 15:39:00

@bölcsbagoly: Ennél többet vártam. Mivel neked valami fájt, úgy gondoltam, hogy meg tudod nevezni, mi fájt. De, hát meg kell békélnem azzal, hogy csak úgy általában fájt valami, mert megnevezni nem tudsz semmit.

bölcsbagoly 2019.03.30. 15:41:27

@felucca02: ne inszinuálj te is marhaságokat, a többi teljesítette a 2017 törvény által előírt feltételeket ( 2016 őszén a 28-ból csak egy teljesített!), csak a NY-i CEU nem! Nem volt/most sincs sem campusa az USA-ban, képzést sem végzett/ez sehol.

bölcsbagoly 2019.03.30. 15:46:10

@felucca02: te ugye nagyon okosnak tartod most magad, hogy nem állok neked listát készíteni a ballibsi történelem értelmezésekről? TE maradj boldog Glatz elvtárs görbelábú, stb. honfoglalóinak tudatában, s sírj mert Szász elvtársad eltanácsolták a Hunyadi film forgatásától! Karsai elvtársad majd meséli neked az ő történelem felfogását pl. Trianon okairól, a Horthy korszakról, meg a Rákosi-Kádár rezsimről....

élhetetlen 2019.03.30. 15:52:35

@bölcsbagoly: „anatómust oktatsz ki a kutacsokból „ Így már egészen más. Egy anatómus, aki a kutaccsal kapcsolatban egy közmondásra hivatkozik, egyetemi tanár, aki nem képes elfogadni az egyetem fogalmát, aki leírja, hogy „le van szarva a QS, ami pont a nem egyetemek rangsorát késziti!”. Pedig de, azt is készíti. www.topuniversities.com/university-rankings/world-university-rankings/2019 . Emellett van még a Rankings by Subject. Látszik, hogy nagyon tájékozott vagy, és hiteles is. Mindegy. Ne zavarjon, hogy égsz, mint az olajos rongy, írhatsz még valótlanságot is, hülyeséget is, én itt befejeztem.

felucca02 2019.03.30. 15:53:16

@bölcsbagoly: Nem, sem okosnak, sem butának nem érzem magamat, de sajnálom, hogy egy példát sem tudsz mondani. Nem listát kértem.

A ballibsi történészt nem értem. Voltak kommunista történészek és nyilván liberálisok is, a kettő nyilván tűz és víz volt. Nem értem az összemosást.

Azt sem értem, hogy miért pont a kereszténynemzeti történészek bírnák kizárólsg az igazságot. Ők is emberek.

bölcsbagoly 2019.03.30. 16:05:08

@felucca02: sok mindent nem értesz, de ez legyen a te bajod. A balos illetve a libsi történész a saját eszmerendszere alapján véleményezi a számára hitelesebb források anyagait. S nyilván a a hasonló eszmerendszerű források a hitelesebbek számáéra. Ez a nemzeti keresztény konzervatív történészek esetében is így van, csak hát az ország, a nemzet hagyományai nem komcsik s nem libsik, hanem keresztények és konzervatívok s így egy nemzeti konzervatív történész tudja belülről jobban értelmezni őket! A Rákosi-Kádár korszakot is inkább egy balos, mint a többi. Egyik sem tökéletes, de a valósághoz mindenképpen közelebb álló. Elfogultságában is.

feketeesfeher 2019.03.30. 16:06:35

@bölcsbagoly:

Ne terelj.
A felsőoktatási törvényben nincs olyan elvárás, hogy legyen campusa, csak annyi, hogy folytasson felsőoktatási tevékenységet.
Az pedig már van.

bölcsbagoly 2019.03.30. 16:13:57

@élhetetlen: okoska ne okoskodj, mert nincs mivel!
- a közmondást majd mindenki ismeri, de az emberek 90+%- nem tudja, hogy ami az a kutacs, a csontok növekedéséről nem is beszélve;
- az egyetem fogalmát nem elfogadni kell, hanem a törvényt ismerni vele kapcsolatban, bemásoltam, látom most sem érted/fogadod el, a te bajod;
- a QS rangsor tényleg nem a valódi egyetemekről szól, az azokról szólón sehol sincs a CEU-d; képzésekről szól, azokat rangsorolja. De nem a NY-i CEU képzéseit (olyanok nem léteznek), hanem a KEE-ét!;
- helyes is okoska, mehetsz vissza az OPNI-d ba....de a kezelést ne mulaszd el....s tapogasd időnként a kutacsaidat....

bölcsbagoly 2019.03.30. 16:16:16

@feketeesfeher: hazudsz, nem nézted meg a külföldi intézményekről szóló részt! A KEE-r meg nem vonatkozik az.
Az a trükkötök, hogy hol a KEE-re, hol a NY-.i CEU-ra hivatkoztok! Ezt sokan be is veszik, de nem én! Sorry....

feketeesfeher 2019.03.30. 16:27:28

@bölcsbagoly:

Ismerem a törvényt. Nincs semmiféle campus követelmény.
Én sem és más sem hivatkozik semmiféle NY-i CEU-ra.
Leginkább azért, mert a CEU Budapesti székhelyű egyetem.

Attilajukkaja 2019.03.30. 16:32:51

@bölcsbagoly:
" ja helyére tenni azt a történelmet amit a bandátok meghamisított évtizedek óta! FÁJ? Akkor fájjon"
Bohócot csinálsz magadból. Már megint. :o))))))

"nekünk is fájtak a hamisításaitok!"
Kik azok a ti?

bölcsbagoly 2019.03.30. 16:38:58

@feketeesfeher: tudathasadásod van!
- a KEE tényleg magyar alapítványi egyetem s rá nem is vonatkozik semmiféle amerikai campus követelmény; nem is költözik Bécsbe; igaz nem egyetem, hanem továbbképző;
- a probléma a NY-i CEU-val van, amelyre - ha Mo-on képzést akar végezni/tetni, akkor már vonatkozik, de nem akarja teljesíteni; ezért is fenyegetőzik a Bécsbe költözéssel, s csinálja a cirkuszt.
Ti persze, kedvetek és érdekeitek szerint összemossátok a két jogi entitást, amihez vastag pofazománc és mások - így a magyar hatóságok - hülyének nézése kell.

bölcsbagoly 2019.03.30. 16:39:56

@Attilajukkaja: hülyékkel nem társalgok, pláne, ha még pofátlanok is! Hess....

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 16:43:27

@bölcsbagoly: Aki korától fogva mszmp/KISZ vezető lehetett anno, az majd mind ott van a Fidesz-KDNP régi gárdájában!

Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
Varga Mihály – KISZ-titkár
Rogán Antal – KISZ-titkár
Deutsch Tamás – KISZ-titkár
Kövér László – MSZMP tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke (a másik alelnök Gyurcsány Ferenc volt)
Járai Zsigmond – MSZMP-tag
Matolcsy György – MSZMP-tag
Martonyi János – MSZMP-tag
Pintér Sándor – MSZMP-titkár
Schmitt Pál – az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban
Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag
Mikola István – MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Stumpf István – MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Fónagy János – MSZMP-tag
Boros Imre – MSZMP-titkár
Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag
Harrach Péter – MSZMP-tag
Kerényi Imre – MSZMP alapszervezeti titkár
Pozsgay Imre – MSZMP PB-tag
Boross Péter – MSZMP-tag

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 16:45:13

@bölcsbagoly: na, amilyen Fidióta selejt vagy, amikor konkrét érvekkel találkozol, akkor megkukulsz, és csak böfögni tudsz. erre nem tudtál válaszolni. tény, hivatkozással, bizonyítással. Ezt addig nyomom neked, büdös kis Fidióta barom, amíg te itt böfögsz és fröcsögsz.

figyusz ide, te Fidióta elmebeteg, szerinted ezen képzések közül melyik önálló tudomány, te elmebeteg patkány?!

katekéta-lelkipásztori munkatárs
katolikus közösségszervező
szabad bölcsészet
nemzetközi gazdálkodás
óvodapedagógus- német nemzetiségi óvodapedagógus szakirány
óvodapedagógus- szlovák nemzetiségi óvodapedagógus szakirány
tanító- német nemzetiségi tanító szakirány
tanító- szlovák nemzetiségi tanító szakirány
kommunikáció- és médiatudomány
nemzetközi tanulmányok
igazságügyi igazgatási
munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatási
ppke.hu/oktatas/kepzesek/alapkepzesek-ba-bsc

és ezek közül van egy pár faszság, amit az adófizetők fizetnek. a CEU-t meg nem mi fizetjük.

de ti, Fidióta, selejtes barmok, ti amiatt nem ugráltok, hogy vallásos faszságokat oktatnak a pénzünkból, csak akkor, ha más pénzéből oktatnak olyan tudományt, ami zavarja a genderfób idióta "agyatokat".

Attilajukkaja 2019.03.30. 16:50:57

@bölcsbagoly:
"hülyékkel nem társalgok, pláne, ha még pofátlanok is! Hess..."
Akkor most elrepültél magadtól vagy csak az agyad szállt el? :o))))

enrikokaruszo 2019.03.30. 17:11:59

élvezitek egymást azóta?

feketeesfeher 2019.03.30. 17:23:54

@bölcsbagoly: "a probléma a NY-i CEU-val van"

Azzal nehezen lehet baj, mert nincs olyan.
Budapesti CEU van.

élhetetlen 2019.03.30. 17:47:49

@bölcsbagoly: Látom, nem tudsz leállni. Már kezdesz bosszantani. Jól van, okoskodj te, mert neked van mivel, mert neked a seggedben is fejed van (Weöres).
„a közmondást majd mindenki ismeri”, és szinte minden szülő tudja, hogy ennek semmi köze a valósághoz. Kb. abban az értelemben használják, hogy úgy semmit nem tud a világról, mint egy 3 hónapos csecsemő.
Az egyetem fogalmáról fogalmatlanokkal nem vitatkozom tovább.
„a QS rangsor tényleg nem a valódi egyetemekről szól”. Sajnálom, többet nem tehetek érted. Bevágtam a linket, elmagyaráztam, hogy külön rangsorolják az alapképzést is nyújtó egyetemeket, és a csak mester, vagy doktor képzést végzőket. Te ezt nem érted, mert nekem nincs elég eszem. Ugye? „nem a NY-i CEU képzéseit (olyanok nem léteznek),”. Olyanok léteztek hogy NY-i akkreditációval Magyarországon történő képzés. És? Most már létezik NY állam beli képzés is, miután a CEU betartja a magyar törvényeket. www.scribd.com/document/391584263/CEU-ugy-New-York-allam-2018-junius-20-i-levele-Kasler-Mikloseknak . Gondolom, ezt sem fogod megnézni, ahogy a QS-t sem nézted meg.
Ugyan másnak írtad, de „- a KEE tényleg magyar alapítványi egyetem”. Meg tudnád mondani, hogy melyik magyar alapítvány létesítette és tarja fenn? Mert a KKE honlapján ez van: Egyetemünk az Amerikai Egyesült Államokban és Magyarországon akkreditált budapesti székhelyű felsőoktatási intézmény.
„de nem akarja teljesíteni; ezért is fenyegetőzik a Bécsbe költözéssel, s csinálja a cirkuszt.”. Hülye vagy. A törvényes működésnek egyetlen akadálya van, hogy a kormány nem írta alá a már két éve letárgyalt megállapodást NY állammal, mert csak. Ez nem a CEU sara.
Értem én, hogy olyan acélpenge az agyad, hogy semmilyen gondolat, ismeret nem tud bejutni, nekem ez mindegy, ne nézz utána semminek, elég neked ami a zakkant agyadban van.

Le Orme 2 2019.03.30. 18:19:08

Ez az írás azt is jól bemutatja, hogy a CEU az egy kifizetőhely a soroshoz hű droidoknak.

Béláim! Rátoltuk! 2019.03.30. 18:40:01

Soros György hasonlóan nagyvonalú, kimagasló mai magyar államférfiúja Magyarországnak, mint annak idején Széchenyi volt. Ezt hasonlíthatóan nagy kaliberű cselekedetei, adományai bizonyítják. Tisztelet és megbecsülés számára is. Eljön az idő - ami számotokra, fideszes honfitársaim nagyon rossz hír: nem túl soká-, hogy intézményeket, utcákat és tereket fogunk majd elnevezni róla is. S akkor majd ti is elmúltok a magyar történelemből, mint Horthyék, Szálasiék, Rákosiék és Kádárék; magyarként szégyenlem magam miattuk, és miattatok is.

Béláim! Rátoltuk! 2019.03.30. 18:44:40

És ha már Weörest emlegetitek, rólatok (s benne most rólunk is szól), tessék:

Majomország
Hej de messze majomország,
ott terem majomkenyér,
majomablak majomrácsán
majomnótát ráz a szél.

Majomtéren, majomréten
majomhősök küzdenek,
majomszanatóriumban
sírnak majombetegek.

Majomtanártól majomlány
majomábécét tanul,
gaz majom a majombörtönt
rúgja irgalmatlanul.

Megépül a majommalom,
lesz sok majommajonéz,
győzve győz a győzhetetlen
győzedelmes majomész.

Majompóznán majomkirály
majomnyelven szónokol
egyiké majommennyország
másiké majompokol.

Makákó, gorilla, csimpánz,
pávián, orángután,
mind majomújságot olvas
majomvacsora után.

Majomvacsoraemléktől
zúg a majomreterát,
majombakák menetelnek,
jobbra át és balra át.

Rémületes majomarcot
vágnak majomkatonák,
majomkézben majomfegyver,
a majmoké a világ.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 19:03:31

@Le Orme 2: kifizetőhely? Te idióta! Kifizetőhelyről akkor beszélünk, ha a kormány akar valahogy pénzt lopni a kegyeltjeinek, és ha törvényesen nem megy, mert a naplopó kis szaralakok nem dolgoznak ténylegesen az államigazgatásban, akkor kitalálnak valami intézetet, amin keresztül kilopják a pénzt a kis droidoknak. Például a Századvég "kutatóintézet", vagy reklámügynökség, vagy újság, ahol állami hirdetéseket jelentetnek meg.

Sorosnak nem kell kifizetőhely, mert ő s saját pénzéből maga azt fizet és úgy, ahogy akar, nem az adófizetők pénzét lopja, mint Orbánék nektek.

Komolyan, bazdmeg, ennyire selejtesek a Fidióta droidok, mint te?!

vajdasagi 2019.03.30. 21:04:39

@Hajléktalanokat a CEUba!: Én megmondom neked: nemcsak a CEU fontos, hanem minden egyetem. Az bűn és hiba, amikor a fityiszes bűnözők egyetemeket zárnak be. Pláne olyat, amely nem is a mi adónkból működik. Ennek a hülyeségnek/bűnnek csak az lehet a magyarázata, hogy a NER hülyék nevelésében érdekelt. Azok ugyani észre sem veszik, ha a szemüket is kilopják a gázszerelők, a vejkók és egyéb gengszterek.

vajdasagi 2019.03.30. 21:08:13

@Hungarian Geographic: Tudod, az Oxford University is magánegyetem. És ettől még elg komoly képzés zajlik ott. Meg a Stanford is az, de persze te arról még csak nem is hallottál, úgyhogy ezt kár is volt mondanom neked. Miért van, hogy a NER-hivők nevében ilyen hülye minőségtelen hozzászólások vannak csupán?

vajdasagi 2019.03.30. 21:19:09

@Le Orme 2: @math0: @MAXVAL bircaman közíró: Aki a CEU ellen és a NER érdekében felszólalt, az jellemzően ostoba. Ez olvasható ki a fenti több mint 300 felszólalásból. A birka szokásához híven még az elején hozzászólt és tolta az orosz érdekeket, de jót még ő sem írhatott, hiszen ez egy nemzetellenes bűntény, amikor egy egyetemet bezárnak. De a Birka után következő többi seggnyaló már mind OSTOBA volt. Ez a helyzet.

Amúgy a blogbejegyzés ritka jó :-)

Jakab.gipsz 2019.03.30. 21:21:43

@math0: Már megint hazudsz Matyi ejnye bejnye!

Azt állítod Soros a saját pénzét, költi, valóban ?

Milyen érteket tett le Soros, a félvilágból azért van kitiltva mert ( mert manipulált,lopott és rabolt) egy hétköznapi szélhámos.

vajdasagi 2019.03.30. 21:22:12

@bölcsbagoly: Az irónia itt két helyet is megcsillant. 1. maga a bejegyzés igen jó ironikus írás 2. a te nickneved még ennél is irónikusabb. Egy ilyen ostoba barom, mint te hogyan nevezheti magát bölcsbagolynak? Ez tényleg egy vicc.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 21:45:55

@Jakab.gipsz: nem lopott, nincs kitiltva. saját pénzét költi. btw. ha lopott volna, akkor nem kitiltanák, hanem köröznék, te Fidióta selejt!

Jakab.gipsz 2019.03.30. 21:48:35

@vajdasagi:

Ezek a mai nagy nevű nyugati egyetemek, már nem azok a tudományos központok amelyek egykor tiszteletet érdemeltek, kilóra megvette őket a piac gazdaság,

Mondok neked egy példát és megérted azt, miért sátánfajzat a Soros és ez a neoliberális csőcselék, Brendel Matyival egyetemben.

Már a kilencvenes években megtörtént ez az eset, Wiiles a Nagy Fermat tétel megoldója a princetoni egyetem matematikus professzora, teljesen titokban kellett, hogy dolgozzon a demokrácia fellegvárában, egy matematikai problémán. Vajon miért?

Ez bizony különös, vagy ha valaki egy fizikus megmerészelte kérdőjeleni Einstein relativitás elméletét, abban a pillanatban páros lábbal rúgták ki minden honnan.

És úgy beszéltek róla, mint ahogyan te is beszélsz a NER-ről !

Azt javaslom fogd vissza magad !

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.30. 21:50:46

@bölcsbagoly: Kovács 2002-ben végzett a CEU-n. Mindannyian tudjuk, hogy nem a CEU változott azóta, hanem a csuti geci változott, mert kitalálta, hogy ő akkor egy migránsgyűlölő, rasszista náci lesz.

Jakab.gipsz 2019.03.30. 21:59:04

@math0: Nagy Britanniában és Malajziában is elfogató parancs van kiadva, Soros György ellen. Több országról is hallottam, ahová nem teheti be a lábát de nem jegyeztem meg a nevüket.

Az angolok a font elleni manipulációját még nem felejtették el.

Soros a politikai filozófia és az állam elméletek B. Madoffj-a egy szélhámos.

Jakab.gipsz 2019.03.30. 22:01:55

@Béláim! Rátoltuk!: @Attilajukkaja:

Az lehetséges, hogy van olyan bolygó amelyik a csupasz majmok országainak a bolygója, Magyarország az a kivétel amelyik erősíti a szabályt.

vajdasagi 2019.03.30. 22:11:21

@Jakab.gipsz: Mivel ostobának érzem az érveidet, miért fognám vissza magamat? Netán fenyegetőzöl? Ezt a hangvételt alkalmazta a te fajtád akkor is, amikor a Rákosi vagy a Kádár nevében "javasolt" valamit a polgároknak.

Más téren pedig: a Stanfordot nem kellett megvennie a "piacgazdaságnak", mert azt pont a piacgazdaság hozta létre. És az Oxford is eléggé jól prosperál üzletileg is meg tudományosan is. Ha valamelyik másik egyetem megelőzi esetleg, az Oxfordot, az szintén piaci alapokon működik, és semmiképpen sem olyan állami, mint a Pázmány, vagy ez az új janicsárképző "egyetem", az ún. közszolgálati.

De hát mondom: ebben a témában az ostobákat küldte hadba a habony-művek. Vajon miért?

És végül: piaci alapokon készül pl. az okostelefon, és láss csodát: műkszik. Viszont a NER-kedvenc Széles Gábor örökmozgója, amelytől majd a NER gazdasága fog fölragyogni, az csak nem akar elkészülni. Hát ki érti ezt?

Jakab.gipsz 2019.03.30. 22:55:20

@vajdasagi:

Elsiklottál a konkrét példáim lényege felett, hol ott tényeket közöltem veled, a tények egy ostoba tekintély elvre mutatnak, ezért fogd vissza magad.

Igen tekintsd fenyegetésnek.

Azért mert a "piac gazdaság" mítosz, pontosabb kifejezés a kufár gazdaság, és ez a szemlélt mód teszi tönkre a bolygónkat.

Le Orme 2 2019.03.30. 23:01:30

@Jakab.gipsz:
Ajánlott olvasmány a fizikán belüli szellemi terrorról:
Leo Smolin: The trouble with physics (2006)
Mondjuk pont a CEU-s ideológiaképzőt és soroszsoldos-kifizetőhelyet védők úgyse értik meg.

Le Orme 2 2019.03.30. 23:37:19

@BiG74 Bodri: igen, Lee
Közben most látom, hogy a könyv magyarul is megjelent, Mi a gubanc a fizikával címmel.

vajdasagi 2019.03.31. 04:59:43

@Jakab.gipsz: @Le Orme 2: És gondolom, a Föld is sík, nem igaz? Amúgy gyűljetek össze bármely magyar egyetemen: csak NER-kompatibilis államiak vannak és száműzzétek Einsteint, majd Newtont, meg Darwint. Már a Finneket úgyis száműztétek. Mert nekünk jobbak az azeri baltások. És persze máglyára az MTA-val is. Eljött a ti időtök: hívjátok a Széles Gábort is.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.31. 07:30:13

@Jakab.gipsz: a faszt, hazudozol orrba-szájba. Pont ez is baj veletek, idióta selejtekkel, hogy hallotok valamit innen-onnan, és beszopjátok. Úgy vezetnek titeket birkákat pórázon, ahogy csak akarnak. Agyatlan droidok vagytok. Ezek vagytok ti, Fideszes szavazók: Magyarország selejtje. A legalja nép.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.31. 07:32:37

@Jakab.gipsz: "hol ott"

Ez is a "reform-nyelvtudományod" része, és le az MTA-val, mert szerintük ezt egybe kell írni, ugye?!

Idióta paraszt vagy. Totál selejtes hulladék. Akárcsak a többi náci, homofób, genderfób Fideszes barom.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.31. 07:37:49

@Jakab.gipsz:

"hol ott"
"tekintély elvre"

Ezeket is úgy halottad a jobboldali pöcegödörben, hogy külön kell írni?

Ugyanolyan genetikai selejt vagy, mint a többi Fideszes.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.31. 09:51:58

@bölcsbagoly:

"Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét - jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő. A társadalom elöregedésétől egész Európában tartanak.

Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést tud biztosítani - mondta tegnap a magyar kormányfő az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) üzleti ebédjén. "

www.origo.hu/itthon/20010608orban.html

szar dolog mi? de hát akkor még a CEU is kiváló egyetem volt, és Soros is kiváló, önzetlen adakozó. azóta kiderült, hogy sajtból van a hold, ti meg beszopjátok, mert hát a Führer sosem hazudik.

Béláim! Rátoltuk! 2019.03.31. 10:40:26

To Whom It May Concern! (This phrase is old-fashioned and stuffy!?)

Azt gondolom, majd' mindannyian, akik itt és így 'vitakozunk' és basztatjuk a másikat, ilyenek és így vagyunk. Nem meggyőződéseket kell itt megváltoztatni (pláne nem ilyen stílusban), hanem egy rendszert, amit O1G és néhány társa ügyesen kitalált, és ami sok év óta (s előtte/közben a maszop-szadesz kurzusok gyakorlata szerint is hasonszőr) csakis Magyarország új módon, egyénileg történő kifosztását tűzte céljául. E célokat immár teljesítettük.

Alapvetés: nem az a baj, hogy nyakig ülünk benne, hanem ha lötykölik!

E 'lötykölés' ma a demokrácia teljes megfojtása, az egészségügy kicsontozása, az oktatás - kutatás kiüresítése; összegezve: a jövőnk/szabadságunk/lehetőségeink el-lehetetlenítése.

Hogyan lehet ma ezen változtatni? Csakis Európán belül, módszerét tekintve pedig engesztelhetetlen polgári és eszmei erővel az elnyomással szemben. Ennek nem része a trollok, primitívek, fizetett fölforgatók és hazugok meggyőzése.

Le Orme 2 2019.03.31. 10:51:15

@math0: soha nem mondott olyat Orbán, régesrég megállapították, hogy álhír, cáfolva van milliószor

Le Orme 2 2019.03.31. 10:57:23

@vajdasagi:
a föld nem sík
nincs száműzve Einstein stb.
az illető könyv többek között arról szól, hogy a kreativitást gátoló kutatóegyetemi légkörben, a hatalmi viszonyok miatt sokkal könnyebb karriert befutni a fizikában egy középszerű valakinek, aki csak elfogadja az aktuális főáramot; nem arról, hogy lapos a föld, te szerencsétlen

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.31. 11:33:53

@Le Orme 2: " a kreativitást gátoló kutatóegyetemi légkörben, a hatalmi viszonyok miatt sokkal könnyebb karriert befutni a fizikában egy középszerű valakinek, aki csak elfogadja az aktuális főáramot;"

ha felszámolják, vagy csak korlátozzák a CEU-t, az ezen mi a jó édes kurva anyádat segít?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.03.31. 11:36:01

@Le Orme 2: "a kreativitást gátoló kutatóegyetemi légkörben, a hatalmi viszonyok miatt sokkal könnyebb karriert befutni a fizikában egy középszerű valakinek, aki csak elfogadja az aktuális főáramot;""

egész konkrétan, amikor Orbán, aki ugye a sajnos kurvára hatalmi viszony, nekimegy a CEU-nak, akkor pontosan ezt teszi: a hatalom erejével próbálja elnyomni a másként gondolkodókat.

vajdasagi 2019.03.31. 11:52:51

@Le Orme 2: És a kreativitás gátlása ellen azt tesszük, hogy kitiltjuk a CEU-t? Trükkös. Annyira jó, hogy nekem sose jutott volna eszembe.

vajdasagi 2019.03.31. 11:55:20

@Béláim! Rátoltuk!: Hét legalábbis számomra hasznos volt a hozzászólásod. Ide is másolom a következtetését:

"Hogyan lehet ma ezen változtatni? Csakis Európán belül, módszerét tekintve pedig engesztelhetetlen polgári és eszmei erővel az elnyomással szemben. Ennek nem része a trollok, primitívek, fizetett fölforgatók és hazugok meggyőzése. "

Megyek is dolgozni. A trollokat meg megvetem, de tényleg nem éri meg itt ezzel a szeméttel vitázni és elvesztegetni az energiákat. Köszi még egyszer.

BiG74 Bodri 2019.03.31. 12:20:27

@Béláim! Rátoltuk!: @vajdasagi:
Csatlakozom, mert abszolút egyetértek!

@Le Orme 2:
Érdemes egy-két Smolinnal készült riportot is elolvasni, bár ha könyvét is ilyen kontextusból kiragadva, a szerző nélkül, fiatalkori elhamarkodott hozzáállással olvastad akkor könnyű eltévedni.
"Ha végigtekintünk a fizika történetén, egy dolog világosan kitűnik: amikor valaki végre a helyes elmélettel áll elő, az gyors győzelmet arat."

Jakab.gipsz 2019.04.13. 23:20:43

@math0:

Teljesen feleslegesen hörögsz és átkozódol mint modern liberális demokrata, az pedig súlyosbító körülmény, hogy "harcos-arcos ateista" vagy, Te definiáltad önmagadat, nem én !

Ezt jegyezd meg !

És most egyszerűen mondom, hogy megértsd, aki önmaga létezését önmaga létezésével magyarázza, az egy idióta. Márpedig a Te tagadásod, tök mind egy mit tagadsz, paradoxonokhoz vezet, és az is amit hiszel. Ez itt a probléma, a sátánfajzat Soros által üzemeltetett CEU pedig csak lebutítja az ott tanulókat, az által, hogy hamis tudással, kecsegtet. Semmi köze sincs pl. a gender elméletnek a fizikai biológiai valósághoz, Liszenkói agyrém.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.14. 08:55:02

@Jakab.gipsz: "tök mind egy mit tagadsz" Tök mindegy, mit kommentelsz, mindenki tudja, hogy egy idióta elmebeteg vagy, aki még a magyar helyesírás alapjait sem tudta megtanulni.

Olyan vagy, mint egy sakkozó, aki hőzöng, hogy mindenkit megver, de még a kezdőállást sem tudod felrakni.

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.
süti beállítások módosítása